Cepteteb Faiz Oranları , Avantajları Devlet Güvencesi ve Hesap açma

Cepteteb Türkiye’nin En Çok Müşterisi Olan Şubesiz Masrafsız Bankacılık Sistemlerinden Biri. Cepteteb Hakkında Aklınıza Takılan Tüm Soruların Cevabı Haberimizde… Cepteteb Faiz Oranları , Cepteteb İhtiyaç Kredisi Nasıl Alır. Cepteteb Hesabınızdaki Paranın Devlet Güvencesi ve Garantisi Var mı?

Cepteteb Nedir?

Bankacılığın ceplerde ve mobil cihazlar yanı sıra internet sayfasında hayat bulmuş haline cepteteb denir. Türk ekonomi bankası ülkemizde hizmet vermeye başladığı günden bu yana şeffaf hizmet ve hızlı hizmeti sıra dışı fikirlerle müşterilerine sunmayı amaç edinmiş önemli bankaların başında gelmektedir. Gerek müşteri şikayetlerinin minimum seviyede oluşu gerekse sunduğu cazip teklifler Türk ekonomi bankasının farklı alanlarda da ilerlemesinin temelini oluşturmuştur. Teb bankası Cepteteb nedir? Sorusunu kısaca cebinizdeki bankanız olarak cevaplamaktadır. İçinde istediğiniz  her şeye anlık ulaşabileceğiniz uygulama ve internet sayfası istediğiniz bütün bankacılık işlemlerini tek nokta da toplayarak size olağan üstü bir hizmetin kapısını aralamıştır.
cepteteb-nedir

Cepteteb Nasıl Açılır?

                Cepteteb açmak için birkaç kolay ve pratik adımı takip etmeniz gerekmektedir. Fakat bu işlemlere başlamadın önce bilmeniz gereken en önemli detayın telefon numaranızda saklı olduğudur. Eğer telefon numaranız yakın dönemde güncellenmemiş ve Türk ekonomi bankası kayıtlarına sunulmamışsa Cepteteb kullanmanız bu bilgiler güncellenene kadar mümkün olmayacaktır. Zira Türk ekonomi bankası bütün şifre ve güvenlik koşullarını sizin telefon numaranız üzerinden yalnızca sizin ile paylaşmaktadır.
Cepteteb-hesap-acmakSon derece güvenli bu uygulamayı telefonunuzun uygulama marketinden indirip uygulamanın yönlendirmesi ile kolayca açmanız mümkündür. Fakat sorun yaşayan müşterilerin gerçek bir Türk ekonomi bankası şubesine giderek müşteri temsilcisi yetkilisi ile kısa bir süreç ardından açtırması ve hemen kullanmaya başlaması mümkün kılınmıştır. Bu uygulama üzerinde yapacağınız her bankacılık işlemi gerçek işlemler olup geri alınması mümkün değildir. Cepteteb müşterilerine sıra dışı bir hizmeti müşterilerinin dilediği ve internet erişimi olan her nokta da sunmaktadır. Bir yere gitmeksizin ya da bir sıra beklemeksizin istediğiniz an uygulamanızı kullanarak cepteteb menülerine ulaşabilirsiniz.

Cepteteb Avantajları Nelerdir?

 

                Türk ekonomi bankası her zaman müşterisini koruyan ve kazandırmaya çalışan bankalar arasında yer almıştır. Cepteteb hizmeti her şeyden önce size zaman gibi en pahalı geri alınması imkansız anları kazandıracaktır. Bankaya gitmeksizin bankacılık hizmetlerini dilediğiniz yerden halletme ayrıcalığı sunmaktadır. Yani Türkiye’de dijital dünya da kendini temsil eden tüm kuruluşların ödemeleri Cepteteb uygulaması üzerinden ödenebilmekte ve bu ödemeler için ekstra bir para talep edilmemektedir. Dilerseniz kredi kullanabileceğiniz uygulama kredi ödemelerinizi de yapabilmenize olanak tanımaktadır. Dünyanın ve Türkiye’nin her bankasına para gönderebileceğiniz gibi western union gibi para transferinin uluslar arası halini de kullanmanıza olanak tanımaktadır. Telefon faturalarınızı su elektrik doğalgaz faturalarınızı ister vadesiz hesabınızdan isterseniz de kredi kartınızdan ödeyebileceğiniz sistem sayesinde zaman sevdiklerinizle geçirmeniz için sizin elinizde kalacaktır. Cepteteb size sadece faturalar konusunda değil Resmi makamlar için ödemelerde de yardımcı olmaktadır. Üniversite sınav harçları harç paraları trafik cezaları vergi cezaları trafik sigortası gibi sorunları da uygulama sayesinde kolayca çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu özellikler Cepteteb avantajları nelerdir sorusunu cevaplayan ve oldukça keyif alacağınız uygulamanın öncelikli olarak öne çıkan özelliklerindendir. 

Cepteteb Faiz Oranları

Türk ekonomi bankası yani Cepteteb size oldukça büyük avantajlar sunmanın yanında kazanmanızı da destekleyen bir yapıya sahiptir. Vadesiz hesabınızla kolayca açabildiğiniz Cepteteb uygulamanız kazanmak için Vadeli hesap açmanıza ihtiyaç duymaktadır. Minimum 1.000 Türk lirası ile oluşturacağınız vadeli hesabınız 32 günlük vade süreci için size tam %11 kazanç sunmaktadır. Dilerseniz 32 gün sonra paranızı kullanabilir dilerseniz vadesini uzatabilirsiniz. Bu yönü ile müşterileri ile kazancını paylaşmayı amaçlayan Türk ekonomi bankası hem dijital bankacılığın gelişmesini amaçlamakta hem de müşterilerinin daha yüksek Cepteteb faiz oranları ile kar ettirmeyi garanti altına almaktadır.
Cepteteb-faiz-oranlari

Cepteteb Devlet Güvencesi ve Garantisi

Cepteteb TEB bankasının Şubesiz ve masrafsız hizmet veren bir bölümüdür. Şube ve masraf olmadığı için ve her şey internet üzerinden yapıldığı için faiz oranları yüksek kredi faiz oranları ise düşüktür. Cepteteb üzerinde bulunan 100.000 TL ye kadar olan kısım devlet güvencesi ve garantisindedir.  Tamamen sorumluluk TEB bankasına aittir. Ayrıca 100.000 TL üstü mevduatlarda bankanın devlete verdiği teminat güvencesi de paranızı güvende tutacaktır. Bu nedenle rahatlıkla hesap açıp mevduatınızı değerlendirebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.