Esenler Otogar Taksi Durağı Telefonu(Büyük İstanbul Otogarı)

Esenler Otogar Taksi Durağı Telefonu, Büyük İstanbul Otogarı Taksi Durağı Telefonu, Esenler Otogar Çevresindeki Taksi Durakları Telefonları, 15 Temmuz Otogarı Taksi Durağı Telefonları, Esenler Otogarı Taksi Durağı İletişim Bilgileri, Otogar Taksi Cep Telefonu

Esenler Otogar Taksi Durağı Telefonları

Esenler otogarı taksi bulma konusunda İstanbul’un En sıkıntılı bölgelerinden biridir. Özellikle son dönemde Turist sayısındaki artış ile birlikte daha da taksi bulma zorlaştı. Esenler otogarı taksi telefonu ise genelde hep meşgul çalar yada açan olmaz. Son dönemde İBB bu işe el attı ve biraz daha taksi bulmak kolay hale geldi. Taksi sayısı neredeyse %40 civarında arttı.

Esenler otogarında maalesef hala terminalde taksi bulmak çok zor. Ancak biri inecek ki sizde taksi ye denk gelin. Bir çok taksicide gideceğiniz yeri sorup alıp almama ihtimali var.. Bu nedenle istanbul otogarı taksi durağı telefonları çok fazla aranmakta ve doğru telefona ulaşmak telefonu bulsanız da telefonun karşısında birine ulaşmak çok zor.

buyuk-istanbul-otogari-taksi-duragi-telefonu

Sizlere büyük istanbul otogari esenlere yakın 4 adet taksi durağı telefonu paylaşacağız. Bu durak telefonları sayesinde çok büyük ihitmal ile boş taksi bulabiliyorsunuz. Bu sayede rahatlıkla taksiye erişebilirsiniz. İstanbul otogarında taksi durağı 7/24 çalışmaktadır. İstediğiniz her saat arayabilirsiniz. Akşam 21:00 ‘dan sonra rahatlıkla taksi bulabilirsiniz.


İstanbul Büyük Otogar Taksi Durağı

Esenler otogar da bulunan ana taksi durağı telefonudur. Genellikle günün her saati artık taksi olmaya başladı. Fakat yinede yoğun saatlerde ve özellikle hafta sonu boş taksi bulmak biraz zorlaşıyor. Bazen telefon geç açılsa da genellikle açılıyor ve sadece duraktaki taksiler değil çevre taksi durakları ile de iletişime geçerek taksi bulabilirsiniz.

Durak Telefonu :  (0212) 658 05 05

esenler-otogar-taksi-duragi-telefonu


Merkez Stadı Taksi Durağı

Merkez Stadı taksi durağı da Esenler otogara yakın duraklardan biri. Çok fazla taksisi olmamasına rağmen çevre duraklardan taksi bulabiliyorlar. hızlı bir şekilde taksi bulmak için ikinci tercihiniz olabilir.

Durak Telefonu :  (0212) 501 18 16


Forum İstanbul Taksi Durağı

Forum istanbul taksi durağı ise neredeyse Büyük otogarın yanında sayılıyor. Çok fazla taksi çalışmakta fakat tabi ki alışveriş merkezinden çıkanlarında talebi oluyor. Bu nedenle esenler otogarına araç rahatlıkla gönderebiliyorlar. Diğer duraklara ulaşamazsanız tercih edebilirsiniz.

Durak Telefonu : (0212) 612 22 37

otogar-taksi-telefonu-15-temmuz-otogari


Yıldırım Park Taksi Durağı

Esenler otogarına yakın taksi duraklarından biri de Yıldırım Park Taksi durağı. Bu durakta genellikle taksi oluyor. Rahatlıkla taksi çağırabilirsiniz. Güvenilir ve sıkıntısız bir duraktır. Hızlı bir şekilde bulunduğunuz noktaya gelmektedir.

Durak Telefonu : (0212) 564 45 45

Yukarıdaki telefon numaraları genellikle cevap vermektedir. Biz hepsini kontrol ettik. esenler otogarındaki taksi duraklarının telefonu çok fazla yerde doğru verilmemekte. Bu nedenle yukarıdaki telefonlardan rahalıkla ulaşabilir ve taksi hizmeti alabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.