Enpara Güvenilir mi? Enpara.Com Devlet Garantisi ve Faiz Oranları

Enpara Devlet Güvencesi Var mı? Enpara Faiz Oranları, Enpara Nasıl Bu Kadar Yüksek Faiz Veriyor? Enpara Avantajları ve Yorumları. Enpara konusunda Tüm ayrıntılar Haberimizde…

Televizyon reklamlarında ve internette sık sık gördüğünüz yüksek faiz verdiğini gözümüze sokan ve bankasız bankacılık sloganı ile hayatımızda olan enpara nasıl bir banka? Enpara aslında Finansbank’ın kuruluşu. Tüm sistem finansbank üzerinden işliyor. Enpara finansbank atmlerini kullanmakta. Çok fazla finansbank atmsi olmasa da yinede rahatlıkla bulabiliyorsunuz. En büyük avantajı ise Enpara nın yüksek faiz oranları… Gelelim Bu yüksek faizi enpara nasıl veriyor.

Enpara Nasıl Bu kadar Yüksek Faiz Veriyor
Enpara şubesiz bankacılık olarak kendinden söz ettiriyor ve şu an piyasadaki en yüksek faizleri verebilmekte. Peki bu nasıl oluyor. Öncelikle enpara’nın şubesi yok. Şube demek kira demek ve bir o kadar da çalışana maaş demek. En para nin sadece internet sitesi mevcut birde müşteri temsilcileri. Bu sayede giderleri çok az. Bunu da müşterileri ile paylaşıyorlar. Bu sayede diğer bankalardan çok daha yüksek faiz verebilmekte. Yani illegal bir durum ortada yok.

Enpara’ya Nasıl Üye Olunur?
Öncelikle 18 yaşından büyük herkes enpara.com dan hesap açabilir. Hesap açmak çok basit Enpara.com a giriyorsunuz kısa bir kaç soruyu cevaplıyorsunuz. Kişisel bilgilerinizi verip sitede bir randevu tarihi belirliyorsunuz. Bu randevu tarihinde enpara dan müşteri temsilcisi geliyor. Kimlik fotokopinizi alıp size enpara hesabınızı ve kartınızı teslim ediyor. ve ortalama 4-5 saat sonra hesabınıza giriş yapabiliyorsunuz. Artık enpara hesabınız var ve kullanabilirsiniz. Ayrıca müşteri temsilcisi size ufak bir hediye paketi getiriyor. Bu paket içinde bir adet kalem not defteri ve enparayı nasıl kullanacağınıza dair bilgiler bulunmakta.
enpara-basvuru

Enpara Tüm Avantajları
Enpara.com un en büyük avantajı aslında faizi. 2016 temmuz ayı ve sonrasında ortalama 32 günlük faiz oranı %11 . Ayrıca 180 günlük faiz oranı ise %11.25 . Sonraki avantajı ise ise bir çok internet sitesinden ve alıveriş merkezinden indirimler ve kampanyalar alabiliyorsunuz. Ayrıca son derece uygun oranlarla kredi çekebiliyorsunuz. En son ki kampanyasında %0.99 ile kredi verebilmekteydi. Şu an bu orandan kredi veren hiçbir banka yok. Diğer bir avantajı ise ayda 1 kere istediğiniz bankamatikten ücretsiz para çekebiliyorsunuz sizden masraf kesilmiyor. Gelelim aslında en çok işe yarayacak avantajına evet Enpara da eft havale ücreti yok. Düşünün bolca eft ve havale yapan biriyseniz kesinlikle işinizi çok yarayacak. Akbank İşbank ve Garanti gibi bankalar 3 TL ile 20 TL arasında havale ve EFT ücretleri olduğunu düşünürseniz kesinlikle çok avantajlıdır.
enpara-faiz

Enpara Devlet Güvencesi ve Garantisi:
Türkiye faliyet gösteren tüm bankalar gibi enpara diğer bankalar gibi %100 devlet güvencesinde. 100.000 TL ye kadar batmaya karşı kesinlikle devlet güvencesi mevcut. Bu konuda kesinlikle güvenebilirsiniz. Ayrıca Finansbank arkasında. Fakat yinede 100.000 TL üstünde yinede yatırılır mı karar sizin. Fakat 100.o00 TL ye kadar kesinlikle sorun yaşamazsınız.

Enpara.com Müşteri Hizmetleri:
Enparanın en önemli noktalarından biride müşteri hizmetleri. Öncelikle diğer bankalara göre bekleme neredeyse yok. Bütün müşteri hizmetleri çalışanları çok cana yakın ve samimi. İşinizi kesinlikle çözüyorlar. Sesleri pozitif bu nedenle kesinlikle 10 puanı hak ediyorlar.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.