En İyi Ev Tipi Kişisel Lazer Epilasyon Cihazları ve Fiyatları

Ev Kullanımı İçin En İyi En Acısız Ve en Kaliteli Lazer Epilasyon Cihazları Hangileri? Piyasadaki En Ucuz Lazer Epilasyon Cihazı Fiyatları ,En Uygun Fiyatlı Ev Tipi Epilasyon Cihazları ,Evde Lazer Epilasyon Kalıcı Çözüm Olur mu? Tüm Ayrıntılar Haberimizde…

Kadın ve erkek fark etmeden herkesin en büyük sorunu tüylerden meydana gelmektedir. Artık bu tüyleri dert etmeye gerek yok. Ne kadar fazla ya da kalın olur ise olsun bunlar için uygun çözüm yolları bulunacaktır. Evlerde epilasyon cihazı kullananlar gibi alternatiflerinin de keşif edilmesi ile artık hızlı ve kesin sonuçlara kavuşmak için zaman harcamaya da gerek yok. Bu noktalarda dikkat edilmesi gereken noktalara göre hareket edildiği noktalarda hem hızlı hem de kesin sonuçlar almak mümkündür. Bu noktalar;

  • Tedavi sürecine hazırlanılması
  • Klinik ve uzman doktorların iyi seçilmesi
  • İşlem yapılacak yerlerin ve cihazların iyi araştırılması
  • Tecrübeli ellerde gerçekleşmesine dikkat ettikten sonra meydana gelmesi büyük ihtimal olan yan etkiler ortadan kalkabileceği gibi hızlı ve kesin olan çözümler de gelecektir.

Epilasyon çeşitlerinden ipl lazer epilasyon nedir? ipl lazer epilasyon fiyatları neler ? araştırdık inceledik…

evde-kullanim-icin-epilasyon-aletleri

Aşağıdaki özelliklerde lazer epilasyon aleti alınarak evde bu işlemler rahat bir şekilde gerçekleştirilebilirsiniz. Normal kliniğe göre daha uygun olan bu işlemler için sadece uygun ve kaliteli bir ürünün tercih edilmesi gerekeni dikkatli bir şekilde yapmak yeterli olacaktır.  Evde lazer epilasyon yapanların aradığı özellikler;

  • Evde alınacak lazer aleti tercih edilirken güvenlik
  • Etkili olması
  • Ayarlar
  • Fiyat
  • Satış sonrası müşteri ilişkileri
  • Ampul kullanım süreleri
  • Cihazların ömrü
  • Koyu ya da açık renkli tenler üzerinde ne kadar etkili olacağı
  • Yan etkileri gibi önemli noktaların da dikkat edilerek ürünlerin tercih edilmesi gerekir.

evde-lazer-epilasyon-cihazi-kullanimi

En İyi Ev Tipi IPL ve Lazer Epilasyon Cihazları

En iyi ev tipi IPL ve lazer epilasyon cihazlarının üç farklı çeşidi bulunmaktadır. Bunlar;

  • Phılıps Lumea IPL
  • Remington IPL
  • Silk glide HPL

gibi üç farklı markanın en çok tercih edilen ürünleri olmaktadır. Bu ürünlerin üçünün de ortak özelliği her cilt tipine uygun alternatiflerinin bulunması ve oldukça uygun fiyatlar ile yerini almasıdır.

Philips Lumea Lazer Epilasyon Cihazı IPL 

Philips Lumea IPL Prestige SC2007 Epilasyon Tüy Alma Sistemi

Bu sistem ortaya çıkana kadar herkesin rahat bir şekilde kullanıyor olduğu ev cihazı olarak bilinmekteydi. Tüm uzman kişiler tarafından tercih edilen bir üründür. Müşterilerin bu konuda ne istediklerini analiz etmiş olmaları bir hayli dikkatleri çekmektedir. Ayarlanabilir beş ayrı ışık özelliği en büyük ayrıcalıklarındandır. Çok çeşitli cilt tiplerine ve tüylere de uyum sağlamaktadır. Hassas bölge başlığı sayesinde bikini bölgelerine dahi rahatlık ile uygulanır. Güvenli pratik ve kesin çözümlü işlemleri sunar. Piyasa değeri 1600 TL olan ürünü farklı internet sayfalarından 1000 TL ye kadar rahat bir şekilde bulabilirsiniz.

Remington Lazer Epilasyon Cihazı IPL 

REMINGTON_IPL_Epilasyon-Cihazi

Yüz ve beden alma konusunda en etkili ürünlerden bir tanesidir. Firma olarak 50 senedir kişisel bakım için hizmet sunuyor olmaları bu alanda bir hayli gelişmelerine katkı sağlamaktadır. Kadın ya da erkek fark etmeden herkes için kesin sonuçları beraberinde getireceklerdir. Güveni boşa çıkarmayacak kadar kaliteli olan ürün 1300 TL değerinde piyasa satışı bulunurken araştırmalar dahilinde internetten 900 TL ya kadar alınması mümkündür.

Silk Glide Lazer Epilasyon Cihazı

silk-glide-lazer-epilasyon-cihazi

Muhteşem ötesi bir tasarımı bulunmaktadır. Doğal olan koyu tenlerde ya da bronzlaşmış olarak bulunan tenler üzerinde istenilen başarılı sonuçları elde edememesi dışında herhangi bir sorun yoktur. Geri kalan cilt tipleri için oldukça uyumlu bir üründür. Tüylerin ciddi anlamda azalmasını sağlayan bu ürün kolay bir kullanımı bulunmaktadır. 150,000 atımlı cihaz olması da tüy gibi sorunların kökten ortadan kalkmasına etki eden bir ürün olmasını sağlar. Bu işlemleri yaparken evde lazer epilasyon zararları nelerdir onların da araştırılması ve ona göre gerçekleştirilmesi gerekir.

lazer epilasyon çeşitlerinden diode lazer epilasyon konusunda tüm ayrıntılar haberimizde…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.