Gözaltı Işık Dolgusu Fiyatları 2024 ve Yaptıranların Öncesi Sonrası Fotoğrafları

Gözaltı Işık Dolgusu Fiyatları 2024, Gözaltı Işık Dolgusu Öncesi Sonrası Foto, Gözaltı Işık Dolgusu Etkisi Ne kadar Sürer?, Gözaltı Işık Dolgusu Yaptıranların Yorumları

Göz Altı Işık Dolgusu Nedir?

Göz altı morlukları ve torbaları insanları yaşından daha büyük gösterebilir. Hatta göz altındaki çöküklükler kötü görüntü oluşturarak insanlarda özgüven eksikliği yaratabilir. Fakat son yıllarda en çok tercih edilen gözaltı bölgesini iyileştirme yöntemi gözaltı ışık dolgusu tekniği olmuştur. Bu teknik ile göz altındaki morluk şişli ve çöküklük olanlar için son derece başarılı ve hızlı sonuç veren bir yöntemdir. Ayrıca yaşa bağlı olarak yaşanan göz altı sorunlarını da gözaltı ışık dolgusu ile hızlı bir şekilde giderebilir. en az 10 yaş genç gösterebilirsiniz.

Göz altı Torbaları ve Morluklar

Günümüzde düzensiz beslenme sağlıksız yaşam özellikle kadınlarda göz altı morluklarına ve göz altı torbalarına sebep olmakta. Özellikle 30 yaş üstü ve yaşamına dikkat etmeyen her 2 kadından birinde göz altı torbası yada morluğu bulunmakta. Sadece kadınlar değil erkeklerde de çok fazla bu sorundan muzdarip kişi bulunmakta. Ayrıca genetik yapı ile birlikte de göz altlarında morluk, çöküklük ve göz altı torbaları bulunabilir. Bu gibi durumlarda da gözaltı ışık dolgusu muhteşem sonuçlar verebilmektedir. Göz altı ışık dolgusunu neredeyse televizyonda gördüğünüz tüm ünlü erkek ve kadınlar yaptırmaktadır.

Gözaltı Işık Dolgusunun İçeriği Nedir?

Göz altı ışık dolgusu içeriği son derece bilindik maddelerden oluşmakta. aslında vücut tarafından da oluşturulan bir madde olan hyaluronik jel ile sorunlu bölgeye dolgu yapılmasıdır. Ayrıca içerisinde Hyaluronik asit ve poly vitamin kompleksi bulunur. Hyaluronik asit ile morluklar ve torbalarla mücadele ederken poly vitamin kompleksi ise hücreleri yeniler ve daha dinç ve genç bir görüntü oluşmasını sağlar.

Göz Altı Işık Dolgusu Nasıl Yapılır ?

Göz altı ışık dolgusu aslında bir çok estetik uzmanı tarafından farklı olarak anlatılsa da genel olarak mantık aynıdır. Fakat en önemli uygulama yöntemi deri altına değil kemiğin üstüne yapılmasıdır. Dolgu yapılırken jel karışımı çok yavaş bir şekilde bölgeye uygulanması gerekmekte. Çok hafif bir acı  hissedilebilir fakat çok fazla değildir. ve ortalama 15 dakika içinde ağrı kalmaz. Göz altı ışık dolgusu erkeklerde de son dönemde çok fazla tercih edilmekte. Erkeklerde özellikle 40 yaşından sonra çok fazla göz altı morlukların dan ve düşüklüğünden şikayetleri bulunmakta. Yakın dönemde göz altı ışık dolgusu yaptıranların sayısı kadınlara eşit olması bekleniyor.

Göz Altı Işık Dolgusu Ne Kadar Süre Sonra Etkisini Yitirir?

Hyaluronik asit tekniğinde aslında süre tamamen yaptıran kişinin yapısına bağlıdır. Bazı vücutlarda ortalama etkisi 1.5 sene sürebilir. Kişisel faktörlere göre bazen bu süre 1 yıla kadar düşebilir. Fakat minimum süre 1 yıldır. Dikakt edilmeye göre bu süre 3 yıla kadar çıktığı görülmektedir. 2 kez hyaluronik asit göz altı ışık uygulaması yapıldığında ise süre ortalama minimum 1.5 yıl ile 3 yıl arasında değişmektedir.

Göz Altı Işık Dolgusu Riskleri ve Zararları

Göz altı ışık dolgusu içeriği vücudumuzda da bulunan hyaluronik asittir. Göz altınızda bulunan çökme ve koyuluk çoğunlukla bu maddenin eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Aslında yapılan işlem tamamen eksik olan maddeyi yerine koymaktır. Bugüne kadar dünyada ve ülkemizde yapılan çalışmalarda herhangi bir yan etkisi ve zararı görülmemiştir. Herhangi bir alerjik etkisi gözlenmemiştir. Sadece bazı uygulamalarda 1-2 gün süren enjeksiyon bölgesinde kızarıklık ve bazen morarmalar görülebilmektedir. Bunun etkisi geçicidir. En fazla 3-4 gün içinde bölgede herhangi bir iz yada morarma kızarıklık kalmaz. Tabi ki bu işlemi yaptırdığınız güzellik merkezinin ve doktorunda çok büyük önemi vardır. Merdiven altı yerlerde yapılırsa hem görüntü olarak kötü bir görüntü oluşabilir hemde içerisindeki maddeler ucuz ve kalitesiz maddeler olması nedeniyle size ve göz bölgenize zarar verebilir.

Göz Altı Işık Dolgusu Fiyatları 2024

Göz Altı ışık dolgusu fiyatları çok değişkenlik göstermektedir. Gözaltı ışık dolgusu neredeyse tüm estetik merkezlerinde ve güzellik merkezlerinde yapılmaktadır. Özellikle İstanbul ‘da neredeyse 300 üzerinde göz altı ışık dolgusu yapan merkez bulunmakta. Kaliteli bir merkezde ortalama göz altı ışık dolgusu fiyatları 2024 yılında 5.200 TL ile 7.500 TL arasında değişmektedir. Nişantaşı , Kadıköy gibi bölgelerde ise bu fiyatlar neredeyse 6.000 TL civarına kadar çıkmaktadır.

Diğer illerde ise Göz Altı ışık dolgusu ücretleri 2024 yılı itibariyle ortalama 5.800 TL ile 7.500 TL arasında değişen fiyatlara yapılmaktadır. Bu fiyatların altında yaptırılan göz altı ışık dolgularını kesinlikle tavsiye etmemekteyiz. Zaten malzeme karışımı pahalı bir karışımdır.

Tecrübeli eller tarafından dikkatli bir şekilde yapılması gerekmektedir.

Göz Altı Işık Dolgusu Yaptıranların Öncesi ve Sonrası Resimleri

Göz altı ışık dolgusu sonrasında gözle görülen etkiler olur. Özellikle göz altı çukuru dolar ve düzgün bir görünüm kazanır. Ortalama 10 yaş civarında genç bir görünüm olur. Şişli morluk halkalar da iyileşme sağlanır. Göz altı çizgileri tamamen yok olmasa da büyük ölçüde giderilir.

Yorumlar
  1. adem bardin dedi ki:

    Gözaltı torbaların çok fazla. Kendimi yaşlı hissediyorum. Ayrıca kaşlarım a düşük. Gözaltı ışık dolgusu beni gençleştirirmi ya çok moralimi bozuyor bu gözaltı morlukları ve torbaları. En uygun en başarılı gözaltı ışık dolgusu yapan firma hangisi yaptiran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

  2. Kenan akyuz dedi ki:

    Resimlerde çok başarılı göz altı ışık dolgusu uygulamaları var. Bendede olurmu acaba erkeklerde gözaltı ışık dolgusu yaptıranların resimleri varmı yardımcı olurmusunuz erkeklerde gözaltı ışık dolgusu resimleri öncesi sonrası ekler misiniz