Çarkıfelek Başvuru Formu Kanal D ve Katılım Şartları 2024 (Onur Büyüktopcu)

Yılların eskitemediği ve Tarık Tarcan ile başlayıp Mehmet Ali Erbil ile devam eden Çarkıfelek yarışması şimdi Onur Büyüktopcu ‘nun eğlenceli sunumu ile yine Kanal D Ekranlarında.40 Yıldır neredeyse her sezon devam eden çarkıfelek en çok ödül kazandıran program olarakta tahteki yerini almıştır. Kanal D Tarafından şimdilik yaz sezonu boyunca yayınlanması beklenmekte. Fakat Çarkıfelek şuan izlenme reytinglerine bakıldığında Kış sezonunda da ekranlarda olması muhtemel görünmekte.

Çarkıfelek ekranların en çok kazandıran yarışmalarından biri haline geldi. Öncelikle Çarkıfelek Programına katılan yarışmacıların Kartı Felek ile Kredi kartı borçlarını her etapta sıfırlama şansları var. 3 Çartk çevirme ile Kredi kartı borçlarını %20 ile %100 arasındaki oranlarda kapatabilme ihtimalleri bulunmakta. Bunun için ise 3 etaptan birini kazanmanız gerekmekte.

Emre Karayel’in eğlenceli sunumuyla ve Hostes Emek Özkızıltaş’ın şaşkın ve komik tavırlarıyla programa eğlence katmakta.

Çarkıfelek yarışması haftanın Çarşamba ve Cuma günler yayınlanmakta. Çarkıfelek yarışmasının saati ise 20:00

Peki gelelim çarkıfelek yarışmasına nasıl başvuru yapılır?

Çarkıfelek Başvuru Formu 2024

Çarkıfelek yarışmasına katılmak çok basittir. Kanal D web sitesinde bulunan çarkıfelek başvuru formunu doldurmanız yeterlidir. Fakat şuna dikkat etmelisiniz. Özellikle Facebook ve İnstagram üzerinde Öncelikle çarkıfelek başvurusu garantili yarıştırma gibi ilanlar bulunmaktadır. Kesinlikle bunlara itibar etmeyin. Çarkıfeleğin bağlı bulunduğu ajans sadece Kanal D Çarkıfelek Başvuru Formundan Gelen bilgileri dikkate almaktadır. Çarkıfelek Kanal D Başvuru Formu Adresi : https://www.kanald.com.tr/carkifelek/carkifelek-basvuru-formu

Çarkıfelek Katılım Formu

ÇArkıfelek programına katılmak için girdiğiniz sitede aşağıdaki soruları doğru yanıt vermeniz gerekmekte. Kimlik bilgileriniz ve Kredi kartı borç bilgilerini kesinlikle doğru girmelisiniz. Kredi kartı borç bilgisi son ekstrenizdeki borç miktarını girmeniz gerekir. Sizlere tavsiyemiz ekleyeceğiniz resimler fotojenik olarak çekilmiş güler yüzlü ve samimi fotoğraflar olsun. Sonuçta unutmayın sizinde programa katacağınız katkı çok önemli.

Çarkıfelek Başvurusu Soruları

Aşağıdaki bilgileri doldurduktan sonra eğer uygun görülür ve sıra gelirse ajans tarafından aranmaktasınız ve programa davet edilmektediniz. Size ulaşılmazsa yakınınızın telefonunuda doğru vermeye kesinlikle dikkat edin.

Adınız ve Soyadınız
Doğum Tarihiniz
E-Mail Adresiniz
Cep Telefonunuz
Ev / İş Telefonunuz
Size ulaşabileceğimiz yakınınızın telefonu
Doğum Yeriniz
Yaşadığınız Şehir
Mesleğiniz / Şu an çalıştığınız yer
Medeni durumunuz nedir?
Herhangi bir sağlık probleminiz var mı?
Kredi kartı borcunuz ne kadar?
Arabanız var mı?
2 Adet Fotoğraf

Çarkıfelek 2024 Ödülleri

Çarkıfelek yarışmasının büyük ödülü Son model 0 Araba, İkinci büyük ödül 5000 TL Hediye Çeki, Weltew 10.000 TL Mobilya Çeki, 7 Günlük Tatil, 10.000 TL değerinde Teknoloji Paketi

24 Yorumlar

  1. Çarkıfelek yarışmasına katılmak istiyorum. Çarkıfelek başvuru formunu dolduran adım yardımcı olur musunuz. 2018 emre karayel Çarkıfelek çok güzel. Kredi kartı borcum 4000

  2. Merhaba borcum var ve oğlumun nafakası yatırmak istiyorum lütfen başvurumu kabul edin

  3. Çarkıfelege katılmak istiyorum. Bir çok kez başvurdum ama aramadilar. Çarkıfelek başvuru sonuçlarına nereden bakabilirim.

  4. Carki felek başvurdum ufak kızımla birlikte gelmek yarışmak istiyoruz enkısa zamanda lütfen yardımcı olurmusunuz

  5. Çarkıfelek katılım şartları na uymuyor muyum ? Çarkıfelege yarışmacı olarak başvurdum bir türlü dönüş yapmadılar.

  6. mehmet yıldırım vala abi ben çalışmıyorum işsizim gaziantepten katılıyorum üç çocuk babasıyım gercekten ihtiyacım var rica ediyorum dedi ki:

    çok güzel ve eylenceli çok ama çok katılmak istiyorum üç çocuk babasıyım alah rızası için kabul edin lütfen

  7. mehmet yıldırım vala abi ben çalışmıyorum işsizim gaziantepten katılıyorum üç çocuk babasıyım gercekten ihtiyacım var rica ediyorum dedi ki:

    gerçekten ihtiyacım var yemin olsun üç çocuk babasıyım alah rızası için kabul edin

  8. Çocuklar için hem instagramdan hemde messenger den mesaj attım neden okumuyorsunuz bu mesajları

  9. Çok beğenerek izliyoruz bende yarışmacı olmak çoook istiyorum ama bir türlü başvuru formu nu doldurmayı başaramadım

  10. Asker şehit babasiyim yarismaya katilma formunu doldurdum gonderdim inşallah bi an once cağrirlar cunku cok ihtiyacliyim borcum da var cok dardayim saygilarimla

  11. Tek yasiyorum borcum var duzce boluda yasiyorum ev esyam bile yok bana yardimci olun

  12. Bende kart borcumu odemek icin bu yarismaya katilmak istiyorum ipek erdik ozgan

  13. YORUMUNUZU BURAYA YAZINIZ mrb ben çarki felegi izlemekteyim daha önceki yarişmalara kayıt yaptım ama bi türlü çagrılmadım sezon bitti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir