En İyi Bronzlaştıran Yağlar ve Evde Doğal Bronzlaştırma Yağı Yapımı

Yaz Geliyor… Bronzlaşıp Muhteşem Bir Ten Rengine Ulaşmak İstiyorsanız Tatilde Yanınıza Almanız Gererek En Önemli Şey Tabi ki Bronzlaştırıcı Güneş Yağı… Sizler İçin Piyasadaki En İyi En Bronzlaştırıcı Güneş Yağını Bulduk… Ayrıca Doğal Güneş Yağı Yapımını da Sizin İçin Araştırdık… Özel Haberimizde…

2017 Yazı gelmesi ile birlikte herkes tatil planlarını yapmaya başladı. Bayların ve Bayanların en büyük dertlerinden biride güzelce yanmaktır. Tatile gidip geldiğinde Bronz teniyle herkese bir tatil yaptım havası atmak içten içe geçen bir durumdur. Tabi ki sağlıklı bir şekilde güneşlenmek ve bronzlaşmak çok önemlidir. Türkiye’de yaz aylarında binlerce kişi bilinçsizce güneşlendiği ve merdiven altı kremlerle bronzlaşmaya çalıştığı için bir çok cilt hastalığı yaşamaktadır. Bu nedenle kullanacağınız bronzlaştırıcı yağlar ve güneş kremleri çok önemlidir.

Bronzlaşma konusunda ise en ünlü Türkümüz Eda Taşpınar’dır.  Eda Taşpınar’ı televizyonlarda bikinili gördüğünüz an deniz sezonu açılmış demektir ve herkeste Eda Taşpınar Bronzluğu sorunsalı başlar.

en-iyi-bronz-ten-eda-taspinar

Piyasada yüzlerce güneş yağı ve kremi mevcut. Fakat bir çoğu gerçekten işe yaramaz ve çok ağır kimyasallardan oluşmakta. Güneş ışınları ile vücudunuzda ileri ki yıllarda nasıl tepkiler vereceği bilinmez. Ayrıca bilinçsiz ve bolca sürülen güneş yağları da cildinizde lekeler oluşturabilir bu nedenle güneş yağı ve kremlerini  kullanırken çok dikkat edilmelidir.

gunes-yagi-surdurmek

En İyi Bronzlaştırıcı Yağ;

Hawaiin Tropic:

1995 yılından beri Türkiye Pazarında olan ve Dünya Kanser Vakfı tarafından onaylı bir üründür. 50 faktör üstüne kadar bronzlaştırıcı yağları bulunmaktadır. Kokusu diğer yağlara göre daha hafif ve egzotiktir. Paraben içermemesi en büyük artılarından biridir.  Türkiye ‘de genellikle Watsons kozmetik mağazalarında bulabilirsiniz. Ortalama fiyatları 25 TL ile 50 TL arasında değişmektedir.

Hawaiian Tropic kullananlar tarafından son derece başarılı olduğu belirtilmektedir. Maldivlerdeki Kadınların tenine sahip olmak istiyorsanız ilk tercihiniz kesinlikle Hawaiian Tropic güneş yağları olmalıdır. Ekşi sözlük ve bir çok forumda yaptığımız araştırmalar sonucunda da en iyi güneş yağı olarak Hawaiian Tropic tavsiye etmekteyiz.

hawaiin-tropic-en-iyi-gunes-yagi

Ev Yapımı Doğal Güneş Yağı:

Piyasada satılan yağlardan istemiyorsanız evde kendiniz yapmak istiyorsanız muhteşem bir bronzlaştırıcı yağ karışımı tavsiye edebiliriz. Hem çok sağlıklı hemde süper bir pronzlaştırma etkisini sahiptir. Gerekli Yağlar; Havuç. Yağı, Buğday Yağı, Ceviz Yağı, Kakao Çekirdeği Yağı, Hindistan Cevizi Yağı ve Yeşilçay Yağı,Aloe Vera Yağı.

doga-gunes-yagi-yapimi

Doğal Güneş Yağımızın yapımı ise son derece kolay. Tüm yağlardan 1 yemek kaşığı kadar koyarak iyice karıştırıyoruz. Ortalama 1 gün kadar bekletip sürmeye hazır hale geliyor. Tamamen doğal ve piyasadaki güneş yağlarından çok daha iyi bronzlaşma sağlayacaktır. Ayrıca muhteşem bir kokusu vardır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.