En İyi ,En Çok Kazandıran, En Popüler Canlı Yayın Uygulamaları

En İyi Canlı Yayın Uygulaması, En Çok Kazandıran Canlı Yayın Uygulamaları, Canlı Yayın Açarak Para Kazanma ,En Popüler Canlı Yayın Uygulamaları, Telefondan Canlı Yayın Yaparak Para Kazanma

Günümüzde artık pandemi süreci ile de birlikte evden para kazanma yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Canlı yayın yaparak para kazanma. Türkiye’de ve dünyada artık binlerce kişi kendi fanlarını oluşturup destek adı altında binlerce dolar kazanabilmekte. Onlarca canlı yayın uygulaması bulunmakta fakat en çok kazandıran en iyi canlı yayın uygulamalarını tercih ederek çok yüksek miktarda paralar kazanabilirsiniz.  Özellikle Rusya ve Türkiye’de canlı yayın uygulamaları son derece revaçta. Bazı canlı yayınlarda canlı yayın yapan kişi günde 1000 TL üzerinde kazanabilmekte. Tabi ki bu üye sayınıza göre değişmekte. Özellikle Kadın kullanıcılar son derece ilgi göstermekte yayıncılığa . Tabi ki erkek izleyici çok fazla olması çok daha fazla hediye almalarını sağlamakta. Popüler canlı yayın uygulamaları ile yayıncılar çok daha fazla kişiye ulaşarak çok daha fazla para kazanabilmektedir. Türkiye’de artık canlı yayın açmak bir sektör haline geldi ve ev kadınlarından tutun iş yerinde çalışanlara kadar herkes canlı yayınını istediği yerden açarak para kazanabilmekte.

Türkiye’de neredeyse 30.000 den fazla canlı yayın yapan kadın ve erkek olduğu belirtilmekte. Özellikle kadınlar için son derece güzel bir para kazanma ortamı oluşmuş durumda. Türk erkekleri hatta Arap bölgelerinde yaşayan kullanıcılar bazı kadın yayıncıları hediyeye boğmakta ve süper bir gelir kazanmalarını sağlamakta. Sadece normal yayıncılar haricinde bir çok ünlü kişide canlı yayın yaparak para kazanmaya başladı. Tiktok tarafında zaten neredeyse tüm youtuberlar ve dizi oyunları tik tok canlı yayını ve videoları çekmekte. Ayrıca bigo uygulamasın da Sevda Demirel ve bir çok ünlü tarafından yayın açarak para kazanmaktalar.

Öncelikle Türkiye’de en çok kullanılan para kazandıran en popüler canlı yayın uygulamalarını sayalım.

1. Bigo.TV 

2. Tiktok 

3. Twitch


En Popüler Canlı Yayın Uygulaması Bigo TV

Yukarıdaki saydığımız canlı yayın uygulamalarından en çok para kazandıranı Bigo. Tv özellikle Türk ve Rus kullanıcılar tarafından çok fazla tercih edilmekte. Yayıncı olduktan sonra para kazanmak son derece kolay. En çok para kazandıran uygulamaların başında gelmektedir. Türkiye’ye ödeme limiti 1000 TL’dir. Fakat gözünüzü korkutmasın bazı yayıncılar 1.000 TL yi 30 dakikada kazanabilmektedir. Fakat tabi ki Bigo.TV ‘ de çok kazanmak için hem çok fazla takipçi edinmeli hemde biraz giyim ve görüntünüze önem vermeniz gerekmektedir. Sadece kadınlar değil erkeklerde son derece iyi paralar kazanmaktadır.

En çok kazandıran canlı yayın uygulaması olarak bilinir. Özellikle son dönemde kadınlar arasında çok fazla tercih edilmektedir. Hem kolay arayüzü hemde kazanç bakımından son derece iyi bir uygulamadır.

Şimdi gelelim bigo. tv ödeme nasıl alınır ne kadar kazanılır gibi sorulara. Öncelikle para çekmek son derece basit payoner kartınız yada banka kartınıza kolaylıkla para çekebiliyorsunuz. Aslında bigo’da elmas ve fasulye olarak 2 kazanç yöntemi var. Bunlar size para olarak hesabınıza geçmekte. Yayında kaldığınız sürece fasulye kazanmak tasınız.

Ortalama 220 Fasulye 1 dolar civarında yapmaktadır. 6700 ve üstü fasülyeniz olduğunda paranızı çekebilirsiniz. Maksimum ise 1.000.000 fasulye çekebilirsiniz bir kerede. Yüksek rakamlara çıkarsanız özellikle 2.000 dolar üzerinde sizden doğrulama istenecektir. Bu işlem ise ortalama 3 hafta civarında sürmektedir ve Sonrasında kolaylıkla paranızı alabilirsiniz.

Tabi ki kullanıcılarda mobil ödeme ve google play üzerinden elmas alarak size destek olabilir. Mesela 42 Elmas 9 TL 3000 Elmas 800 TL civarına denk gelmektedir. Örneğin yayınınıza kalkan atıldığında 800 TL civarında bir para kazanmış olursunuz.

En Çok Kullanıcıya Sahip Canlı Yayın Uygulaması Tik Tok

En çok tercih edilen ikinci uygulama ise en çok üyeye sahip olan Tiktok uygulaması. Çinli şirkete ait olan Tik tok uygulaması son dönemde neredeyse Türkiye’de her telefon kullanıcısının cep telefonunda bulunmakta. Eğlenceli videolar çekip yayınlamak ve ayrıca canlı yayın açarak para kazanmak için son derece iyi bir uygulama. Tik tok üzerinde 1.000.000 milyon izleme için ortalama 700 Dolar ile 1000 Dolar arasında bir kazanç elde edebilirsiniz. Ayrıca canlı yayınlarda gönderilen hediyelerde 10 TL ile 800 TL arasında para kazanabilirsiniz. Tiktok hesabınızda 20 Dolar olduğunda para çekme talebi gönderebilirsiniz.1 Jeton ücreti ise 0.7 TL olarak fiyatlandırılmakta. Bunun %60 civarını Tiktok yayıncıya ödemektedir.

En İyi ve En Eski Canlı Yayın Uygulaması Twitch

Twitch uygulaması aslında tüm canlı yayın uygulamalarının başkanı diyebiliriz. İlk çıkan canlı yayın uygulamasıdır. Özellikle oyuncular arasında çok popülerdir. Bazı yayıncılar 24 saat bazen yayın yapmaktadır. Binlerce izleyiciye ulaşılabilmektedir. İnsanlar saatlerce sizin oynadığınız oyunu izler ve size hediye para gönderebilir. Ouun yayını yapacaksanız kesinlikle Twitch üzerinden canlı yayın yapmalısınız. Çok iyi paralar kazanabilirsiniz. Türkiye’ye ödeme sorunu yoktur.Rahatlıkla onay aldıktan sonra banka hesabınıza ödemenizi alabilirsiniz. Ayrıca kanalınıza abone olunursa 2.5 Dolar civarında ücret alabiliyorsunuz. Ayrıca başında da dediğimiz gibi 20 TL ile 900 TL arasında hediyeler mevcut. Bunlar size gönderildiğinde paranız hesabınıza geçmekte ve istenildiğinde banka hesabınıza paranızı ala bilmektesiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.