Devit 3 Damla Fiyatı 2024 ,Ne İşe Yarar? Devit 3 Damla Kullananlar ve Yorumları

D Vitamini Eksikliği için Kullanılan Devit 3 Damla Eczane Fiyatı 2024, Devit 3 Damla İşe Yarıyor mu,Devit 3 Damla Kullananlar ve Yorumları ,Devit 3 Damla Ne İşe Yarar, Devit 3 Damla Faydaları, Devit 3 Damla Nasıl Kullanılır? Devit 3 Damla D Vitamini Eksikliği

Devit 3 Damla Nedir?

Devit 3 damla nedir? Devit 3 damla, hem bebek hem yetişkinlerde D vitamini eksikliğinin olduğu durumlarda kullanılmaktadır. Aynı zamanda bu ürün D vitamini eksikliğine bağlı olan Raşitizm denen kemik erimesinde de kullanılır. İlaç reçeteli ya da reçetesiz satın alınabilir. Ancak yalnızca eczanelerden alınması önerilmektedir.

Devit 3 damla, kişilerde D vitamini eksikliği görüldüğünde bu duruma bağlı hastalıklarda ya da kemik erimesi gibi durumlarda etkili olan bir üründür.  Ürün D vitamini içermektedir. Ağız yoluyla kullanılabilen bir damladır.  İçeriğinde bulunan D3 vitamini sindirim sistemi ve metabolizma için faydalı bir vitamindir. Devit 3 damla aile hekimi tarafından reçete edilebilir Ayrıca reçetesiz olarak da eczanelerde satılan bir üründür ancak kişilerin kullanmadan önce vitamini değerli yani açtırması gerekmektedir.D Vitamini Eksikliği için Kullanılan Devit 3 Damla 2024 Fiyatı Nedir, Devit 3 Damla Ne Kadar, Devit 3 Damla Ne İşe Yarar, Devit 3 Damla İşe Yarıyor mu, Devit 3 Damla Ne İçin Kullanılır, Devit 3 Damla Kullananlar ve Yorumları, Devit 3 Damla Sgk Karşılıyor mu? Gibi Bir çok soru mevcut. Devit 3 Damla ile ilgili tüm detayları sizin için hazırladık.

Devit 3 Damla-fiyati-2021

Devit 3 Damla Nasıl Kullanılır?

Devit 3 damla nasıl kullanılır?  Kesinlikle doktor tavsiyesi ile kullanılmalıdır.  Doktorun önerdiği dozajda zamanlarda kullanmak ürünün etkilerini artıracaktır.  Ürün önerilmeyen şekilde kullanıldığında yan etkilere neden olabilir.

  • Devit 3 damla 24 saat içerisinde tek bir kez kullanılır.  Daha fazla kullanılması önerilmemektedir.
  • Ağız yolu (oral yol)  ile alınır.
  • Ayrıca sulu bir gıdaya damlatılarak da tüketilebilir.

Devit 3 damla çocuklarda ve yeni doğan bebeklerde kullanılır.  Kullanım nedeni Raşitizm ya da D vitamini eksikliği olabilir.  1 yaş altındaki bebeklerde günde 25 damla kullanımı tavsiye edilmektedir. 1 yaşın üstü bebeklerde ise günde 45 Damla kullanılır.  Bebek anne sütü yetmiyorsa süte damlatarak da kullanımı sağlanır.  Ebeveynlerin doz aşımı yapmamaya  önem göstermeleri gerekir.

Devit 3 Damla Ne İşe Yarar, Ne İçin Kullanılır?

Devit 3 damla ne işe yarar ne için kullanılır?  Ürünün pek çok kullanım alanı bulunmaktadır.  Ancak kesinlikle doktorunun önerdiği alanda ve önerdiği dozajlı kullanılmalıdır. Doktor tavsiyesi olmadan kullanımı önerilmez.  Devit 3 damla kullanım alanları:

  • D vitamini eksikliğinin  giderilmesi için kullanılır
  • Kişilerde sindirim kanallarındaki  emilim bozukluğundan dolayı D vitamini eksikliği görüldüğünde önleme ve tedavi amaçlı kullanılır.
  • D vitamini eksikliği nedeniyle oluşan kemik rahatsızlığı (raşitizm hastalığı)  tedavisi için kullanılır.
  • Osteomalazide rahatsızlığının  tedavisinde kullanılmaktadır.
  • Osteoporoz (kemik erimesi rahatsızlığı)  tedavisinde kullanılır.
  • Kemik erimesi olan kişilerde kırıkların oluşma riskini tedavi etmek için kullanılır.

Devit 3 damla belirtilen durumlarda kullanıldığı bilinmektedir. ancak kullanımı durumunda herhangi bir yan etki oluşmasında acilen tıbbi müdahale gerekmektedir. Kişiler damla kullandıktan sonra herhangi bir rahatsızlık hissediyorsa doktorlarına başvurmalıdır.

Devit 3 Damla İçeriği Nedir?

Devit 3 damla içeriği nedir?  Devit 3 Damla’nın etken maddesi D3 vitaminidir.  D3 vitamini koyunların yönlerindeki yağdan üretilir.  D3 vitamini vücuttaki pek çok D vitamini eksikliği sorununun önlenmesine yardımcı olur.

Damla’nın yardımcı maddeleri ise bütilhidroksianisol ve Ayçiçek yağıdır.  Devit 3 damla doğala yakın bir formüle sahiptir.  Tamamen sade ve güvenilir bir içeriği bulunmaktadır. Bu nedenle yan etki görülmesi oldukça azdır.  Ürün kortizon içermez.

Devit 3 Damla-kullanimi

Devit 3 Damla Yan Etkileri

Devit 3 damla yan etkileri  ürünün içeriğindeki bileşenlere karşı hassasiyeti olan kişilerde görülmektedir.  Ancak bu etkilerin görülme ihtimali son derece düşüktür.  Önerilen dozda kısa süreli kullanımlarda yan etki görülme riski oldukça azdır.

Beslenme ve metabolizma bozuklukları yaratan yan etkiler:

  • İdrar ile daha çok kalsiyum atılması,
  • Kandaki kalsiyum miktarının normalden çok olması (hiperkalsemi)
  • Kandaki azot miktarının yükselmesi (rezidüel)

Mide ve bağırsak bozukluğu şeklinde ortaya çıkan yan etkiler:

  • Midede gaz oluşması,
  • Mide bulantısı,
  • İshal,
  • Kabızlık,
  • Karın bölgesinde ağrı görülmesi

Deride ortaya çıkan yan etkiler:

  • Cildin kaşınması,
  • Cilt döküntüsü,
  • Aşırı duyarlı  olma,
  • Kurdeşen (ürtiker)

Böbrek ve idrar yollarında ortaya çıkan yan etkiler:

  • İdrar yapamama (anüri)
  • Aşırı susama (polidipsi)
  • Aşırı miktarda idrar yapma durumu (poliüri)

Bu yan etkiler oldukça nadir görülmektedir.  Yan etki oluşmasının nedeni genelde kişinin Başka rahatsızlıklarının da bulunmasıdır.  Devit 3 Damla’nın genel yan etkisi kişilerin vücut sıcaklığının yükselmesidir.

Devit 3 Damla Faydaları

Devit 3 damla faydaları kişiden kişiye ve sahip olunan rahatsızlığa göre değişiklik gösterir.  Ancak oldukça çok faydası bulunmaktadır.  Devit 3 damla vücuttaki D vitamini dengesini korumaktadır.  D vitamini eksikliği olan kişilerde bu eksikliği tamamlar.  Bu sayede D vitamini eksikliğine bağlı olarak ortaya çıkabilecek kemik rahatsızlıklarını önler.

Kemiklerin güçlenmesini sağlayarak kemiklerin sağlıklı olmasına  yardımcı olur. Bu sayede yaşlandıkça ortaya çıkabilecek kemik rahatsızlıklarının engellenmesini sağlar.

Devit 3 damla, D vitamini eksikliğine bağlı olarak görülebilecek sindirim sistemi rahatsızlıklarına engeller. İlaç hem bebeklerde hem de yetişkinlerde kullanımı uygundur. Doktorun önerdiği biçimde, önerdiği dozajlarda kullanılmalıdır. Ürün yalnızca oral yollardan kullanılır. Ayrıca sulu besinlere damlatılarak da tüketilebilir.

Devit 3 Damla Kullanıcı yorumları

Devit 3 damla kullanıcı yorumları ürünün doğru kullanımında oldukça işe yaradığını belirtmektedir. Ürün yalnızca doktor tavsiyesi ile kullanılmalıdır. doktorun önerdiği zaman ve önerdiği dozajlarda kullanımında pek çok fayda sağlayacaktır.  Kullanıcılar Devit 3 Damla’nın uzun süreli kullanımında ya da doz aşımlarında yan etkilere neden olabileceğini belirtmiştir. Bu nedenle doğru kullanım çok önemlidir.

D vitamini kemik sağlığı için oldukça önemlidir. Devit 3 damla kullananlar genelde bu ürünü kemiklerinin daha sağlıklı olması için kullanmaktadır. kullanıcılar düzenli ve uygun dozda kullanıldığında ürünün fayda sağladığını belirtmiştir.

Devit 3 Damla Ne Zaman Kullanılır?

Devit 3 damla ne zaman kullanılır? Ürün doktorun önerdiği şekilde kullanılmalıdır devit 3 damla bir vitamin takviyesidir. Bu takviyelerin kullanma durumu içerdikleri yüklemin çeşidine göre değişiklik göstermektedir. A, D, E, K  vitaminleri yağda çözünür Bu nedenle tok karna alınmaları önerilmektedir Devit 3 damla D vitamini içerdiği için tok karna kullanılmalıdır. Yemek yedikten hemen sonra kullanımında bir sakınca yoktur.

Devit 3 Damla Etkisi Nedir?

Devit 3 damla etkisi nedir? Ürün D vitamini eksikliği olan kişilerde kullanılır.  Doktor tavsiyesiyle bebeklerde ve yetişkinlerde kullanımı mümkündür. Devit 3 damla, D vitamini eksikliğine bağlı görülen hastalıkların tedavisinde kullanılmaktadır. Vücuttaki eksik vitamin tamamlandı için hastalıkların belirtileri ortadan kalkacaktır.

Aynı zamanda devit 3 damla D vitamini eksikliğinde görülebilecek olan duygu durum bozukluğu problemlerine de iyi gelmektedir.  David kişiler deprem depresyon ruh sağlığı sorunlarına neden olabilir. Kullanılmadan önce kesinlikle doktora başvurulmalıdır. bir doktor tavsiyesi olmadan kullanımı önerilmez eczanelerde reçeteli ya da reçetesiz olarak satılır.

Devit 3 Damla Kimler Kullanamaz?

Devit 3 damla kimler kullanamaz?  Ürün bazı rahatsızlıkları bulunan kişilerde yan etkilere neden olmaktadır. Bu nedenle bu kişilerin kullanımına uygun değildir.

  • Ürün hipertansiyonu olan kişilerde kullanılamaz.
  • Ciddi boyutta damar sertleşmesi (arterioskleroz) olan kişilerde kullanımı önerilmez.
  • Ürünün içerisindeki bileşenleri alerjisi olanların kullanımı  önerilmez.
  • Kalsiyum hassasiyeti olan kişilerde kullanılmamalıdır.
  • Böbrek taşına sahip kişilerde kullanılmamalıdır.
  • Aktif akciğer tüberkülozuna sahip hastalarda uzun süreli ve yüksek dozda kullanımı önerilmez.
  • Kanda Normalden daha fazla kalsiyum bulunduran kişilerde kullanımı uygun değildir (hiperkalsemi)
  • İdrarla çok fazla kalsiyum atan kişilerde kullanımı önerilmez (hiperkalsüri)

D vitamininin aşırı alınmasına bağlı olarak rahatsızlık ortaya çıkaran kişilerde kullanımı önerilmemektedir.  Bu rahatsızlık D hipervitaminozu  olarak da bilinir. Belirtileri iştahta kesilme, kabızlık, kas güçsüzlüğü ve Bulanık Görmedir.

Devit 3 Damla-nasil-kullanilir

Devit 3 Damla 2024 Fiyatı

Devit 3 damla 2024 eczane fiyatı 65,75 Türk lirasıdır.  İlaç eczanelerde satılmaktadır Doktorlar tarafından normal reçete edildiğinde sigorta tarafından karşılanır.  Eczanelerde reçetesiz olarak da satılır.  Ürünün yalnızca Doktor kontrolünde ve eczanelerden satın alınması önerilmektedir.

Devit 3 damla muadilleri:

  • Cholevit oral damla çözelti
  • Coledan D3 oral damla
  • D-3 Ferol ampül
  • Desiferol oral damla
  • Monovit D3 oral damla
  • Pedia-D oral damla gibi içeriğinde D3 vitamini bulunan takviyelerdir.

Bu muhabirler eczanelerde satılmaktadır ancak içeriklerinin devit 3 damladan farklı olabileceği bilinmelidir kişiler içeriklerini inceleme dikleri ve doktorun önermediği herhangi bir ürünü kullanmamalıdır.

Devit 3 damlanın  etkisini yitirmemesi için doğru saklanması önemli.  Ürün oda sıcaklığında Rutubet ve nem olmayan yerde saklanmalıdır.  Buzdolabında saklanması önerilmez. Ayrıca güneş ışığının direkt aldığı bölgelerde bulunmamalıdır.

Devit 3 damla kendi kutusunda ve ambalajında muhafaza edilmelidir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde tutulmalıdır. Aşırı doz kullanımında yan etkilere neden olabilir. Ayrıca satın alınmadan önce ürünün son kullanma tarihine dikkat edilmeli, son kullanma tarihi yaklaşan ürünler alınmamalıdır. Herhangi bir yan etki görüldüğünde acilen doktora gidilmelidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.