Instagram Beğeni Arttırma Yolları Kolay ve Etkili Yöntemler

İnstagram’da Fenomen Nasıl Olunur? Resimleriniz Nasıl Çok Beğeni Alınır? Fenomenliğe Giden İlk Yol Resimlerinizin Çok Beğenilmesinden Geçmekte… İntagram Resimleriniz Nasıl Çok Beğeni Alır? Ayrıntılar Özel Haberimizde…

Instagram Beğeni Arttırma Yolları

Instagram Türkiye’de ve Dünya’da çok popüler olan bir programdır. Bu program ilk çıktığında sosyal medya üzerinden çekilen görüntülerin ve fotoğrafların sanal ortama aktarımı sağlanırken ilk hedef fotoğraf çekme üzerine yoğunlaşmış bir program piyasaya sürmekti. Fakat bu programın çok sevilmesi ve kişinin popülerliğini artırması ile programa farklı güncelleştirmeler ve ek fonksiyonlar eklenerek çok amaçlı bir sosyal medya kullanımı gerçekleşmiş oldu.

instagram-begeni-arttirma

Instagram’ da Daha Fazla Takipçi Ne İşe Yarar?

Kişiye sağladığı popülerliğin yanı sıra; Instagram’da bulunan bazı hesapların ticari bir işyeri halini aldığı da görülmektedir. Instagram üzerinden reklam yoluyla satışların ve bilgilendirmelerin artması ile takipçi kazandırma ile alakalı çeşitli sorular oluştu. Instagram üzerinden elektronik ticaretin başlaması kişileri ve kurumları farklı arayışlara itti. Satış yapma isteği, yeni ürünlerin piyasaya sunumu, reklam faaliyetleri, bireylerin kendine özgü fenomen olma duygusu, Instagram hesabına daha çok takipçi nasıl kazandırırım sorusunu ortaya çıkardı.

Bu durumun ortaya çıkması ile özellikle büyük ve kurumsal firmalar sosyal medya üzerinden reklam yayınlayarak reklam maliyetlerini aza indirgemiş oldu. Küçük işyerleri fazla para harcamadan takipçi sayısını artırarak; mallarını daha fazla noktaya ulaştırabilme şansı buldu. İnternet üzerinden pazarlama ve satış stratejilerine yoğunlaşırdık. Kişilerin tanınırlığını da artırması ile birçok kimseye iş fırsatı sunmaktadır. Sinema ve Kitap Siteleri özellikle kişilere çok farklı yelpazelerde hizmet sunar hale geldi.

instagram-begeni-arttirma-yontemleri

Instagram’ da Daha Fazla Takipçiye ve Daha Çok Kişiye Nasıl Ulaşılır?

Instagram’da her hangi bir ticari firma, kendi başına faaliyet gösteren bir işyeri ya da takipçi sayısını artırmayı hedefleyen bir kişi olabilirsiniz. Hangi yöntemler sayesinde takipçi artırılır kısaca bir göz atalım. İlk olarak Instagram’daki en popüler hesapları ve fotoğrafları mutlaka inceleyin. Ne tür fotoğrafların ve taktiklerin çok beğeni almış olduğunu ayrıca ne gibi detayların size daha çok takipçi kazandıracağı hakkında ön bir bilgiye sahip olacaksınız. İkinci bir seçenekse şudur; çok takipçisi olan hesapların kimleri takip ettiklerini ve Dünya trendlerini nasıl yorumladıklarına dikkat edin.

Diğer bir seçenek ise Dünya genelinde en çok kullanılan hashtagleri kullanarak (haber, pop, ve kültür ) bu hashtaglerle farklı kitlelerin fotoğraflarınızı görmesini sağlayabilirsiniz. Dünya genelinde en çok kullanılan hashtaglere internetten ulaşabilirsiniz. Dünya çapında takipçi artırma tag’larını kullanarak; yani etiketleri belirleyerek daha çok kişinin fotoğraflarınızı görmesini sağlamış olursunuz. Instagramda daha fazla takipçi için mutlaka Twitter hesabınızı Instagram’a bağlayın. İlgi alanınıza giren fotoğrafları günlük olarak beğenin böylelikle daha fazla kişi sizi görerek takip edecektir. Sosyal medyada beğenme bir bağlantı yolu olmaktadır.

instagram-begeni-arttirma2

Her gün mutlaka 20-40 kişini fotoğraflarını yorum bırakın böylece başka kişilerin sizin hesabınızı görmesini sağlamaktasınız. Ayrıca yorum yaptığınız kişinin popülerliğini artırmış olursunuz. Kişilere anı yaşatacak fotoğraflar paylaşmak Instagram’ da her zaman daha fazla beğeni almaktadır. Özel bir ürün, özel yerler ve yeni keşifler daima merak uyandırmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.