Imex Krem Fiyatı 2024, Ne İşe Yarar? ,Imex Sivilce Kremi Kullananlar ve Yorumları

Sivilce Tedavisinde Efsane Krem Imex Krem Fiyatı 2024, Imex Krem İşe Yarıyor mu, Imex Krem Kullananlar ve Yorumları ,Imex Krem Ne İşe Yarar, Imex Krem Faydaları, Imex Krem Nasıl Kullanılır? Imex Krem Sivilce Tedavisinde Kullanım

Imex Krem Fiyatı 2024, Ne İşe Yarar?

Yüzünüzde ya da vücudunuzda bulunan sivilceler her geçen gün artıyor ve kontrol altına alamıyorsanız mutlaka uzman bir doktordan yardım almanız gerekmektedir. Sivilce oluşumunun birçok nedeni bulunmaktadır ve bu nedenlerden en çok bilineni hormonal nedenlerdir. Hormonların çalışma düzeninin değiştiği hamilelik, ergenlik ve regl gibi dönemlerde daha çok artan sivilceleri ortadan kaldırmak için mucizevi krem İmexi kullanmanız gerekmektedir. Zaten sivilce problemi için çoğu uzman doktor Imex Krem önermektedir.

Vücudumuzda sivilceler genellikle yüzde, sırt, omuz ve boyun bölgelerinde çıkmaktadır. Sivilceler yağ kanallarında barındığından, bu soruna yağ kaynaklı bir sorun diyebiliriz. Zaten en çok sivilce görülen cilt tipleri de yağlı ciltlerdir. Sivilceler doğru tedavi edilmez ise, kalıcı izler bırakabilmektedir. ‘’Skar’’ adı verilen bu izler kişide psikolojik hasarlar da bırakmaktadır. Imex Krem, bu sorunları ortadan kaldırmak amacıyla üretilmiş etkili bir kremdir.

Imex Krem-fiyati-2021

İmex Krem, cilt üzerine sürülen, bir tür antibiyotikli kremdir. Tüm eczanelerde rahatlıkla bulunabilmektedir. Sosyal medya platformlarında da son zamanlarda oldukça popüler olan İmex Krem, bakterileri öldürme özelliğine sahiptir. Etken maddesi tetrasiklin hidrolkorürdür. İçeriğinde kortizon bulunmayan İmex Krem, özellikle iltihapsız sivilceleri tedavi etmekte kullanılmaktadır. 100 gr Imex Krem içerisinde, 3 gr tetrasiklin hidroklorür bulunmaktadır. Yardımcı etken maddeleri ise, vazelin, kahverengi demir oksit, orta zincirli trigliserit, kırmızı demir oksit ve titanyum oksittir.  İçeriğinde kortizon bulunmaması nedeniyle çok fazla insan tarafından tercih edilmektedir. Düzenli kullanımında sivilceleri 2 günde yok etme özelliğine sahip olan İmex Krem, sivilcelerin köküne inerek kurumalarını sağlamaktadır. Imex Krem sadece sivilcelerde etkili olmaktadır. Ciltte bulunan siyah nokta ya da lekelerde hiçbir etkisi bulunmamaktadır. Özellikle güneşe çıkarken kullanılmaması gerekmektedir. Çünkü güneşe çıkmadan sürüldüğünde ciltte lekeler bırakmaktadır.

20 gramlık tüplerde ve sadece eczanelerde satılan Imex Krem’in koyu renk bir kıvamı bulunmaktadır. Sivilce problemi olan insanlar, birçok tıbbi ve doğal yöntemler uygulayarak bu sorundan kurtulmak ister. Bu mucizevi krem, bu yolların et etkilisidir.

Imex Krem Nasıl Kullanılır?

Eczanelerden alınabilen Imex Krem kullanımı en kolay sivilce kremlerinden birisidir. Sivilce oluşumuna neden olan bakterileri, düzenli kullanımda hemen tedavi edecektir. Uygulama basamaklarını eksiksiz yerine getirirseniz sivilcelerden en kısa sürece kurtulabilirsiniz. Hafif ve orta dereceli akne tedavisinde kullanılan Imex Krem, diğer akne tedavileri ile birlikte kullanılabilmektedir.

Imex Krem, enflamatur özelliktedir ve lokal akne tedavisinde kullanılmaktadır. Imex kremin kullanımı oldukça kolaydır. Imex Krem, sivilceli bölgelere günde 1-3 kez kullanılabilir. Çoğu uzman doktor sabah ve akşam olmak üzere iki kere kullanımını uygun görmektedir. Imex Krem uygulanmadan önce uygulanacak bölge temizlenmeli ve kuru olduğundan emin olunmalıdır. Kremi sivilcelerin üzerine sürdükten sonra hafif masaj yapar şeklide uygulamak önemlidir. Uygulamadan sonra sivilcenin üstünü isterseniz kapatabilirsiniz. Çünkü Imex Krem, fondöten rengindedir ve kıyafetlerinize bulaşabilir. Uygulanan bölgenin gazlı bez ya da temiz bir bez ile kapatılması daha etkili sonuçlar almanıza yardımcı olacaktır. Özellikle vücut bölgesine uygulanacaksa kapatılması önerilmektedir. Imex krem kullanımı sonrası temizlenmesine gerek yoktur. Cildin kremi iyice emmesi gerekmektedir. Imex krem 14 günden fazla kullanılmamalıdır. 14 gün kullanımının ardından, 7 gün ara verilmesi gerekmektedir. Daha sonra doktorunuz uygun gördü ise 14 gün daha kullanabilirsiniz. Ayrıca Imex krem kullanırken kozmetik ürünler kullanmamaya özen gösterilmesi gerekmektedir.

Imex kremin göz, burun, ağız ve kulak ile teması durumunda bölge bol su ile yıkanmalıdır. İrinli sivilcelerde kullanılmayan Imex krem, açık yaralarda da kullanılmamaktadır. Imex krem kullanımı esnasında, alkol içerikli cilt bakım ürünleri, tüy dökücü kremler, şampuan ve vücut jeli gibi kimyasal içeriği olan ürünler kesinlikle kullanılmamalıdır. Hamile ya da emziren kadınlar İmex Krem kullanmadan önce mutlaka uzman bir doktordan görüş almalıdır.

Imex Krem-nasil-kullanilir

Imex Krem Yan Etkileri

Imex krem içeriğinde çok etkili kimyasallar olmadığı için çok büyük yan etkileri bulunmamaktadır. Fakat bu ilacın içinde bulunan etkin maddelere karşı alerjiniz var ise doktorunuza bu konu hakkında bilgi vermeniz gerekmektedir. Imex krem kullanan çoğu insanda yan etki görülmemektedir. Sadece çok hassas cilde sahip olanlarda aşırı yan etki gösteren Imex Krem’in görünen yan etkileri;

  • Ciltte şişlik ya da kızarıklık
  • Acı hissedilmesi
  • Kaşıntı oluşması
  • Ciltte yanma hissinin oluşması
  • Saç diplerinde oluşan kepeklenme
  • Saç diplerinde kuruluk ya da yağlanma gibi durumlardır. Bu etkiler dışında başka yan etkisi bulunmamaktadır.

Yukarıda yazan yan etkilerin oluşması durumunda, Imex krem kullanımı hemen bırakılmalı ve mutlaka doktora başvurulmalıdır. Şunu da söylemek gerekir, bu kremi kullanırken özellikle ilk kullanımda ciltte tahriş, soyulma, kızarıklık gibi reaksiyonlar olabilmektedir. Bu reaksiyonlar devam ederse ve kötüleşirse yan etki olarak görülmelidir.

Imex krem ya uzman doktor tavsiyesi ya da prospektüsüne göre kullanılmalıdır. Dozaj talimatlarından çıkılmaması gerekmektedir. Yoksa tedavi edici özelliğini kaybeder ve vücudumuza zarar verir.

Imex Krem-yan-etkileri

Imex Krem Fiyatı 2024

Imex krem eczanelerde reçeteli ya da reçetesiz alınabilmektedir. Reçeteli aldığınızda hiçbir ücret ödemeyeceğiniz bu kremi reçetesiz aldığınızda 355.45 TL ödeyeceksiniz. Hem uzman doktor tavsiyesi ile kullanmak hem de ücret ödememek için, bir sağlık kuruluşuna gidip Imex Kremi uzman bir doktora reçete ettirmekte fayda vardır. Fakat kesinlikle fiyatını hak eden bir ilaçtır.

Imex Krem Kullananlar ve Yorumları

Imex krem gençler tarafından çok fazla kullanılmakta. Özellikle ergenlik sivilcelerinde çok etkili olduğu yorumları incelediğimizde ortaya çıkmakta. Sivilceleri doğru kullanımda %90 oranında kurutuyor ve iz kalmamasını sağlıyor. Özellikle Imex krem kullananların yorumları son derece olumlu bu nedenle rahatlıkla Imex krem, sivilce sorunlarınız için kullanabilirsiniz.

 

Yorumlar
  1. Mesut dedi ki:

    Bu krem gerçekten mucize. Çok etkili ergenlik sivilceleri konusunda çok başarılı. Benim yüzümdeki tüm ergenlik sivilceleri o yok etti. Sivilce izide kalmadı. Kesinlikle tavsiye ederim.

    1. Fatih dedi ki:

      Hocam 15 gün içerisinde gerçekten kayda değer bir gelişme olur mu yoksa daha uzun mu sürer ? Şimdiden teşekkürler

    2. Serkan dedi ki:

      Aktif siviljeni yok edermi tesekurler