Holimax Güvenilir mi? Holimax Sahibi Kim? Arkasında Hangi Şirket Var?

Holimax Sahibi Kim? Holimax Güvenilir mi?, Holimax Kime Ait, Holimax Hangi Şirketin? Holimax Öner Kazan Sistemi, Holimax Konusunda Tüm Detaylar

Holimax Güvenilir mi?

Reklamlarda son günlerde devamlı Holimax ismini duyuyoruz. Özellikle tatil rezervasyon dönemi de yavaştan başlamışken Holimax seçeneğide karşımıza çıktıç Fakat tabi ki bu dönemde hem para çok değerli hemde dolandırıcılık olur mu ? Otele gideriz rezil oluruz gibi sorularda aklınızdan geçebilir . Holimax güvenilir mi? Holimaxın Arkasında kim var? Holimax sahibi kim gibi bir çok soru aklınızdan geçebilir. Bunların tüm detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Öneri sistemi ile ayrıca arkadaşınızdan dostunuzdan para kazanabilir bu paralar ile tatil yapabilirsiniz. Referans kodunuz olması yeterlidir. Sizin tatilinizin her getirdiğiniz ödeme yapmış müşteri %5 civarında ödemenizden düşülmesini sağlamaktadır.

holimax-guvenilirmi

Holimax Sahibi Kim?

Holimax tatil rezervasyon sitesinin sahibi Ramazan Becer’dir. CRM Group Yönetim kurulu başkanıdır. 2009 yılına kadar turizm sektöründe yöneticilik yapmıştır. Daha sonrasında ise 2012 yılından itibaren turizm ve eğlence sektörüne girmiştir. Ortalama 30 civarında bilindik web sitesinin sahibi diyebiliriz. Son projesi de Holimaxtır. Ramazan Becer Son derece çalışkan ve güvenilir biridir.  Kendisi aslında Web Tasarımı üzerinden uzmandır ve Uzun bir süre bu işten ekmek yemiştir. Tabi ki bir çok dalda web siteleri bulunmakta.

holimax-sahibi-kim

Holimax Arkasında Hangi Şirket Var?

Holimax.com Sitesinin arkasında CRM Group bulunmaktadır. Bu grupta ortalama 20 civarında büyük web sitesi bulunmaktadır. Güven konusunda herhangi bir şüpheniz olmasın Türkiye’nin özellikle internet sektöründe güven sağlamış büyük şirketlerinden biridir. Paranızın güvenliği konusunda şüpheniz olmasın. Kaliteli ve güvenilir bir şirket profilleri bulunmakta. Holimax uygulamasını güvenle kullanabilirsiniz. Site mimimum alacağınız tatilin %50’sini sizden çekmekte geri kalanı ister otelde isterseniz de uygulama üzerinden gönderebilirsiniz. Aklınıza takılan soru ve ya sorular olursa 0850 777 09 50 numarasından ulaşabilirsiniz. 

holimax-sahibi-kim-hangi-firmanin

Holimax uygulamasınıda Google Play ve AppStore üzerinden indirebilirsiniz. Mobilde bazen çok güzel kampanyalar olmakta. Kesinlikle tatil planı yapıyorsanız bakmanızı tavsiye ederiz. Son reklamlarında çok iddialı bir şekilde 10.000 TL lik Tatili 5.000 TL ye alabileceğinizi belirtiliyorlar. Tabi ki siteye baktığımızda bu şekilde bir indirimle karşılaşma sakta yinede güzel indirimler mevcut.

Holimax Öner Kazan Sistemi

Aşağıdaki sistem ile tatilinizi bedavaya getirebilirsiniz. İyi bir arkadaş çevreniz varsa kesinlike aşağıdaki videoya göz gezdirmenizi tavsiye ederiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.