İnternet Yavaşlığı Ne Zaman Düzelecek?İnternet Hızı Ne Zaman Artacak

İnternet Neden Yavaşladı? İnternet Yavaşlığının Sebebi Nedir? Türkcell İnternet Yavaşlığı Neden? Avea İnternet Neden Yavaş? Tüm Sorularınızın Cevapları Haberimizde…

04 Kasım 2016 Cuma günü başlayan ve son 05 kasım 2016 Cumartesi günüde devam eden internet yavaşlığı konusunda binlerce şikayet gelmekte. Bu klonuda Türk Telekom hiçbir açıklama yapmıyor. Tüm ulaştığımız yetkililer sorunun sebebinin bilinmediği çözmek için uğraştıkları konusunda bilgi vermekte.

Bir çok internet üzerinden iş yapan firma çok zor durumda. İnternet üzerinden satış yapanlarda aynı sıkıntıları çekmekte. Ayrıca internet bankacılığında da sistemler durma noktasında çoğu zaman bağlantı sağlanamamakta.

Ne kadar yetkililer internet bağlantısının normale döndüğünü belirtse de internet bağlantısı 05 Kasım 2016 Cumartesi 16:30 da bile son derece yavaş ve sitelere girilmemekte…

Türk Telekom ‘ da üst düzey bir yöneticiden alınan bilgiye göre internetin düzelmesi 07 Kasım 2016 Pazartesini bulacağı belirtildi.

Whatsapp erişiminde de yer yer yavaşlamalar olmakta…

VPN kullanımı konusunda da bazı işlemler Türk Telekom tarafından kısıtlamaya tabii tutulmakta.

06.11.2016 İtibariyle;
Türk Telekom dan aldığımız bilgiye göre pazar günü Marmara bölgesinden başlayarak internet hızlarının düzeleceği tüm sorunların düzelmesini Pazartesini bulacağını belirtildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.