Faturalı Hatlara Nakit Kredi 2024(Turkcell Vodafone Turktelekom) 1 Saatte Anında 50.000 TL

Faturalı Hatlara Nakit Kredi 2024, Turkcell Vodafone Turk telekom Hat Üzerine Telefon alıp Paraya Çevirme, Turkcell Vodafone Turktelekom Telefon Kampanyaları, Faturalı Hatlara Kaç TL Kredi Çıkar?, Faturalı Hat Üzerinden Kredi Çekme Şartları 2024, Faturalı Hatta Kredi ile Telefon Satışı, Hat Üzerinden Nasıl Kredi Çekilir?, Faturalı Hatta Kredi Nedir?

Faturalı Hatlara Kredi 2024 (1 Saatte 50.000 TL Kredi)

Faturalı hat üzerinden kredi alma nasıl olur? Türk Telekom, Turkcell, Vodafone kredi başvurusu işlemleri 2024 itibariyle nasıl gerçekleştirilir? Hat üzerine kredi çekme adım adım bu yazıda anlatılmıştır. Günümüzde en çok tercih edilen yöntemler arasına girmiştir. Özellikle siciliniz çok bozuk değilse bankalarla muhatap olmak istemiyorsanız faizler yüksek geliyorsa kesinlikle hattınız üzerinden kredi çekmeyi tercih edebilirsiniz. Genellikle 50.000 TL de ortalama 5 bin 500 ile 8 bin TL gibi bir faiz ödemiş olursunuz. Normalde bankadan çekseniz bu rakam güncel faiz oranları ile 5 bini bulmaktadır. Faturalı hatta kredi konusunda özellikle Türk Telekom son dönemlerde son derece güzel kampanyaları bulunmakta. Yani cihaz kampanyaları diyebiliriz. Bazı iletişim merkezlerinde telefonu aldıktan sonra hızlı bir şekilde TL ‘ye dönüştürebilirsiniz Turkcell, Vodafone ve Turk telekom hatlarınız üstünden kolayca telefon alıp bunu anında nakite çevirip en azından hızlı bir şekilde borçlarınızdan kurtulursunuz.  Bu işlem halk dilinde artık Faturalı hatlara kredi olarak bilinmekte. Aslında yapılan işlemin özeti Turkcell Vodafone Turktelekom hat üzerinden telefon alıp telefonu anında nakite çevirmek ve anında cebinizde parayla telefon bayisinden çıkmak.

turkcel-hat-uzerinenden-kredi-alma

Bu Yazıda Neler Okuyacaksınız?

  • Faturalı Hattan Nakit Çekme Gerçek mi?
  • Hat Üzerinden Kredi Çekme
  • Faturalı Hatta Kredi 2024 Şartları (Telefon Alım-Satım)
  • Faturalı Hatta Kredi Yöntemi İle Telefon Satışı
  • Faturalı Hatlara Ne Kadar Kredi Çıkar?
  • Faturalı Hatta Kredi Başvurusu (TURKCELL,TÜRK TELEKOM, VODAFONE)
  • Vodafone Faturalı Hatta Kredi
  • Türk Telekom Faturalı Hatta Kredi 2024
  • Turkcell Faturalı Hatta Kredi (CİHAZ SATIŞI VE ALIMI)
  • Faturalı Hatta Kredi Sorgulama Hat Üzerinden Kredi Veren Firmalardan Bazıları
  • Faturalı Hatlara Kredi Yöntemi Güvenilir mi?
  • Faturasız Hatlara Kredi Verilir mi?
  • Vodafone- Turkcell Faturalı Hat Üzerinden Kredi Ne Kadar Çıkar?
  • Ankara Hat Üzerinden Kredi Firması
  • Faturalı Hatlara Nakit Adresi İstanbul

turk-telekom-hat-uzerinden-telefon-alip-bozma

Faturalı Hatta Kredi Nedir?

Faturalı operatörünüz üzerinden ek cihaz alıp satabilirsiniz. Bu aşamada cihazın bozulum ücreti faturaya yansıtılır ve nakit temin edilir. Para bulmak için tercih edilen bu alternatif yöntem kısaca faturalı hatta kredi olarak tanımlanır.

Bu, doğrudan bir kredi uygulaması olarak nitelendirilemez. Faturanız üzerine telefonu nakite çevirip kredi almak demektir. Kredi puanı düşük olanlar da bundan faydalanabilir.

Bazen bankalar bize kredi vermeyebilir. Nakit temin etmekte güçlük yaşayabiiriz. Kredi notumuz düşükse bankalardan para sağlamak kolay olmaz. Bu gibi durumlarda faturalı hat üzerinden kredi alma işlemi imdadımıza yetişir.

Fakat bu konu yanlış anlaşılmamalıdır. Faturalı hat üstünden nakit para alamazsınız. Sadece faturalı hattınız üzerinden bilgisayar, tablet veya telefon alabilirsiniz. Sonra bunu satıp nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Yani cihazı faturaya yansıtarak satın alır, ardından nakite dönüştürebilirsiniz. Faturalı hatta kredi olayının aslı budur.

Hat Üzerinden Nasıl Kredi Çekilir?

  • Faturalı hat sahibiyseniz nakit açığınızı kapatmak için faturanız üzerinden kredi puanınız kadar cihaz alabilirsiniz. Aldığınız ürünü satışa sunarak nakite çevirebilirsiniz.
  • Para bulmanız gerekiyorsa ve bu hususta zorluk yaşıyorsanız faturalı hatlara borç transfer eden firmalara başvurabilirsiniz.
  • Türkiye’deki 3 büyük operatör faturalı hatlarda bu işlemin yapılmasına izin vermektedir. Ek cihaz ücreti faturaya yansıtılmakta, vatandaşlar bu sayede maximum 12 bin lira değerinde telefon alabilmektedir.
  • Bu yöntemde en fazla 12 aya kadar taksit imkânı vardır.
  • Böylelikle kolayca yüksek meblağlara cep telefonu alabilir, bunu satarak nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Faturalı Hattan Nakit Çekme Gerçek midir?

Turkcell, Türk Telekom, Vodafone hatları üzerinden cihaz alarak bunu satıp nakite çevirmeniz mümkündür. Bunun haricinde fatura üzerinden nakit kredi alınamaz.

turk-telekom-faturali-hat-uzerinden-kredi-alma

Faturalı Hatta Kredi ile Telefon Satışı

Bu yöntem tamamen yasaldır. –Deyim yerindeyse- arkadaşınızdan borç para alır gibi düşünebilirsiniz.

Faturalı hat üzerinden cihaz alma anlaşması operatörlerle ve operatörlerin anlaşmalı olduğu kurumlarla gerçekleştirilir.

Ne kadar ödeme yapacağınız ve kaç taksit olacağı sözleşmeye göre değişir.

Faturalı Hat Üzerinden Kredi Çekme Şartları 2024

Acil nakit ihtiyacınızı faturalı hattınız üzerinden ek cihaz alımı yaparak karşılayabilirsiniz. Bunun için faturalı hatlara kredi çekme şartları hakkında bilgi sahibi olmalısınız:

  • Adınıza kayıtlı bir faturalı hat bulunması
  • hattı en az 6 aydır kullanıyor olmak
  • 2 yıl aynı faturayı kullanıyor olmak
  • 2 yıllık ev ve işyeri aboneliğinin bulunması
  • Başka bir operatöre borcunuzun olmaması
  • 2 yıl ve üzeri internet aboneliğinin olması
  • Kara listede hattınızın olmaması

Faturalı hat ile kredi çekme sürecinin ilk adımı başvuru yapmaktır. Sosyal medya platformlarında bununla ilgili reklamlar da görmeniz muhtemeldir.

Faturalı olduğunuz operatörden telefon alınca bu durumda borçlu siz oluyorsunuz. Fakat telefon sizde kalmaz. Ödeyeceğiniz tutardan daha düşük tutar size nakit olarak verilir. Yani telefon uygun bir ücrete alınmış olur. Böylece mantıken hat üzerinden kredi çekme gibi bir işlem uygulanmış sayılır. Tutar faturaya yansır. Kredi ödüyormuş gibi taksit taksit ödeme yaparsınız.

Puanınızın yeterli gelmemesi hâlinde telefon almanız mümkün olmaz. Farklı bir cihaza yönlendirilirsiniz. Faturalı hat üzerinden kredi çekmek için memur kefil ve maaş bordrosu gibi herhangi bir teminat istenmiyor.

Kredi notunuz düşükse telefon çıkmayabilir. Bu, bayinin değerlendirmesine bağlıdır.

turkcell-faturali-hat-uzerinden-kredi-nasil-alinir

Faturalı Hatlara Kaç TL Kredi Çıkar?

Diyelim faturalı hattınız üzerinden 7.000 TL’lik telefon aldınız. Buna karşılık aracı operatör size 6.500 TL nakit ödedi. Geriye kaldı 500 TL.

O meblağ ise bankadan kredi çektiğinizde krediden alınacak masraf ve sigorta tutarları gibi kesintiye uğrar. Yani kredi çekmeye benziyor fakat arada banka yoktur.

Bankalarda sicili iyi olmayan, kredi notu düşük kişiler faturalı hat üzerinden kredi yoluna başvurur. 500 TL zararınız olsa da bu yöntem kolayca para bulmanızı sağlayacaktır.

Turkcell Faturalı Hat Üzerinden Kredi

Çıkacak puanınıza göre Turkcell faturalı hattı nakit çekme sistemi üzerinden cihaz alabilirsiniz. Ardından bunu satıp nakit elde edebilirsiniz. Tutar 3.000 TL’den başlayıp 10.000 TL’ye kadar çıkar. Sistemden taksitlendirme yapılarak cihaz verilir. Bunu 3, 6, 9 veya 12 taksitle ödeyebilirsiniz. Cihazı satıp nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

vodafone-hat-uzerinden-telefon-almak-paraya-cevirmek

Türk Telekom Faturalı Hat Üzerinden Kredi 2024

500 TL’den başlar, 20.000 TL’ye kadar çıkabilir.

Casper, Apple, Samsung, General Mobile, LG, Huawei, Reeder, Xiaomi, Oppo, Vivo, Realme markalarına ait bu cihazlar arasından fatura bütçenize göre seçim yapabilirsiniz. Sonra aldığınız cihazı satarak nakit temin edebilirsiniz.

Vodafone Faturalı Hat Üzerinden Kredi Çekme

6 ay veya daha uzun süredir faturalı hat kullanıyorsanız Vodafone faturanıza ek cihaz alımı sağlar. Bunları fatura üzerinden alabilirsiniz.

5.000-10.000 TL’ye kadar satabilirsiniz.

Faturalı Hatta Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

İnternetten faturalı hat kredi başvurusu yapılamaz. Alacağınız tablet, bilgisayar veya telefonun fiyatlarına bakabilirsiniz. Ancak başvuru yapmak istiyorsanız kullandığınız operatörün ana bayilerine müracaat etmelisiniz.

Vodafone’da bütün cihazlar esnaflara özel 24 ay ödeme kolaylığıyla sağlanmaktadır. En yakınınızdaki kurumdan bilgi edinmeniz mümkündür.

Birçok sitede faturalı hatta kredi ilanı yayınlanır. Fakat bunlara itibar edilmemelidir. Çünkü söz konusu işlemi sadece ana bayiler gerçekleştirebilir.

Faturalı Hatta Kredi Nasıl Sorgulanır?

Fatura üzerinden cihaz alıp satışını yapmaya faturalı hattan kredi çekmek denir. Bunun için operatör mağazalarına gidip bilgi almak gerekir. Cihaz alımı için yeterli fatura puanına sahipseniz bir sorun çıkmayacaktır.

Faturalı Hat Üzerinden Ne Kadar Kredi Çıkar?

2024 yılında hat üzerinden kredi çekme işlemi cihaz fiyatlarına göre değişir. Alacağınız telefonun piyasa değeri yüksekse, hâliyle o kadar fazla kredi çekebileceksiniz demektir. 20 bin TL’ye bile cep telefonu vardır.

vodafone-hat-uzerinden-kredi-cekmek

Vodafone Bireysel Akıllı Telefon Kampanyaları

Kredi kartıyla peşin veya tarifenize ek olarak 182 çeşit cihaz arasından seçim yapabilirsiniz. Vodafone faturaya ek peşin telefon modelleri ile vade süreleri şöyledir:

  1. Samsung Galaxy Note 20 12 Ay
  2. Samsung Galaxy Note 10 Lite 12 Ay
  3. Samsung Galaxy M31s 12 Ay
  4. Samsung Galaxy A71 12 Ay
  5. Apple iPhone 7 12 Ay
  6. Apple iPhone XR 12 ay
  7. Apple iPhone 11 Pro 12 Ay
  8. Apple iPhone SE 12 Ay

Rakamlar değişebilmektedir en güncel rakamlar için operatörlerin sitelerini incelemeniz gerekir.Vodafone akıllı telefon kampanyaları için tıklayın.

Turkcell Bireysel Akıllı Telefon Kampanyalı Fiyatları

  • Samsung Galaxy Z Fold2 7.194,70 TL x 3 ay ya da 19. 999 TL Peşin fiyatına satıştadır.
    • Huawei Y6 2019 234,87 x 12 ay 2.175 TL Peşin
    • Huawei P30 Pro 8.499 TL
    • Huawei P30 Lite 128 GB 2.899 TL
    • iPhone 7 32 GB 3.629 TL
    • iPhone 11 Pro 512 GB 14.499 TL
    • iPhone 8 64 GB 4.999 TL

Rakamlar değişebilmektedir en güncel rakamlar için operatörlerin sitelerini incelemeniz gerekir. turkcell akıllı telefon kampanyaları için tıklayın.

Turk Telekom Bireysel Akıllı Telefon Kampanyalı Fiyatları

  1. Samsung Galaxy Note 20 12 Ay
  2. Samsung Galaxy Note 10 Lite 12 Ay
  3. Samsung Galaxy M31s 12 Ay
  4. Samsung Galaxy A71 12 Ay
  5. Apple iPhone 7 12 Ay
  6. Apple iPhone XR 12 ay
  7. Apple iPhone 11 Pro 12 Ay
  8. Apple iPhone SE 12 Ay

Rakamlar değişebilmektedir en güncel rakamlar için operatörlerin sitelerini incelemeniz gerekir. Türk Telekom akıllı telefon kampanyaları için tıklayın.

Faturasız Hatlara Kredi Çıkar mı?

Hayır, çıkmaz. Faturasız hat kullanıyorsanız hat üzerinden kredi çekemezsiniz.

Faturalı Hatlara Kredi Yöntemi Güvenilir midir?

Bu işlemin yasal olarak herhangi bir sakıncası yoktur. Kredi notunuz düşükse bu yöntemden yararlanabilirsiniz. Fakat son 2 yıl içerisinde operatörünüzün cihaz kampanyalarından faydalandığınız halde düzenli ödeme yapmadıysanız, cezanız bulunuyorsa hat üzerinden kredi çekemeyebilirsiniz.

Hattınıza tanımlanmış puanlar seçtiğiniz cihaz için yetmiyorsa onu alamazsınız. Ödemelerinizi birkaç ay boyunca düzenli yaparsanız puanınızı yükseltir ve ona göre yüksek puanlı bir cihaz alabilirsiniz.

Faturalı hattınız üzerinden kredi kullanmak istiyorsanız aracı operatörle sözleşme imzalarsınız. Bunu dikkatlice gözden geçirmelisiniz. İlerleyen süreçte bir problem yaşamak istemiyorsanız sözleşme şartlarını okumalısınız. Hat üzerinden kredi çekebilmeniz için sizden kefil göstermeniz istenmez.

Ne kadar taksit ödeyeceğiniz sözleşmede yazar. Ödemezseniz cezai yaptırımlarla karşılaşırsınız.

Faturalı hat kredi dolandırıcılığına karşı dikkat edilmelidir. Bu işlem yalnızca bayilerin yetkisindedir.

Hat Üzerinden Kredi Veren Firmalardan Bazıları

Bizim bu firmalarla bağlantımız yoktur. Firmalarla yapacağınız tüm işlemler sizi ilgilendirir.

Faturalı Hatlara Nakit Adresi İstanbul

İstanbul’da neredeyse bir çok Turkcell Vodafone Turktelekom bayisi bu işlemleri yapmaktadır. Özellikle merkezi bölgelerde bulunan bayiler daha çok telefonları rahat satabildikleri için bu işlemler onlarada hızlı bir kazanç sağlar. Bu nedenle çevrenizde gördüğünüz bir operatör bayisi ile görüşüp bu işlemleri kolaylıkla yaptırabilirsiniz.

Ankara Hat Üzerinden Kredi Firması

Ankarada genellikle kızılay taraflarındaki bir çok telefon operatör bayisi bu işlemleri yapmaktadır. Bu nedenler Turkcell Vodafone Turktelekom operatör bayilerinden herhangi birinde tanıdık olsun olmasın kolaylıkla işlemlerinizi yaptırabilir hızlı kredinizi alabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.