En Hesaplı En Uygun Altın Bilezik ve Çeyrek Nereden Alınır?

Yaz Geliyor. Yazla Beraber Düğünlerde Başlıyor… Herkes Kara Kara Uygun Fİyata Altın Alma Derdinde…

Yaz geliyor ve düğün mevsimi başlıyor. Herkesin aklında o sıkıntılı soru? Altın ne kadar? Nereden ucuz altın alabiliriz? En uygun fiyata bilezik nereden alabiliriz? Düğün sezonunda düğün yapacaklar kadar düğün sahipleri ve yakınları da kara kara düşünmeye başladı. Altın son derece pahalı birde kuyumcuların inanılmaz komisyonları ve işçilikleri devreye girince düğün yapacaklara ve düğüne gidip takı takacaklar için büyük sıkıntı başlıyor.

Altın dendiğinde ilk akla gelen tabi ki İstanbul Kapalı çarşı olmakta. Fakat kapalı çarşıda fiyatlar sanıldığı kadar uygun değil. Söyle düşünelim kapalı çarşı esnafı bilindik bir çarşıda oldukları için çok yüksek kiralar ödemek zorundalar. Doğal olarak bu büyük giderler fiyatlara yansımakta.

Peki İstanbul’da en uygun altın bilezik ,çeyrek altın ,tam altın ,burma bilezik v.s uygun fiyata ve az işçilik giderleri yansıtılmış olarak nereden alınabilir… Öncelikle Sirkeci yokuşudan çıkarak Iran konsolosluğu çevresinde kesinlikle daha uyguna altın bilezik bulabilirsiniz. Ayrıca bu çevrede çok uygun fiyata pırlanta yüzükte bulabilirsiniz.

Ayrıca küçük semtlerde tanıdık kuyumcularınız da varsa bunlardan da uygun fiyata altın alma şansınız var.

Ayrıca İstanbul Ankara İzmir gibi büyük şehirlerde Büyük altın markalarının Altın Çadırları kurulmaktadır. Bunlardan en meşhuru Yenibosna da kurulan Atasay Altın Çadırıdır. Buraları da ziyaret ederek çok uygun fiyatlara da altın takı alabilirsiniz.

Ayrıca Ankara’da ve İzmir de de bazı altın firmaları İndirim Çadırı kurmaktadır. Buralardan da çok uygun fiyata düğünde takmak için altın bilezik takı kolye v.s bulabilirsiniz…

Peki altın almak için nakit paranız yok. Ne yapabilirsiniz. Aslında bunun çözümü de artık internette saklı… Gitti gidiyor N11 gibi siteler size vade farksız peşin fiyatına altın almanızı sağlıyor. Normal şartlarda kuyumcudan altın alırken taksit yaptıracağınız vakit fiyata %5 eklerler. Fakat internet üzerinden yapacağınız altın alışverişlerinde bu % 5 lik komisyon ortadan kalkmakta.
Böyle siteler son derece güvenli olup rahatlıkla alım yapabilirsiniz…

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.