Garanti Bankası Çalışma Saatleri, Garanti Bankası Müşteri Hizmetleri Telefonu

Türkiye’nin En Büyük Bankalarından Biridir Garanti Bankası. Garanti Bankası İle İlgili Aklınıza Takılan Tüm Ayrıntıları Haberimizde Derledik…

Garanti Bankası 1946 yılında Ankara’da faaliyete başladı. Banka hakkında genel bilgi vermek gerekirse; vizyonu Avrupa’nın en iyi bankası olmak olan, Kurumsal, ticari, bireysel, yatırım bankacılığı gibi sektörün tüm iş yörüngelerinde hizmet veren ayrıca hayat sigortası, bireysel emeklilik, finansal kiralama, faktöring, yatırım gibi alanlarda önde gelen bankalar içerisinde yer alır. 30 Haziran 2016 tarihinde paylaşılan bilgilere göre; 287,2 milyar Türk Lirası büyüklüğüne sahip olan Garanti Bankası Türkiye’nin en büyük ikinci özel bankasıdır. Aynı tarihte yayınlanan diğer bilgilere göre; Türkiye’de 971 şube, Kıbrıs’ta 7 şube, yurt dışında 9 adet şubeye sahiptir. Gelişmiş teknolojilerinden oluşan 4.650 ATM müşterilerinin kullanımına sunan Garanti Bankası, çağrı merkezleri ve mobil bankacılık konusunda da oldukça iyi bir şekilde hizmet vermektedir. Bünyesinde 20 bine yakın çalışan barındıran Garanti, 14,4 milyon müşterilerinin her şekilde ihtiyaçlarına karşılıyor, işlemlerini kolay bir şekilde hallediyorlar. Müşterilerine karşı her zaman sorumluluk gözeterek davranan Garanti Bankası çalışanları bu tutumlarıyla müşterilerin beğenisini kazanmıştır. Aktif ve olumlu bir şekilde hizmet veren insan kaynakları, kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışı ile sektörde çok iyi pozisyonlarda yer buluyor. Ayrıca mobil bankacılık işlemlerinde de oldukça iyi hizmet veren Garanti Bankası cep şubesi için geliştirdiği sesli asistanı “Mia” ile her türlü işlemlerinizi çok kolay bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanıyor.

Garanti Bankası Müşteri Hizmetleri Numarası:

Garanti Bankası müşterileri Alo Garanti adı altında bankacılık işlemlerini telefon ile gerçekleştirebilirler. Müşteri hizmetleri numarası 444 0 333 olan Alo Garanti’yi bu numara ile arama yaparak diledikleri bankacılık işlemlerini kolayca yapabilirler ve öğrenmek istedikleri bilgiler için temsilcilere danışabilirler. Müşteri ilişkilerine oldukça önem veren Garanti Bankası kullanıcıları daima pozitif bir şekilde hizmet sunuyor. Üstelik çoğu müşterinin hoşuna gitmeyen tuş ile menü yönlendirme işlemi Alo Garanti sayesinde ortadan kalkıyor. Ses ile yönlendirme teknolojisini kullanan Alo Garanti, yapmak istediğiniz işlemi söyleyerek kısa bir sürede yönlendirilme yapabilirsiniz. Hesap kalanınızı sorgulama, kredi kartı borcu öğrenme gibi daha birçok işlemi konuşarak tanımlayabilirsiniz.

Garanti Bankası Çalışma Saatleri:

Hafta içi her gün sabah saat 09.00’da hizmet vermeye başlar.
Saat 12.30’da öğle molası verir. Bir saatlik bir molanın ardından 13:30’da tekrar hizmete kaldığı yerden devam eden Garanti Bankası çalışanları akşam saat 17.00’da sistemi kapatır.
Her banka gibi hafta sonları çalışmayan Garanti Bankası işlemlerini 7/24 aktif olarak kullanacağı ATM ve internet bankacılığı ile işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirler.

Garanti Bankasının her şubesinde bu çalışma saatleri geçerlidir. Belirtilen saatten daha önce veya daha sonra hizmet verilemez. Garanti Bankasının havalimanı, sınır kapısı, alışveriş merkezlerinde bulunan şubeleri öğle arasında da hizmet vermeye devam eder.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.