Instagrama Bilgisayardan Nasıl Girilir? Bilgisayardan Video ve Resim Atma

Telefonda İnstagram İle Cebelleşmek Yerine Bilgisayarınızdan Kolaylıkla İnstagramda Gezinmek Resim Eklemek Yada Video Yükleyip Paylaşmak İster misiniz? Aslında Bilgisayardan İnstagrama Girmek Son Derece Kolay… Ayrıntılar Haberimizde…

Instagrama Bilgisayardan Girme

Günümüzde en aktif olarak kullanılan sosyal medya sitelerinden birisi olan İnstragram ‘ı milyonlarca kişi kullanıyor. Milyonlarca kişinin aktif bir şekilde kullandığı dünyanın en büyük sosyal medya sitelerinden bir tanesi olan Instagram ‘a bildiğiniz üzere cep telefonunuza Instagram uygulamasını indirerek sorunsuz bir şekilde girebiliyoruz. Mobil cihazlarımıza ya da tablet bilgisayarlarımıza yüklediğimiz Instagram uygulaması sayesinde sorunsuz bir şekilde Instagram ‘ı kullanabiliyoruz ve hesabımızda sorunsuz bir şekilde fotoğraflar paylaşabiliyoruz. Instagram ‘ı mobil cihazlarda ve tablet bilgisayarlardan sorunsuz bir şekilde kullanmanın yanı sıra bilgisayardan da kullanabilme imkânı bulunmaktadır.

instagrama-bilgisayardan-giris

Nasıl Yapılır?

Tablet bilgisayardan, mobil cihazlardan girmekten ziyade Instagrama bilgisayardan girme gibi bir imkânda bulunmaktadır. Aktif bir şekilde cep telefonları ile vakit geçirmeyen ancak aynı zamanda Instagram gibi büyük bir sosyal medya ağından uzak kalmak istemeyen internet kullanıcıları bilgisayarlarından da Instagram ‘a sorunsuz bir şekilde girebilirler. Instagram ‘ın resmi internet sitesine girdikten sonra Instagram hesabı bulunmayan kullanıcılar hızlı bir şekilde yeni bir hesap oluşturabilirler. Zaten hali hazırda mevcut bir Instagram hesabına sahip kullanıcılar ise giriş yap butonuna tıklayarak bilgileri ile giriş yapabilirler ve Instagram ‘ı bilgisayarda sorunsuz bir şekilde kullanabilirler.

Aynı mobil cihazlarda olduğu gibi sorunsuz bir şekilde bilgisayardan Instagram keyfini çıkartabilirler. Son derece kullanması kolay bir internet sitesi bulunan Instagram, hızlı ve akıcı bir şekilde bilgisayardan da kullanılabilmektedir. Gayet verimli bir performans sunan Instagram internet sitesinde normal Instagram performansını alabilirsiniz ancak tek sorun bulunmaktadır. Instagram ‘a bilgisayardan giriş yaptığınız zaman son derece verimli bir şekilde kullanabiliyorsunuz ama hesabınız da fotoğraf paylaşamıyorsunuz. Bunun sebebi ise Instagram ‘ın mobil uygulamalarının kullanımının artmasını istemesinden kaynaklanıyor. Ancak tabii ki bununda bir çözüm yolu mevcut. İnternetten ücretsiz ve hızlı bir şekilde indirebileceğiniz Gramblr isimli uygulama sayesinde Instagram ‘a hızlı ve sorunsuz bir şekilde fotoğraf atma imkânı bulabilirsiniz.

instagrama-bilgisayardan-giris-video-atma

Fotoğraflarınıza açıklamalar, etiketlemeler dahi ekleyebileceğiniz Gramblr uygulaması, bilgisayardan dahi Instagram ‘a fotoğraflar atmanızı sağlayan bir uygulamadır. Kullanımı ise son derece basittir. Bilgisayarınıza yüklemiş olduğunuz uygulamaya girerek bilgisayarınızda bulunan ve Instagram ‘a atmak istediğiniz fotoğrafı seçip yüklenmesini bekledikten sonra isterseniz fotoğrafa açıklama girerek paylaşabilirsiniz. Son derece hızlı, verimli ve pratik bir uygulamadır.

instagrama-bilgisayardan-kayit-ve-kullanma

Ne İşe Yarar?

Instagram, en verimli şekilde mobil cihazlardan ve tablet bilgisayarlardan kullanılabilmektedir. Ancak cep telefonları ile arası iyi olmayan, zamanının çoğunu bilgisayar başında geçiren internet kullanıcıları ise bilgisayardan Instagram ‘a girme fırsatı yakalayabilirler ve Instagram’dan uzak kalmamış olurlar. Bilgisayardayken bir yandan film izlerken yan sekmede de Instagram kullanabilmenizi sağlayan Instagram internet sitesi, bilgisayardan Instagram ‘ı kullanmak isteyen internet kullanıcıları için düşünülmüş yararlı ve hızlı bir internet sitesidir. Kullanımının son derece basit olduğu Instagram internet sitesi, son derece performanslı çalışmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.