Fethiye Tekne Turu Fiyatları 2024 + Günlük Tekne Turu Rotaları

Fethiye Ölüdeniz Tekne Turu Fiyatları 2024, Fethiye Tekne Turu Rotaları, Fethiye Korsan Tekne Turu Fiyatları ve Gezdirdiği Koylar Plajlar, Fethiye 12 Ada Tekne Turu,Fethiye Günlük Tekne Turu Fiyatları 2024, Fethiye Ölüdeniz Tekne Turu Güzergahları Gezilen Koylar ve Plajlar

Fethiye Tekne Fiyatları 2024 ve Günlük Tekne Turu Rotaları

Fethiye hem doğası hem denizi hemde koyları ile harika bir tatil cenneti. Günümüzde fethiye tatil beldesine gittiğinizde fethiye tekne turu yapmadan dönmek neredeyse imkansız. Çünkü sizi öyle güzel koylara ve plajlara götürüyor ki hayatınızda 1 kere yaşamanız gereken bir deneyim. Ölüdeniz tekne turu dediğinizde sizi harika bir manzara karşılar. Harika bir denizde altınızda balıkla birlikte yüzersiniz. Bakir koylarda yüzmenin tadını çıkarırsınız. Fethiye 12 adalar turu ile harika adaların çevresinde yüzme keyfini yaşarsınız.

Gel gelelim fethiye günübirlik tekne turu fiyatları 2024 yılı itibariyle çok arttı. Geçen seneye göre neredeyse %50 civarında artış var diyebiliriz. Fakat kesinlikle fethiye’de tatil yapacaksanız tekne turuna katılmadan dönmemenizi öneriyoruz. Oteliniz her şey dahil bile olsa kesinlikle bu keyiften kendinizi mahrum bırakmayın ve bu turlara katılın. Evet fiyatlar yüksek olabilir fakat alacağınız haz ve keyif paha biçilmez.

Genellikle turlarda eğlence doruklarda. Özellikle korsan tekne turunda köpük partisi ile kurtlarınızı dökebilirsiniz. Canlı Dj performansı ile eğlence doruklara çıkıyor. Fethiye tekne turu köpük partisi denildiğinde korsan tekne turu tam size göre diyebiliriz. Ayrıca bu turları bir çok online siteden alabiliyorsunuz. ETS ve Jolly tur fethiye tekne turu satışı da yapmakta. fethiye tekne turu fiyatları 2024 yılında ortalama olarak 320 TL ile 350 TL arasında değişmekte. En pahalı tur fethiye korsan gemisi turu tabi ki.Turlarda Öğle yemeği ücretsiz olarak verilmekte. Tavuz yada balık ızgara gibi seçenekler bulunuyor. Ayrıca Sigorta ve rehberlik hizmeti de ücretsiz sağlanmakta. Otelden transfer var fakat sınırlı bölgelerden .Genellikle tüm oteller sahile yakın olduğu için çokta fazla sorun olmuyor. Fethiye tekne turları 1 Haziran 2024 ‘den itibaren her gün yapılacak. Fethiye konaklamalı tekne turu isterseniz maalesef özel tekne kiralamanız gerekmekte.

Fethiye Tekne Turları 2024

Fethiye bölgesinde bir çok özel tur bulunmakta. Faakt en çok tercih edilen 3 tekne turu bulunuyor. Bunların başında tabiki fethiye korsan tekne turu geliyor. Fakat imkan varsa kesinlikle tüm turları tercih etmenizi tavsiye ederiz. Evet fiyatlar belki pahalı olabilir fakat Fethiye’de tatil yapıyorsanız Fethiyenin harika koylarında yüzmeden dönmek çok büyük bir hata olacaktır.

Aqua Park Adı 0-6 Yaş Giriş Ücreti 6-12 Yaş Giriş Ücreti Yetişkin Giriş Ücreti
Fethiye 12 Adalar Tekne Turu Ücretsiz 225 TL 375 TL
Fethiye Ölüdeniz Adası Tekne Turu Ücretsiz 2255 TL 425 TL
Fethiye Ölüdeniz Korsan Tekne Turu Ücretsiz 225 TL 425 TL

Fethiye Ölüdeniz Korsan Tekne Turu

Denizi hissetmeyi sevenlerin sportif tercihlerinden biri olan tekne turları, özellikle son dönemlerde oldukça ilgi çekiyor. Favori tekne turları arasında yer alan Fethiye Ölüdeniz korsan tekne turu, size adeta bir sinema filminin içinde yaşıyormuşsunuz hissiyatı verecek. Profesyonel keyifleri eğlenceli deneyimlerle taçlandıran bu tekne turları, bölgenin en güzel noktalarına ulaşıyor ve enfes yerlerde yüzmenize imkan sağlıyor. Üstelik hepsi için oldukça ekonomik fiyatlar sunuluyor. Güverteye uğradığınızda ise oldukça neşeli bir parti ve eğlence organizasyonu sizleri bekliyor olacak.

Fethiye Ölüdeniz Korsan Tekne Turu Fiyatları:

Fiyatlandırma kişi başı 375 TL olarak sunulmaktadır. 0-12 yaş için fiyat 225 TL’dir.

Fethiye Ölüdeniz Korsan Tekne Turu Fiyatına Dahil Olan Hizmetler:

  • Öğle yemeği
  • Sigorta
  • Rehberlik hizmeti

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler:

  • Kişisel harcamalar
  • İçecekler
  • Transfer hizmeti

Peki Ama Bu Turda Ne Var? İşte Detaylar!  

Hayatınızda daha önce hiç tekne turuna katıldınız mı? Denizi sadece görmeyi değil de yaşamayı sevenlerin tercihleri arasında yer alan tekne turları, pek çok deneyimi beraberinde getiriyor. Doğayı anlamayı, ona sarılmayı ve muhteşem güzelliklerimizin farkına varmayı pek ala bu turlarla çok daha yakından deneyimleye biliyoruz. Fethiye Ölüdeniz Korsan tekne turu ise korsan konseptli bir tekne turu olduğu için kendinizi Karayip Korsanları filminde hissedeceksiniz! Çekilecek pek çok fotoğraf, paylaşılacak pek çok hikaye çıkar öyle değil mi?

Kocaman bir korsan teknesi ile Fethiye Ölüdeniz’in derinliklerine yelken açma fikrini hiç düşündünüz mü? İskeleden ayrıldıktan hemen sonra rotaya göre derinliklere açılmaya başlanıyor ve ortalama 6, 7 saat sürecek olan bir günlük tekne turu etkinliği organize ediliyor. Farklı yerlerde molalar veriliyor. Burada ister berrak sularda yüzün, isterseniz de güneşlenin ve farklı çekimler yapın. Tercih ve seçim tamamen sizlere ait! Her şekilde bol bol eğlenecek ve denizin derinliklerinde güneş ve serin suların berrak keyfini tadabileceksiniz.

Tertemiz bir deniz suyu, sıcaklığıyla esen hafif meltem ve temiz havanın tadını çıkarmak için hareket halinde olmak oldukça güzel deneyimler yaşamanızı sağlayacak.

Korsan Tekne Turu Güzergahında Ne Var?

Yapılan turlarda pek çok güzergah planlanıyor. Güzergahı dönemin ve mevsimin şartlarına, günün sıcaklığına göre farklı periyotlarla revize eden organizasyon firması, sizler için tatminkar çözümler sunmaya da devam ediyor.

Kelebekler Vadisi

UNESCO tarafından oldukça önemli bir değere sahip olan ve Dünya Mirasları arasında yer alan Kelebekler Vadisi, ilk duraklardan birisi oluyor. Keskin yamaçlarıyla, yemyeşil bitki örtüsüyle ve sert yamaçlarıyla ilgiyi üzerine çeken bu vadi, yüzmeyi sevenler için adeta harikulade anlar deneyimlemenizi sağlayacak.

Vadinin eşsiz gölgelerinde berrak sularda yüzdükten sonra, teknede keyifli ve güzel bir yemek molası veriliyor ve bu molada günün menüsüyle bir güzel karnınızı doyuruyorsunuz. Kızarmış tavuk, salata, pilav ya da makarna ve mezelerden oluşan keyifli lezzetlerden hemen sonra içeceklerle içinizi ferahlatabilirsiniz. Bu etkinliğin hemen ardından ise bir sonraki durağa geçiliyor.

Akvaryum Koyu

Bu koy, oldukça önemli bir yere sahip diyebiliriz. Akvaryum koyu adı üzerinde akvaryum maviliği sunuyor. Suyun berraklığından su içerisindeki balıkları görebiliyorsunuz. Hayranlıkla yüzebiliyor ve keyifli lezzetlere de burada merhaba diyebiliyorsunuz. Yeşilin ve mavinin tunlarını en güzel dokularıyla görebileceğiniz bu koy, sizlere vazgeçilmez anılar, unutulmayacak deneyimler sunacak.

ST. Nicolas Adası

Sadece Fethiye Ölüdeniz tekne turlarıyla ulaşabileceğiniz ST. Nicolas Adası, kendine has dokusuyla pek çok kişiye iz bırakıyor. Bu adanın hikayesi ise oldukça özel. Bu adanın en yüksek noktası ST. Nicolas’a ithaf edilmiş ve Noel Baba olarak bilinen önemli figür kendine has öyküleriyle günümüze kadar yaşamış. Zaten adaya gidince rehberler aracılığıyla pek çok detaya ve bilgiye erişebileceksiniz.

Soğuk Su Koyu

Bu koy ise buz gibi sularla sizlere merhaba diyecek. Canlanmak adına maviliklere girmek isteyen herkes yeniden doğmuş gibi olacak ve derinliklere dalarak yeniden doğuşun tadını çıkaracak. Soğuk suların berraklığıyla yaşamanın tadına varacak ve yaşamayı yeniden hissedecek olan herkesin ilgisini çekecek olan soğuk su koyu, oldukça özel bir ruha sahip.

Deve Plajı

Fethiye Ölüdeniz Korsan tekne turunun son durağı ise Deve Plajı oluyor. Bu plaj içerisinde bol kumlu, tertemiz bir plaj sizleri bekliyor. Berrak sularda, ılıklığın verdiği keyifli ve yumuşak hissi yaşamak için emin olun sabırsızlanacaksınız. Güzel bir yüzme molası ile öğleden sonraya geçiş yapılacak ve ardından hoş tatlılarla hafif lezzetlerin keyiflerine bir kez daha hayran kalacaksınız.

Ardından süreç sonlanıyor ve ne yazık ki tur bu güzel hikayelerle sonlanıyor. Korsan teknesiyle eğlenceli bir şekilde limana dönüş başlıyor. Bu tur ile birlikte hayatınızda mükemmel bir gün yaşamış olacaksınız. Hikayesiyle, anısıyla ve vazgeçilmez duygularıyla en güzel tekne turları ve diğer seyahat durakları için bizleri takip etmeye devam edin.


Fethiye Tekne Turu 2024 – 12 Adalar Tekne Turu

  • Ödeme seçeneği: Ön ödeme
  • Otel transferi: Evet
  • Rehberlik hizmeti: Evet
  • Saat: 10.00 ile 17.00 arası
  • Tur günleri: her gün
  • Yemek: Öğle yemeği

Fethiye Tekne turu arasında yer alan 12 Adalar turu, özellikle bu bölgenin pek çok insanına farklı meraklar aşılıyor. 2024 senesinin yaz aylarında yapılacak olan turlar için, şimdiden yoğun bir ilgi var diyebiliriz. Fethiye tekne turu 12 Adalar organizasyonunun fiyatı 375 TL olarak ön plana çıkarılıyor. Bu turun süresi ise sabah saat 10:00 gibi başlıyor ve akşam saat 17:00’de bitiyor. Tekne turu hizmetiyle ilgili bilgileri aşağıda detaylı olarak sizlere sunuyoruz.

Fethiye tekne turu 2024 fiyata dahil olan hizmetler:

Bu hizmetler arasında rehberlik hizmeti, sigorta ve öğle yemeği bulunuyor. Kişisel harcamalar, fotoğraf ve video hizmeti ile içecek seçimleri ise fiyata dahil olmayan hizmetler arasında yer alıyor.

Fethiye tekne turu fiyatları ne kadar?

Fethiye tekne turu 2024 fiyatları ile ilgili güncel ücretler:

  • Yetişkin için 275 TL
  • Çocuk için (7-12 yaş arası) 135 TL
  • Çocuk için (3 – 7 yaş arası) 100 TL
  • Bebek için (0 – 3 yaş arası) Ücretsiz

Fethiye 12 Adalar tekne turu rotası

  • Katrancı Adası
  • Göcek Adası
  • Atbükü Koyu
  • Yassıca Adası
  • Fethiye Kızıl Ada (bu tur biraz da hava şartlarına bağlıdır)

Bu tekne turunun güzergahı oldukça önemli bir serüvene merhaba diyor. Birbirinden güzel farklı noktaları bir araya getirerek yapılacak olan etkinlikte 6 saatlik bir rota sizleri bekliyor. Bu rota üzerinde ister istediğiniz yerde yüzün, isterseniz güverteye çıkıp manzaranın tadını çıkarın. Bölgenin en iyi tekne turları arasında yer alan 12 adalar tekne turu, oldukça ilgi çeken bir turdur.

Fethiye tekne turu programı hakkında detaylar

Bu tur için katılımcı olmadan önce vermeniz gereken bazı kararlar var. Aşağıda yer alan hususlara dikkat etmenizi öneriyoruz:

  • Adalara açılıyoruz ve doğal olarak serin sulara demir atıyoruz. Derinlerde yüzmekle ilgili endişeleriniz var ise ya da tedirginlik yaşıyor iseniz bu tur pek ilginizi çekmeyebilir.
  • Olası bir şekilde ani hava koşulları gibi önden belirlenemeyen sebeplerden dolayı tur içerisinde değişiklikler yaşanabilir. En azından güzergah konusunda.
  • Yassıca Ada, Kızıl Ada, Tavşan Adası gibi en popüler adaları bu tur ile görebilirsiniz.

El değmemiş doğasıyla bilinen Fethiye, 12 Adalar turu ile birlikte sizlere keyifli bir an yaşatacaktır. Zihninizi, bedeninizi bu derin sulara bırakabilir ve huzurla yeni keyifleri ön plana çıkarabilirsiniz.

Yassıca Adası

Bu ada 12 Ada içerisinde bulunuyor. İster adaya çıkıp keyifli yürüyüşler yapabilirsiniz isterseniz de adanın deniziyle ilgili rahatça keyif yaşayabilirsiniz.

Fethiye Kızıl Ada Lagusa

Fethiye kızıl ada olarak bilinen bu ada, kızıl taşlarıyla ünlüdür. Ayrıca pek çok tavşanı bulunur. Bu ünlü adanın denizi oldukça keyiflidir. Rengine hayran kalacaksınız. Durum böyle olunca hem berrak hem de temiz sularda yaşamak isteyen pek çok canlıya da buradan ulaşabilirsiniz. Tabi deniz ayakkabılarınızı unutmayın.

Fethiye Tavşan Adası

Bu ada zaten isminden de anlaşılacağı üzere pek çok tavşana ev sahipliği yapan bir ada. Ama ada büyük olduğu için her tavşanı her zaman göremiyoruz. Şanslı gününüzdeyseniz tavşanların fotoğraflarını çekebilirsiniz.

Akvaryum koyu

Bu koy Ege kıyılarının kaç tane akvaryum isimli koyu olduğunu sorgulatabilir. Çünkü pek çok koy var ve hepsinin de ismi akvaryum. Berrak sular içerisinde olduğu için de zaten onlarca farkı akvaryum koyu olduğunu söyleyebiliriz.

Fethiye tekne turu ücretleri 2024 için bu şekilde sunuluyor. Olası bir yenileme, güncelleme olması durumunda sizlere konuyla ilgili detayları sunacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Sitemizde yer alan güncel öneriler ve fiyat listeleri ile birlikte sizler de bu konuya dair detayları yakından takip edebilirsiniz. Hem sizin için hem de sevdikleriniz için gayet keyifli bir rotaya hazır olun. Fethiye tekne turları arasında yer alan bu 12 adalar tekne turu, oldukça ilgi çekecek bir organizasyon olacak sizin için. Unutulmayacak anılar, keyifli yaklaşımlar ve diğer seçenekler için geç kalmayın.


Ölüdeniz Tekne Turu 2024

Nam-ı diğer kumaş deniz olarak da bilinen Ölüdeniz, Fethiye’nin güzide cevherleri arasında yer alıyor. Namı dünyanın hemen hemen her yerine ulaşmış olan bu bölge, enfes bir gezi güzergahı sunuyor. Fethiye üzerindeki tatilinizi dolu geçirmek için bu etkinliğe katılıp, etkinliği çok daha önemli bir yer haline çevirmek herkesin ilgisini çekecektir. Yerli ve yabancı pek çok turistin ilgisini çekecek olan bu bölge, eminiz ki sizin için de huzurlu bir yapıya bürünecek diyebiliriz. Peki ama bu tur içerisinde ne var? İşte Ölüdeniz tekne turu 2024 ücreti ve diğer tur rotası hakkında detaylar!

Fethiye Ölüdeniz tekne turu fiyatı 2024 ne kadar?

  • Ölüdeniz tekne turu fiyatı: Kişi başı 375 TL olarak belirlenmiştir.
  • Ödeme: Ön ödeme
  • Otel transferi: Bulunmuyor
  • Rehberlik hizmeti: Evet, var.
  • Saat: 10:00 ile 17:00 arası
  • Tur Günleri: Cuma, Perşembe, Pazar, Salı olarak planlanmış durumda
  • Yemek: Öğle yemeği veriliyor

Ölüdeniz tekne turu fiyata dahil olan hizmetler nelerdir?

Öğle yemeği, sigorta ve rehberlik hizmetiyle bütün tur deneyimi bu fiyata dahildir.

Ölüdeniz tekne turu hakkında merak edilenler

Öncelikle Ölüdeniz tekne turu konsepti ile ilgili konuşalım. Bildiğiniz gibi daha önce bu tarz bir maceraya katılmadıysanız, sürprizlere hazır olmanızı öneriyoruz. Pek çok kez bu deneyimi yaşamış olabilirsiniz. Fakat bu konuda yapılacak olan her şey için yeni bir şansa merhaba demenizi öneriyoruz. Bu tur, Fethiye’nin en güzel bölgelerinden birinde yapılıyor. 6, 7 saatlik bir tur için oldukça keyifli noktalara ulaşmaktayız. Fethiye’nin en ünlü yüzme yerinden biri olan Ölüdeniz’den yola çıkılıyor ve iskeleden hareket edilerek mavi sulara merhaba deniliyor.  Ardından civardaki koylara gidiliyor. Adalara, kıyılara ve plajlara uğruyoruz. Burada pek çok yerde mola veriliyor. Verilen her molada ister denize girin, isterseniz güvertede kalın ve anın tadını çıkarın. Farklı çekimler de yapabilirsiniz ayrıca. Seçim tamamen sizin oluyor. Üstelik buralarda rahatlıkla yüzme deneyimi yaşayabilirsiniz. Bölgeye araç ile ulaşım olmadığı için, kimselerin olmadığı berrak sular tam da size göre bir deneyim sunacak.

Ölüdeniz tekne turu güzergahı nedir?

Yeşil ve mavinin birbirine karıştığı, kumların da pırıl pırıl parladığı cennet gibi koylara gitmeye hazır mısınız? İskeleye varıp tekneye adım attığınız andan itibaren keyifli bir tura dahil olacaksınız. Kısa bir randevu kontrolü ardından, istediğiniz yere kolaylıkla gidebileceksiniz.

Kelebekler vadisi

Keskin yamaçlarıyla dikkat çeken bu vadi, altın kumların cam gibi berrak sularla buluştuğu bir noktada karşımıza çıkıyor. UNESCO tarafından Dünya Miras listesine alınan Kelebekler vadisi, doğa ile en uyumlu noktalardan birisinde. Burada doya doya yüzebilir, yürüyüş yapabilirsiniz. Dilerseniz de güneşlenebilirsiniz. Kelebekler için uğrak nokta olan bu bölgede nadide kelebeklerle karşılaşmanız da olası.

Bu bölgedeki yüzme deneyiminizden sonra, öğle yemeği seçeneklerine ulaşıyorsunuz. Kızarmış tavuk, balık ya da salata makarna pilav gibi yemek menülerinden dilediğinizi seçebilir ve mezelerden oluşan menünün iştah açan noktalarına değinebilirsiniz.

Akvaryum koyu

Sıradaki durak ise mavinin tonlarını bünyesinde taşıyan akvaryum koyu oluyor. Berraklığı ile sizi kendine bağlayacak olan bu koy için, çok fazla şeyden bahsedebiliriz. Burada dilediğiniz gibi yüzebilir ve serin suların keyfini çıkarabilirsiniz.

ST. Nicolas Adası

Bu adaya kara ulaşımı yok. Bu yüzden yalnızca tekne turu ile ulaşım var. Haliyle de oldukça sessiz, doğal olarak berrak sularla sizleri karşılıyor. Turun son rotası arasında yer alan ST. Nicolas adası, özellikle kendi doğası ile herkese hitap etmektedir. Bulgulardan yola çıkılarak yapılan rivayetlere göre bu adanın en yüksek noktası St. Nicolas’a ithaf edilmiştir; yani Noel Baba olarak da bilinen St. Nicolas’a! İşte böyle farklı hikayelere Rehberimizin de anlatımıyla daha çok şaşıracağınıza eminiz.

Soğuk su koyu

Yaz aylarının verdiği sıcaklık ve nem haliyle bunaltabilir. Bu koy serinlemek için oldukça ideal bir yere sahip. Fethiye’nin diğer koylarına oranla çok daha soğuk bir suya sahip. Soğuk su severler için gayet keyifli bir yere sahip olan bu koy, kesinlikle soğuk sunun tadını çıkarmanızı sağlayacak.

Deve Plajı

Son koyumuz ise Deve plajı oluyor. Rotamızın son turu olan bu plaj, kara araçlarıyla ulaşımın olmadığı bir diğer plajdır. Ilık denizin keyfini buradan rahatlıkla çıkarabileceksiniz. Ardından geri dönüş yolculuğu başlayacak ve farklı adalara ve limanlara uğrayarak turumuz devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.