İphone Ekran Cam Değişimi Fiyatları 2024 Tüm Modeller (Yetkili ve Özel Servis Fiyatları)

İphone Yetkili Servis Ekran Değişimi Fiyatları 2024 ,İphone Özel Servis Ekran Değişimi Fiyatları 2024, İphone Cam Değişimi Ücretleri, iPhone 13 Pro Max ,iPhone 13 Pro ,iPhone 13 ,iPhone 12 Pro Max ,iPhone 12 Pro ,iPhone 12 ,iPhone 11 Pro Max ,iPhone 11 Pro ,iPhone 11 ,iPhone Xs Max ,iPhone SE 2020 ,iPhone XS ,iPhone XR ,iPhone X ,iPhone 8 Plus ,iPhone 8 ,iPhone 7 Plus ,iPhone 7 ,iPhone 6s Plus ,iPhone 6s ,iPhone 6 Plus ,iPhone 6 ,iPhone SE ,iPhone 5s ,iPhone 5c ,iPhone 5 Ekran Değişimi Fiyatları

İphone Ekran Değişimi Fiyatları 2024 Tüm Modeller

Türkiye’de iphone kullanımı her geçen gün artmakta. Özellikle son modeller çok pahalı ola sa İphone satışlarında azalma olmuyor. Hatta 2024 yılında iphone satışlarının artması bile bekleniyor. İphone artık ne akdarda en kaliteli ve en kırılmaz cam ekran ürettiklerini belirtse de maalesef yine de son derece kırılgan camlar takılmakta. Tabi ki iphone ekran değişimi fiyatları neredeyse bir önceki model iphone fiyatına denk gelmekte. İphone ekran değişimi Türkiye’de hem özel apple servislerinde hemde yetkili apple iphone servislerinde yapılmakta. Tabi ki bazı servisler maalesef yan sanayi ürünler takmakta ve iphone cihazınızın görüntü kalitesini düşürmekte. Bu nedenle size ilk tavsiyemiz iphone yetkili servislerinde cam değişimini yaptırmanız. Yada güvendiğiniz bir iphone özel serviste bu ekran değişimini yaptırmanız.

İphone ekran değişimi fiyatları 2024 yılında dolar kurundaki artış nedeniyle neredeyse 2 kat yükseldi. Ayrı oranda özel servislerde ve yan sanayi ürünlerde de fiyatlar arttı. Yan sanayi ekran fiyatları bile neredeyse şuan iphone ekran değişimi apple yetkili servis fiyatlarına yaklaştı diyebiliriz. Bu nedenle en başta da söylediğimiz gibi eğer iphone cihazınızın camı ekranı kırılmış yada çatlamış ise kesinlikle iphone yetkili serviste cihazınızı yaptırmalısınız. Fiyat olarak yüksek olabilir fakat tamamen orijinal ürünler kullanılmaktadır.

iphone-ekran-degisimi-fiyatlari

Bu haberimizde 2024 iphone 15 pro, iphone 15 pro max ,iphone 15, iphone 14,iphone 14 Pro,iphone 14 Pro Max, iPhone 13 Pro Max ,iPhone 13 Pro ,iPhone 13 ,iPhone 12 Pro Max ,iPhone 12 Pro ,iPhone 12 ,iPhone 11 Pro Max ,iPhone 11 Pro ,iPhone 11 ,iPhone Xs Max ,iPhone SE 2020 ,iPhone XS ,iPhone XR ,iPhone X ,iPhone 8 Plus ,iPhone 8 ,iPhone 7 Plus ,iPhone 7 ,iPhone 6s Plus ,iPhone 6s ,iPhone 6 Plus ,iPhone 6 ,iPhone SE ,iPhone 5s ,iPhone 5c ,iPhone 5 modellerinin cam değişimi fiyatlarını güncel ve en doğru şekilde bulabilirsiniz. 

Sizler için hem apple iphone yetkili servis cam değişimi fiyatlarını hemde özel apple iphone servis ekran değişim fiyatlarını listeledik. Fiyatlar 2024 güncel iphone cam değişim onarım ve işçilik fiyatlarıdır. Özel servis fiyatları ortalama olarak 200 TL ile 500 TL arasında + – oynayabilmektedir. Fakat özel servis fiyatları sabittir ve günceldir.

iphone-7-8-9-10-ekran-degisimi-fiyatlari

Apple İphone Yetkili Servis Ekran Tamir Ücretleri 2024

aşağıdaki listede bulunan fiyatlar İphone yetkili servislerinin uyguladığı iphone ekran değişimi 2024 fiyatlarıdır. Fiyatlar tamamen günceldir. Farklı fiyat talepleri olursa lütfen iphone genel merkezi ile iletişime geçiniz. Aşağıdaki fiyatları sadece cihazınızda farklı bir sorun olması halinde talep edebilirler. Apple yetkili servislerinde ekran cam değişimi için rezervasyon yaptıktan sonra cihazınızın tüm parçaları orijinal parçaları ile değiştirilir ve en yüksek kalitede servis sunulmaktadır. Cihazınızı servise bırakmadan önce kesinlikle yedeklerinizi aldığınızdan emin olmalısınız. Ayrıca telefonunuz en az %30 şarj olmuş durumda olması sorun çıkmasını engeller. Ayrıca bazı iphone yetkili servisler fatura sorabilmektedir. Fakat yoksa da çok önemli değildir. İphone cihazınızı Zorlu center’da bulunan yetkili servis ve satış mağazasına götürebilirsiniz. fiyatlar bu mağazadan alınmış fiyatlardır.

iphone-10-11-12-13-ekran-degisimi-fiyatlari

Apple İphone yetkili servislere cihazınızı teslim etmeden önce özel video ve resimlerinizi kesinlikle telefonunuzdan kaldırmanızı tavsiye ederiz. 

apple-servis-zorlu-center-iphone-ekran-degisim-fiyatlari-2022

iphone-10-11-12-13-pro-max-ekran-degisimi

Apple İphone Özel Servis Ekran Tamir Ücretleri 2024

Özel servisten kastımız herhangi bir telefon tamircisi değildir. Sadece iphone tamiri yapan elinde orijinal ürün bulunduran özel iphone servisleridir. Bu servislerde genellikle orijinal ekran bulunur. İstenirse muadil ekran-cam da bulun durmaktalar. Fakat en başında da çok kez ifade ettiğimiz gibi cihazınıza kesinlikle orijinal ekran taktırmalısınız. Çünkü muadil ürünler iphone cihazınızın görüntü kalitesini düşürmektedir. iphone özel servis ekran değişimi ve işçilik fiyatları 2024 yılında aşağıdaki gibidir. Fiyatlar genel fiyatlardır. Ortalama olarak 200 TL ile 500 TL aşağı yada yukarı olabilir.

iphone-cam-ekran-degisimi-fiyatlari

Özel servislere cihazınızı bırakırken muhakkak cihazınızın yedeğini almayı unutmayınız. Ayrıca özel resim video gibi datalarınız varsa kesinlikle kaldırınız yada buluta taşıyınız. 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.