En İyi Evden Eve Nakliyat İstanbul Firmaları Güvenilir ve Tavsiye Edilenler

 

İstanbul ve çevresinde günde ortalama 10.000 kişi ev değiştiriyor. Bu nedenle evden eve nakliyat firmaları da son derece revaçta. fakat bu firmalardan bir çok işini hakkı ile yapmamakta. Değerli eşyaları özenle taşımak ve nakliyesini gerçekleştirmek tecrübe isteyen bir iş. İstanbul’da evden eve nakliyat yapan yüzlerce firma bulunmakta.Fakat bu firmaların bir çok acemi ve gelişigüzel taşımacılık yapmakta. Bir çok firmanın şikayet listesi çok kabarık. Ucuz taşıyan firmalarda var evet fakat sonuçları size daha yüklü masraf çıkarabilmekte. Bu nedenle sizler için İstanbul içi evden eve nakliyat yapan firmaların en iyilerini araştırdık.

Öncelikle ilk dikkat etmeniz gereken her kamyonu olan kişinin nakliye işine girmesi. son dönemlerde yanlarına 2 Suriyeli alıp evden eve eşya taşıma işine girmiş bir çok kişi bulunmakta. Şehiriçi evden eve nakliyat düşünüyorsanız ilk başta kurumsal firmalardan destek almaya çalışın. Ayrıca son dönemlerde bir çok şirket eşyalarınızı sigortalanmakta ve taşıma esnasında kaynaklanan maddi zararları sigorta ile karşılamaktadır.

Aşağıda bulunan firmalar İstanbul içi evden eve nakliyat hizmeti vermektedir. Fakat neredeyse hepsi şehirdışı da ev taşıma nakliyesi yapmaktadır.

Evden eve nakliyat İstanbul Avrupa yakası ve Anadolu yakası olarak aslında bir ayrım yapmadık. Firmaların merkezleri hangi ilçede ise oradaki firma ile görüşmek her zaman daha avantajlıdır. Çünkü evden eve taşıma hizmet yapılan km ile hesaplanmaktadır.

Evden Eve Nakliyat İstanbul Firmaları (Anadolu ve Avrupa Yakası)


Akdeniz Ekspres Evden Eve Nakliyat 

Akdeniz Ekspres, evden eve nakliyat şirketi olarak kırk beş yılı aşkın deneyimi Bayram AKDENİZ kuruculuğu ile bu günlere büyük bir aile olarak başarıyla devam etmektedir. Yüzlerce müşteriye hizmet veren firmamızın referans listesi ile şehirler arası, şehir içi fark etmeksizin Türkiye’nin öncü firmalarını, sanatçılarını, doktorlarını, avukatlarını memnuniyetle taşımıştır. Firmamız müşteri odaklı, şeffaf çalışması ile diğer nakliyat firmalarından ayıran ve müşteri memnuniyeti sağlayan nakliyat firmaların başımda yer almaktadır. Eşyalarınızın taşımasına başlamadan önce ücretsiz ekspertiz hizmeti ile firma yetkililerimiz eşyalarınızı gözlemliyor, taşıma sözleşmesi ve sigorta işlemi gerçekleştiriyor. Bu sayede endişelerinizi ortadan kaldırıp eşyalarınızı garanti altına almış olursunuz. Firmamızın ulaşım bakanı tarafından onaylı K3 yetki belgesi, vergi daire mükellefi, tüm Türkiye nakliyeciler derneği kuruculuğu (END) gibi kurumsal yerlerde nakliyat sertifikaları bulunmaktadır.

Firmamızın bünyesinde işinin ehli, deneyimli, alanında uzman kadrosu ile profesyonel bir firmadır. Kapalı kasa araçlar ile kötü hava koşullarında dahi eşyalarınız zarar görmeden, ıslanmadan taşıması gerçekleştirmektedir. Koltuk takımı, masa, sandalye, gümüşlük, yatak odası, çocuk odası ve beyaz eşyalar havalı patpat ile sarılması kitap, giysi ve kırılacak malzemelerin ambalaj malzemeleri ile ambalajlayıp paketlemesi yapmaktayız.

Türkiye’nin en iyi firmalarından biri olarak, misyonumuz müşterilerimizin memnun olmasıdır. Bizden memnun bir şekilde taşıma işlemini gerçekleştirmesi en olumlu referans olarak algılarız. İstanbul, Antalya, İzmir, Ankara şehirlerimiz de bulunan ofislerimizden nakliyat talepleriniz hakkında detaylı bilgi ve fiyat teklifi alabilirsiniz.

Çağrı Merkez hattımız 7 /24 saat hizmetinizdedir.

Akdeniz Ekspres Tel: 08505500505


Sadıkoğlu Evden Eve Nakliyat 

Evden eve nakliyat Ataşehir ilçesi ve çevresine hizmet vermektedir. Yorumlarını incelediğimizde son derece profesyonel ve kaliteli bir hizmet anlayışları vardır.

Adres : İçerenköy Mahallesi Kurtuluş Caddesi Kalender İş Merkezi No:2 D:8 Ataşehir
Telefon : 444 1 693 / 0506 353 3335


Güven Nakliyat 

Güven nakliyat firması Ataşehir ve çevresinde ev taşıma konusunda oldukça güvenilir ve tecrübeli bir şirkettir.

Adres: Kırgülü Sokak İçerenköy Mahallesi Çayıryolu Caddesi Kök Apt B-1 Blok No:1 Ataşehir
Tel : 444 3 948 / 0532 700 26 68


Yazıcıoğlu Evden Eve Nakliyat

Evden eve nakliyat Pendik ve çevresine hizmet vermektedir. Araçları ve ekipleri taşıma konusunda son derece tecrübelidir.

Adres : Yenişehir Mahallesi Grup Center İş Merkezi No:122 Pendik Kurtköy
Telefon : 0212 687 36 34 / 0532 313 59 55


Tuzcuoğlu Nakliyat 

Evden eve nakliyat Mecidiyeköy ve çevresine hizmet vermektedir. Araçları son derece moderdir. Garantili hizmet sunmaktadır. İstenilirse Mobilya montajı için marangoz hizmeti de vermektedir.

Adres: Selehaddin Pınar Caddesi Kazım Erbil İŞ Merkezi No: 103 Mecidiyeköy
Tel: (0212) 211 00 07 / 0532 781 53 31


Hazar Nakliyat 

Evden eve nakliyat Göztepe ve çevresine hizmet vermektedir. Sigortalı ve poşetle işlemleri ile eşya taşıması yapmaktadır. Ayrıca banka taşımacılığı ve fuar stand taşımacılığı konusunda da güvenebilirsiniz.

Adres: Merdivenköy Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Cad. Güven Sk. No:14/1 Göztepe
Tel : (0216) 368 78 27 / 0532 582 89 36


6 Kardeşler Nakliyat 

Evden eve nakliyat Bağcılar ve çevresinde son derece güvenilir ve işinizi düzgün yapan bir firmadır. İstanbul içi ve dışına evden eve taşıma hizmeti vermektedir.

Adres: Fatih Mahallesi İğde Sokak No:18 İstanbul / Bağcılar
Tel : 0(212) 445 06 67 / 0(536) 858 33 73


Acar Nakliyat 

Evden eve nakliyat Başakşehir ve çevresinde hizmet vermektedir. Başakşehir ilçesinden İstanbul Şehir içi ve Şehirler arası eşya taşıma konusunda tecrübeli bir firmadır.

Adres : Güvercintepe Mahallesi, Beytepe Sk. No:32, 34494 Başakşehir/Istanbul
Tel : 0212 687 54 01 / 0507 349 05 92


Ulusoy Nakliyat 

Evden eve nakliyat Küçükçekmece ve Halkalı çevresine hizmet vermektedir. Sigortalı ve marangoz ustalı taşımacılık yapmaktadır.

Adres: Bağcılar AVM 212 Alışveriş Merkezi
Tel: 444 2 957 / 0532 272 15 71


Öz Fırat Evden Eve Nakliyat

Evden eve nakliyat Maltepe bölgesinde hizmet vermektedir. Sigortalı ve garantili taşıma hizmeti vermektedir. Profesyonel ekip ile eşya taşıma işlemi gerçekleştirirler.

Adres: Feyzullah mahallesi Şehit Hikmet Alp Caddesi Yay Sk. No:6 Daire:1 Maltepe
Tel: (0216) 459 09 25 / 0507 051 25 51


Birgül Nakliyat 

Evden eve nakliyat Beylikdüzü ve çevresine hizmet vermektedir. Sigortalı ve Garantili taşıma hizmeti sağlar.Mobilyalar montaj ve demontaj için marangoz hizmeti vardır.

Adres: Büyükşehir Mahallesi,Şht.K.Uğur Gürsoy Sk.,Atrium İş Merkezi No:48 Beylikdüzü/İST.
Tel: 0212 880 4449 / 0554 968 2960


Evdiz Nakliyat 

Evden eve nakliyat Kartal ve çevresinde bulabileceğiniz en iyi taşıma şirketidir. Sigortalı ve garantili taşıma hizmeti sunar.

Adres : Ankara Caddesi Zigana Sokak No:4 Kartal – İSTANBUL
Tel : 444 86 71


Atlas Lider Evden Eve Nakliyat

Evden eve nakliyat Üsküdar ve çevresinde ev taşıma işlemi için güvenebileceğiniz bir firmadır.  Marangoz hizmeti bulunmaktadır. Eşyalarınızı özel poşetleme ile taşır.

Adres : Validei Atik Mahallesi Nuhkuyusu Caddesi No:143, 34664 Üsküdar/Istanbul
Tel : 444 6 113


Esenyurt Birgül Nakliyat

Evden eve nakliyat Esenyurt ve çevresine hizmet vermektedir. Bu çevrede güvenebileceğiniz nadir nakliyat firmalarından biridir. Sigortalı taşımacılık yapmaktadır.

Adres: Güzelyurt Mah. Mimarsinan Caddesi No:71 Istanbul
Tel : (0212) 881 43 42


Evden Eve Hakan Nakliyat

Evden eve nakliyat Sultangazi ve çevresine hizmet vermektedir. Şehir içi ve Şehirler arası taşımacılık yapmaktadır.

Adres: Cebeci Mahallesi, Çanakkale Şehitleri Cd. No:57, 34270 Sultangazi/Istanbul
Tel: 0543 964 95 15


Yukarıdaki listede sadece yeri yurdu belli firmalar verilmiştir. Tamamen güvenilir ve kaliteli evden eve nakliyat firmaları bulunmaktadır. Sizinde firmanız bu listede yer almasını isterseniz bizimle irtibata geçiniz. haber@korkmazhaber.com

Yorum

  1. İstanbul dan Ankara ya açık nakliyat firması arıyorum. Yardımcı olurmusunuz. Özel eşyalarım var. Çok dikkat edilmesi gerekiyor. Güvenilir bir nakliye lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir