En İyi En Etkili Çil ve Leke Geçiren Kremler Ve Bitkisel Tedaviler

Yüzdeki Kahverengi Lekeler Nasıl Geçer? En İyi Çil Kremleri Neler? Çil Nasıl Geçer? Yüzde Oluşan Lekelerden Nasıl Kurtulunur? En İyi Leke Kremleri… Leke ve Çillerle Derdiniz Varsa Çözümünüz Haberimizde…

Doğada pek çok farklı özelliklerde ve ırklarda yaşayan insanlar arasında, çeşitli ayrımlar görülebilmektedir. Söz konusu olan farklılıklar kimi zaman boy, kimi zaman kilo, kimi zaman ten ve de kimi zaman ise göz renklerine göre ayrılabilmektedir. Bahsi geçen içeriklere göre esmer, sarışın, kumral olarak farklı ten renklerine sahip olan insanlar için aynı zamanda görünüşlerinde farklılık yarattığı da ifade edilebilmektedir. Tüm bunların yanı sıra kişilerde farklı hastalık ya da özellikler yer almakta ve bu tür durumlar için kişilerin çitlerinde meydana gelen çiller görülebilmektedir. Çil, insan vücudunun farklı bölgelerinde, genellikle kahverengi görünümünde yer alan küçük lekelere denmektedir. Çiller aynı zamanda kızıl saçlı kişilerde görülmekte ve derinin üst kısmında yer almaktadır. Ancak bazı kişiler bu durumdan rahatsızlık duymakta ve çillerin yok edilebilmesi farklı yollara başvurmaktadırlar. Günümüzde farklı markalar tarafından üretilmiş olan çok sayıda çil geçiren ilaçlar bulunmakta ve bu tür ilaçlar, aynı zamanda bitkisel maddeler kullanılarak elde edilmektedir. Dünya üzerinde ve ülkemizde yer alan en iyi ve en etkili ilaç çeşitlerinden bazı ise şu şekilde yer almaktadır;

En İyi Çil Geçiren Kremler

  • Expigment: Çeşitli uzman doktorlar tarafınca da sıkça tavsiye edilmekte olan Expigment krem, cildin üst tabakasının soyulmasını sağlamakta ve ciltte yer alan çillerin büyük oranda azalmasını sağlayan kremdir. Çillerin yanı sıra cildin farklı bölgelerinde yer alan farklı lekelerinde soyulmasını ve de yok olmasını sağlayan ilaç, krem olarak piyasada yer almakta ve sürülmesi gereken bölgelere uygulanmaktadır.

  • Tretin: Oldukça dikkat şekilde kullanılması gerekmekte olan Tretin krem, ciltteki sivilce ya da çiller için oldukça ideal olarak adlandırılmaktadır. Düzenli ve dikkatli şekilde kullanılması önerilen krem, cildin farklı bölgelerine uygulandıktan sonra yaklaşık 1 saat aralığında güneşe çıkılmaması gerekmektedir. Aynı zamanda cildin soyulmasını sağlamakta olan krem, çil geçiren ilaçlar arayışına giren kişiler için avantaj sağlamaktadır.

  • Dermycin: Pek çok farklı bitkisel maddeleri bünyesinde barındırmakta olan Dermycin adlı krem, ciltte meydana gelen farklı lekelerin yok olmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda günlük düzenli şekilde kullanılması gerekmekte olan ilaç, özellikle yaz aylarında oluşan yanık ve güneş ışığı lekeleri içinde oldukça idealdir. Derininin soyulmasını sağlamakta olan krem ciltlerde yer alan çillerin yok olmasını ve de büyük oranda azalmasını da sağlamaktadır.

  • Soskin: Genel olarak tüm cilt tipleri için uygun olarak piyasada yer alan Soskin adlı krem, günümüzde kuvvetli maddeler arasında yer alan Arbutine ve Beyaz Dut içermektedir. Söz konusu olan maddeler, melanin üreten hücrelere etki etmekte ve çil geçiren ilaçlar arasında yer alan krem bu sayede de cildin farklı bölgelerinde yer alan leke, yanık ve çillerin azalmasına önemli oranda müdahale etmektedir.

  • Lekomed: Dünyanın çeşitli bölgelerinde olduğu gibi ülkemizde de yaygın olarak tercih edilmekte olan Lekomed çil ilacı, diğerlerinin aksine vücudu soyma özelliğini taşımamaktadır. Bünyesinde paraben ya da civa maddelerini içermemekte olan krem, güneş lekelerini, sivilceleri, koltukların altındaki farklı kararma lekelerini ve vücuttaki farklı çil lekelerini büyük oranda azaltmakta ve hatta yok edebilmektedir.

  • Madecassol: Düzenli ve doğru kullanım sonucunda cilt üzerinde bulunan çil ve çeşitli lekelerin yok edilmesi ya da büyük oranda azaltılmasını sağlamakta olan Madecassol adlı krem, aynı zamanda sivilceler için de oldukça yararlı ilaçlar arasında yer almaktadır. Her çeşit cilt tipleri için uygun olarak piyasaya sürülmüş olan krem, çil geçiren ilaçlar arasında üst sıralarda tercih edilebilmektedir.

Çil Geçiren İlaçlar Nasıl Kullanılır?

Çiller, genel olarak sarışın, beyaz tenli ya da kızıl saçlı kişilerde yaygın olarak görülmekte olan lekelerdir. Söz konusu olan çiller, belirli hücrelerin vücuttaki farklı bölge ve yerlerde yoğunlaşması sonucunda oluşmaktadır. Geçmişten günümüze kadar çeşitli kişilerin sorunu olan çiller için tıp alanında da farklı tedavi yöntemleri uygulanmaktadır. Ancak uygulanmakta olan tedaviler, çillerin tamamen yok olmasını sağlamamaktadır. Daha çok çil lekelerinin büyük ölçüde azalmasını sağlamakta olan tedavilerde aynı zamanda ilaçlar kullanılabilmektedir. Son yıllarda yaygın olarak tercih edilmekte olan çil geçiren ilaçlar listesinin yanı sıra bitkisel tedavi yöntemleri de tercih edilmektedir.

Bahsi geçen ilaçlar daha çok krem şeklinde görülmekte ve bu kremlerinde uzman doktorların gözetimi altında temin edilmesine dikkat edilmelidir. Çil ya da farklı yanık gibi lekeler üzerinde de kullanılabilen çil kremleri, vücudun farklı bölgelerinde yer alan lekelere uygulanmak suretiyle kullanılabilmektedir. Ancak bu tür ilaçların kullanımının ardından dikkat edilmesi gereken bazı önemli kurallar bulunmakta ve bu kuralların başında da kremlerin kullanıldığı andan itibaren 1 saat süre ile güneşe çıkılmamasına dikkat edilmesi gelmektedir.

Bitkisel Tedaviler İle Elde Edilen Çil Geçiren İlaçlar

Daha çok leke geçirici kremlerin kullanılmış olduğu çiller için bazı durumlarda yeterli seviyeler elde edilemeyebilir. Söz konusu olan durumlar için farklı tedavi yöntemleri uygulanmakta ve genellikle bu tedaviler sonrasında kişilerin dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunulmaktadır. Günümüzde kozmetik ürünlerinin kullanılarak da gerçekleştirilen tedavi yöntemleri arasında maska çeşitleri de gelmektedir. Ev ortamında ya da farklı ortamlarda doğada bulunan çeşitli bitkiler ile gerçekleştirilen tedavilerde limon suyu maskeleri yer almaktadır. Aynı zamanda bu tür bitkisel tedavilerin arasında yaygın olarak ekşi süt malzemelerinin maskeleri de gelmektedir. Ancak piyasada yer alan ve çoğu kişi tarafından kullanılan çil geçiren ilaçlar genellikle krem tarzı ürünler olmakta ve bitkisel maddeler ile yapılan bazı maskelerde beklenen performansı büyük oranda vermemektedir. Cildin farklı bölgelerinde yer alan leke ya da çilleri tamamen yok edemeyen bu uygulamalar, daha çok söz konusu olan lekelerin büyük oranda azaltılmasını sağlamaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.