Hakan Kırkoğlu’ndan 2016 Yılı Çok Özel Burç Yorumları

Hakan Kırkoğlu En Özel 2016 Burç Yorumlarını sizin için derledik.

R. Hakan Kırkoğlu astrolojinin kitabını yazmış adam diyebiliriz. Hakan Kırkoğlu yılların verdiği tecrübe bilgi birikim ile en güvenilir şekilde size burçları yorumlayarak 2016 yılında aşk para mutluluk sağlık konularında yorumda bulunmaktadır. İnanmayan insanlar bile yinede nadirde olsa burç yorumlarını okumaktadırlar. Bu işi gerçekten profesyonel bir şekilde yapan Hakan Kırkoğlu sizin için 2016 yılında Koç , Boğa , İkizler , Yengeç , Aslan , Başak , Terazi , Akrep , Yay , Oğlak , Kova , Balık Burçlarını özel teknikleri, iç sezileri ve bilimsel yöntemleri ile sizin için yorumluyor…

Hakan Kırkoğlu 2016 Aşk Para Sağlık Evlilik tüm Yönleriyle Burç Yorumları


2016 Yılı Hakan Kırkoğlu Koç Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Aşk konusunda ummadığınız anlarda yeni insanlar karşınıza çıkacak. İnsanlara güvenmeli ve şans vermelisiniz. Evlilik hayatınızdaki problemler düzelecek ve romantizm dolu zamanlar sizleri bekleyecek.

Para Hayatı: Hayal ettiğiniz iş ve kariyere 2016 yılında kavuşacaksınız. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Değerlendirmelisiniz.

Sağlık Hayatı: 2016 yılında çok huzurlu bir sene geçireceksiniz. Özel hayatınızda yaşadığınız problemler biraz psikolojinizi bozabilir ama ilkbahardan sonra mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl sizi bekliyor.

 


2016 Yılı Hakan Kırkoğlu Boğa Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Aşk hayatında sıkıntıların artacağı bir 2016 olacak.  Evliler evliliklerine dikkat etmeliler. Bekarlar ise ilişkilerine çok dikkat etmeliler küçük sorunlar çok büyütülecek ayrılıklar yaşanabilir.

Para Hayatı: Aşk hayatınızın aksine iş hayatınızda yükselme ve kariyer planlarınız gerçekleşecek. maddi açıdan 2016 yılı sizin yılınız olacak.

Sağlık Hayatı: Sağlık sorunlarınız olacak fakat sizden çok Ailenizin sağlık problemleri ile uğraşacaksınız. 2016 yılı sonlarına doğru sağlık problemlerinden kurtulacaksınız.


2016 Yılı Hakan Kırkoğlu ikizler Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: İyi kötü bir çok sürpriz sizi bekliyor. İkili ilişkiler de romantizm ve sürprizlerle dolu bir yıl geçireceksiniz.

Para Hayatı: Güzel paralar kazanacağınız bir yıl olacak 2016. Yılın sonlarına doğru maddi biraz sıkıntılar yaşayacaksınız fakat kısa süreli olacaktır.

Sağlık Hayatı: Sağlık konusunda çok rahat bir yıl geçireceksiniz. Hastalıklar size çok uzak. Sadece psikolojinize dikkat etmelisiniz. 2016 nın ilk aylarında biraz psikolojiniz bozuk olabilir.


2016 Yılı Hakan Kırkoğlu Yengeç Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: 2016 yılı sizin için sevgi ve aşk yılı olacak Aradığınız aşk çok yakınınızda ve bu ilişki sonunda evlilik görünüyor. Bu sene en fazla yengeç burçlarının evleneceğini söyleyebiliriz.

Para Hayatı: Yılın ortalarında güzel teklifler alacaksınız. Fakat iyi düşünüp karar vermelisiniz. Yoğun tempolu işler sizi bekliyor olacak. 2016 yılında biraz birikim yapmanız gerekecek.

Sağlık Hayatı: 2016 yılında büyük bir sağlık sorunu görünmüyor. Fakat kilonuza dikkat etmelisiniz. Egzersizi hayatınıza yer almasını sağlamalısınız.


2016 Yılı Hakan Kırkoğlu Aslan Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: 2016 yılının en gözde burçlarından biri Aslan olacak. Geçmişte yaşadığınız ilişkilerden geri dönüşler olacak ummadığınız anda eski aşkınız karşınıza çıkabilir. Hayatı akışına bırakmalısınız.

Para Hayatı: Kariyer ve iş hayatınız stabil görünmekte. Fazla değişiklikler yaşamayacaksınız. Fakat 2016 yılında maddi sorun görünmemekte.

Sağlık Hayatı: Ağustos ayından sonra büyük bir sağlık problemi geçirebilirsiniz. İş hayatınızdaki yoğunluk nedeniyle uykusuz bir sene geçirebilirsiniz.


2016 Yılı Hakan Kırkoğlu Başak Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Titiz ve düzenli hayatlarından vazgeçmeyen başaklar bu özelliklerinden dolayı mutlu ve başarılı bir 2016 sizleri bekliyor. Aşk hayatınızda fazla değişiklik olmayacak. Eski aşklarınız ummadığınız anda karşınıza çıkabilir.

Para Hayatı: İş hayatınızda artık yükselme zamanınız geldi. Para konusunda çok iyi bir yıl geçireceksiniz. 2016 maddi olarak sizin yılınız olacak.

Sağlık Hayatı: Hayata pozitif bakmaya çalışın. Kış ayları çok depresif geçecek fakat ilkbahar ile birlikte sizi çok mutlu bir 2016 bekliyor.


2016 Yılı Hakan Kırkoğlu Terazi Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Terazinin büyük özelliği tabi ki denge. aşk hayatınız çok dengeli ve sorunsuz bir 2016 yılı geçireceksiniz.Evlilik hayatınızda bir sorun görünmemekte.

Para Hayatı: İş değiştirmelerin yaşanacağı bir yıl sizi bekliyor. Fakat yeni işinizde çok mutlu olabileceğinizi söyleyemeyiz. Yoğunluktan çok şikayetçi olacaksınız.

Sağlık Hayatı: Sağlıklı mutlu huzurlu bir sene sizi bekliyor. Sadece kilo problemleri yaşayabilirsiniz. Lütfen bu konuda beslenmenize dikkat ediniz.


2016 Yılı Hakan Kırkoğlu Akrep Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: 2016 yılı evliliklerinizde ve ikili ilişkilerinizde sorunlar yaşanacağı bir yıl olacak. Fakat 2016 yılı sonlarına doğru her şey düzene girecek.

Para Hayatı: İş hayatınızda sizi bol bol seyahat bekliyor. Para konusunda hiçbir sıkıntınız olmayacak. Fakat harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekecek.

Sağlık Hayatı: Alkol ve sigara gibi kötü alışkanlıklar sizde sağlık sorunları yaşayabilir. alkol ve sigarayı azaltmalısınız ve hayatınızda spora yer vermelisiniz.


2016 Yılı Hakan Kırkoğlu Yay Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: 2016 yılında evliliğiniz hareketli ve romantizm dolu bir döneme girecek. İkili ilişkilerinizde son derece mutlu ve sorunsuz bir 2016 sizleri bekleyecek. eşinizle yada sevgilinizle güzel bir kaç Seyehat yapabilirsiniz.

Para Hayatı: Yorucu ve çok büyük sorumluluklar alacaksınız. Fakat bunlarında maddi karşılığını da kesinlikle fazlasıyla alacaksınız.

Sağlık Hayatı: Yorgunluk ve Stres haricinde başka bir sağlık sorununuz olmayacak. kendinize zaman ayırın ve egzersizi hayatınıza sokun . Stresten uzak durmaya çalışın.


2016 Yılı Hakan Kırkoğlu Oğlak Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: 2016 yılında ikili ilişkilerinizde parlak bir yıl sizi bekliyor. Evliliğinizde çalkantılar olabilir fakat yılın sonlarında bu sorunları çözeceksiniz. Bekarlar yeni aşklara yelken açacaklar.

Para Hayatı: Yılın ortalarında güzel bir iş teklifi alabilirsiniz. Fakat sizi yoracak bir iş olacak ama Maddi olarak sizi tatmin edecektir.

Sağlık Hayatı: Sağlık konusunda en iyi dönemlerden birisiniz. sadece 2016 yılının ilk aylarında grip gibi geçici hastalıklar peşinizi bırakmayacak Fakat ilkbahar ile birlikte sağlıklı bir 2016 geçireceksiniz.

 


2016 Yılı Hakan Kırkoğlu Kova Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Aşk hayatınız muhteşem geçecek diyebiliriz. Aradığınız aşk karşınıza çıkacak ve çok mutlu huzurlu bir aşk yaşayacaksınız.

Para Hayatı: İş hayatınızda yeni fırsatlar çıkacak. Fakat bunları iki kere düşünmelisiniz. Çünkü iş değiştirdiğinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. ve işsiz bir dönem geçirebilirsiniz.

Sağlık Hayatı: Sağlık konusunda sadece kilo problemleriniz olabilir. Hayatınıza egzersizi sokmanız gerekecek. İyi bir diyet ile bu kilo problemini aşabileceksiniz.


2016 Yılı Hakan Kırkoğlu Balık Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Bekarlar için bu yıl sürprizlerle dolu geçecek. Evlilik ve aşk yılınız olacak diyebiliriz 2016 için.

Para Hayatı: İş hayatınız 2016 yılının ilk aylarında sorunlu geçebilir. İşsiz kalma durumları olabilir. Fakat Haziran ayından sonra uzun süre çalışacağınız bir iş sizi bekliyor.

Sağlık Hayatı: Aile bireylerinde sağlık problemleri peşinizi bırakmayacak.Sizde bu sağlık problemlerine çok üzüleceksiniz.Psikolojik olarak destek almanız gerekebilir.

Tüm bilgiler Astrolog Hakan Kırkoğlu Yorumlarından derlenmiştir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.