Evleneceksen Gel ve Esra Erol’la Evlilik Programları Bitiyor mu?

Evleneceksen Gel ve Esra Erol’la Zuhal Topal’la Gibi Evlilik Programları Kaldırılıyor mu? Evlilik Programlarında Sona Yaklaşıldı mı? Evlilik Programları Bitiyor mu? Gündemin Yeni Konusu… Özel Haberimizde…

Öğlen saatlerinin vazgeçilmez programları haline gelen Evlilik Programlarında sona yaklaşıldı? Evleneceksen Gel ve Esra Erol’la Zuhal Topal’la gibi bir çok evlilik programı için RTÜK harekete geçti ve RTÜK son uyarılarını yaptı. Evlilik programları artık kendilerini düzeltmez ve şikayetler devam ederse hepsi kaldırılacak. Aslında RTÜK direk kaldırmak yerine çok büyük para cezaları vermekten yana . Fakat Hükumet kanadında da evlilik programlarının kaldırılması konusunda büyük bir baskı bulunmakta.

Evlilik programları ile ilgili bir açıklamada Numan Kurtulmuş’tan geldi. Numan Kurtulmuş RTÜK’te Evlilik Programları ile ilgili aşırı derecede şikayet olduğu Sadece RTÜK değil Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığına da bu şikayetlerin iletildiğini belirtti. Vatandaşların yoğun şikayetlerinden dolayı evlilik programları konusunda nihai bir çözüme ulaşacaklarını belirtti. Önümüzdeki dönemde Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile evlilik programlarına bir düzenleme yapılabileceği sinyalini verdi. 

esra-erolla-evlilik-programı-bitiyormu-bitiyormu

RTÜK ‘ten yapılan açıklamaya göre Evlilik programları ile ilgili her gün neredeyse 5.000 ile 10.000 arasında şikayet geldiği….

Ayrıca insanların yaşam tarzlarını olumsuz etkilediği de bir gerçek. Aslında en büyük etkenlerden biride Evlilik programlarındaki kişiler ajanslardan toparlanıp getirilmesi ve kendilerine bir rol verilip bu rolü oynamaları . İnsanları kandırmaları ve Evlilik konusunda insanları soğutması.

zuhal-topalla-evlilik-programı-bitiyormu-bitiyormu

Her geçen gün evlilik programlarında seviyede düşmekte. Aslında Esra Erol ‘da bu konularda bazen şikayetini dile getirmekte. Seda Sayan’da 24 Mart 2017 tarihli yayınında sık sık program bitmeden sizleri evlendirelim gibi cümleler kurmaya başladı. Yapımcılar şimdi evlilik programı formatı haricinde öğlen kuşağında kadınları ekran kaşısına bağlayacak yeni projeler üzerinde çalışmaya başladılar bile.

RTÜK’ten yapılan resmi bir açıklama olmasa da ilerleyen günlerde Evlilik Programları kaldırılacağı kesin .

evleneceksen-gel-seda-sayan-bitiyormu

Evleneceksen Gel Programının sunucusu Seda Sayan ise programda yaşananların hiç bir şekilde rol olmadığını yaşanan her olayın kendiliğinden geliştiğini belirtmekte . Aynı şekilde Esra Erol’da Programında hiçbir zaman böyle bir yönteme başvurmadığını gelen tüm katılımcıların kendi iradesiyle geldiğini ve hiçbir şekilde para ile ekrana gelin damat adayı çıkarmadığı belirtti. Zuhal Topal ise kurgu iddialarını yalanladı ve evlilik programında hiçbir zaman kurguya izin vermediğini fakat diğer evlilik programlarında kurgu olduğunu iddia etmekte…

 

Yorumlar
  1. Keriban dedi ki:

    Evleneceksen gel bitmesin lütfen…. Seda sayan i çok seviyorum… Evlilik programlari bence gerçek

  2. Didem dedi ki:

    Aslında Esra Erol bitmemeli.. gayet düzgün bir evlilik programı. Lütfen bitmesin….

  3. Derya dedi ki:

    Zuhal topallar da bitecek mı? Lütfen bitirmeyin…