Hirudoid Forte Jel Ne İşe Yarar? Fiyatı 2024 ,Hirudoid Krem Kullananlar ve Yorumları

Morluk Tedavisinde Efsane Krem Hirudoid Forte Jel Fiyatı 2024, Hirudoid Forte Jel İşe Yarıyor mu, Hirudoid Forte Jel Kullananlar ve Yorumları ,Hirudoid Forte Jel Ne İşe Yarar, Hirudoid Forte Jel Faydaları, Hirudoid Forte Jel Nasıl Kullanılır? Hirudoid Forte Jel Gözaltı Morlukları İçin Kullanımı

Hirudoid Forte Jel Nedir?

Hirudoid Forte Jel, etken maddesi kondoroitin polisülfat olan bir kremdir. 100 gram Hirudoid Forte Jel’in için 445 mg etken madde bulunmaktadır. Sadece eczanelerde satılan Hirudoid Forte Jel, özellikle morluklara karşı etkilidir. Açık bej renginde olan bu kremin kendine özel bir kokusu bulunmaktadır. Hirudoid Forte Jel, sadece morluklarda değil, zedelenen derinin hızlı bir şekilde onarılması gereken durumlarda da oldukça etkilidir. Kanın pıhtılaşmasını da önleyen Hirudoid Forte Jel, Santa Farma ilaç sanayi tarafından üretilmektedir.

Kan oturması, ödem, morluk ve çürük gibi durumları hızlı bir şekilde gideren Hirudoid Forte Jel faydaları bununla da kalmamaktadır. Ezilme, burkulma, eklemlerde su toplama ve şişme gibi kapalı yaralarda, spor yaralanmalarında ve yüzeysel flebitin lokal tedavisinde uzman doktorlar tarafından reçete edilmektedir.

Hirudoid Forte Jel, pıhtı oluşumunu engelleyen, pıhtı oluşmuşsa bile oluşan pıhtıyı eriten ve yangıyı önleyen bir ilaçtır. Günlük hayatta sıkça yaşadığımız darbe, burkulma ve morarma gibi durumlarda etkili ve iyileştiricidir. Halk arasında ‘’Morluk Kremi’’ olarak bilinen Hirudoid Forte Jel, doğru uygulandığında ağrı ve sızı etkisini de kontrol altına alacaktır.

Hirudoid Forte Jel-fiyati-2021

Hirudoid Forte Jel Faydaları Nelerdir?

  • Toplardamarların yangısını giderir. (Yüzeysel Flebit)
  • Zedelenmiş bir damardan sızan kanın bir dokuda birikmesi durumu (Hematonlu) ya da hematon olmayan künt yaralanma durumlarında etkilidir.
  • Düşme ve çarpma gibi basit yaralanmalardan sonra oluşan ödem ve morlukların tedavisinde kullanılır.
  • Hirudoid Forte Jel, fonoforez (ultrason tedavisi ile haricen uygulanan ajanların ciltten geçmesini sağlayan tedavi) ve iontoforez (elektrik akımı ile yapılan bir tedavi yöntemi)için de kullanılmaktadır.
  • Ameliyat ve Estetik operasyonlardan sonra, özellikle burun ameliyatlarından sonra oluşan morlukların hızla giderilmesini sağlamaktadır.
  • Özellikle spor yaralanmalarında sıkça kullanılmaktadır.

Hirudoid-krem-kullananlar-ve-yorumlari

Hirudoid Forte Jel Nasıl Kullanılır?

  • Sadece uzman doktor tavsiyesi ile kullanılacak Hirudoid Forte Jel, 3-5 cm büyüklüğünde hastalıklı bölgeye sürülerek uygulanır. Sürülen bölgeye hafif ve nazikçe masaj yaparak yedirilmelidir.Baskı yapmadan uygulanması gereken Hirudoid Forte Jel kullanımı sonrasında uzun süre yıkanmamalıdır. Doktor uygun görürse Hirudoid Forte Jel, daha fazla da kullanılabilir.
  • Hirudoid Forte Jel, künt yaralanmalar için tedavi süresi 10 gündür, yüzeysel flebitler için ise 1-2 hafta kadardır.
  • 2 hafta kadar kullanılması uygun olan Hirudoid Forte Jel kullanımısonrası, şikayetleriniz azalmıyor ve devam ediyorsa, mutlaka doktora bilgi verilmelidir.
  • Hirudoid Forte Jel, alkol içeren bütün jellerde olduğu gibi, sarı altında kullanım için uygun değildir. Bu nedenle Hirudoid Forte Jel kullandıktan sonra bölge kapatılmamalıdır. Hirudoid Forte Jel sürülen bölgenin kesinlikle hava alması gerekmektedir.
  • Hirudoid Forte Jel, kişisel kullanım için uygundur, başkalarının kullanımına izin verilmemesi gerekmektedir.
  • Hirudoid Forte Jel, göz ve muköz membranları (ağız içi ve burun mukozası) için kullanımı uygun değildir. Halk arasında, Hirudoid Forte Jel göz altı morluklarına iyi gelir söylentileri kesinlikle doğru değildir. Hirudoid Forte Jel’in göz ve göz çevresine kullanımı kesinlikle önerilmez.
  • Hirudoid Forte Jel, sivilcelere sürülmemelidir. Yüz kadar hassas bir bölgede bu kadar etkili bir kremi kullanmak doğru olmayacaktır. Sivilce için uygun birçok krem bulunmaktadır.
  • Çocuklar ve yaşlılarda Hirudoid Forte Jel,doktor tavsiyesi ile kullanılmaktadır.
  • Hirudoid Forte Jel dozunu unutursanız, hatırladığınız zaman mutlaka sürmelisiniz. Fakat diğer dozun zamanı gelmiş ise, unutulan doz atlanmalı ve Hirudoid Forte Jel fazla sürülmemelidir.

Hirudoid Forte Jel Yan Etkileri

  • Hirudoid Forte Jel’in herhangi bir bileşenine karşı alerjik bir durumunuz var ise kesinlikle kullanmamak gerekmektedir.
  • Hirudoid Forte Jel, açık yaralara ya da yanmış hasarlı derilere kesinlikle uygulanmaz.
  • Hirudoid Forte Jel, kanamalı durumlarda da kullanılmamaktadır.
  • Hamilelik durumlarında kullanıldığında bilenen bir yan etkisi bulunmamaktadır. Yani doğmamış bebeğe zarar verici etkisi olup olmadığına dair bir bildiri bulunmamaktadır. Ancak çoğu uzman, hamileliğin son 3 ayında Hirudoid Forte Jel kullanımı uygun görmemektedir. Doktorunuz hamilelik kullanımı ile ilgili en doğru bilgiyi verecek kişidir. Lütfen böyle konuları doktorunuza danışınız.
  • Emziren kadınlarda Hirudoid Forte Jel kullanımı, bebek üzerinde zararlı etkilerinin olup olmadığına dair bir bildiri bulunmamaktadır.
  • Hirudoid Forte Jel’in içeriğinde bulunan propilen glikol maddesi, ciltte tahrişe neden olabilmektedir. Böyle durumlarda mutlaka doktorunuza bilgi vermeniz gerekmektedir.
  • Yanlışlık ağız yolu ile alındıysa mutlaka bir sağlık kuruluşuna gidilmeli çünkü Hirudoid Forte Jel’in ağız yolu alınırsa akut alkol zehirlenmesi belirtileri ortaya çıkmaktadır.
  • Hirudoid Forte Jel’in hafif yan etkileri; ciltte oluşan kızarıklıklardır. Oluşan kızarıklık genellikle Hirudoid Forte Jel kullanımı sonlandırıldığında hızla iyileşmektedir. Ayrıca cilt hassasiyetleri, ağrıda artma, batma hissi ve yanma gibi yan etkiler, nadir de olsa görülmektedir.
  • Hirudoid Forte Jel, 25 derecenin altındaki oda sıcaklığında saklanmalıdır ve ilacın üzerindeki son kullanma tarihi geçmiş ise kesinlikle kullanılmamalıdır. Son kullanımı geçmiş Hirudoid Forte Jelin yan etkileri daha fazla olacaktır.

Hirudoid-forte-jel-goz-alti-morlugu-kremi

Hirudoid Forte Jel Fiyatı 2024

Hirudoid Forte Jel, reçeteli ve reçetesiz olarak sadece eczanelerde satılmaktadır. Reçete ile alırsanız, ilacın ücretini devlet karşılamaktadır. Eğer Hirudoid Forte Jeli reçetesiz alacaksanız, güncel 2024 fiyatı 138.86 TL’dir.

Hirudoid Krem Kullananlar ve Yorumları

Hirudoid Krem kullananların yorumlarını incelediğimizde Özellikle morluklarda çok etkili olduğu bilinmekte. Kullananlarda en çok göz altı morluklarını gidermek için kullandığı ve çok iyi sonular aldığını belirtiyor. Hirudoid krem özellikle Estetik ameliyatlar sonrasında doktorlar tarafından en çok tavsiye edilen kremlerin başında gelmektedir. Ayrıca spor yaralanmalarında sporcular tarafından çok tercih edilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.