IPL Lazer Epilasyon Nedir? Hangi Ciltlere Uygulanır?Fiyatları Nedir?

IPL Lazer Epilasyon Nedir? IPL Lazer Epilasyon Fiyatları Nelerdir? IPL Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır Acılı Bir İşlem midir? IPL Lazer Epilasyon Başarısı? IPL Lazer Epilasyon Kalıcı mıdır? Tüm Sorularınızın Cevapları Haberimizde…

IPL lazer epilasyonu nedir diye merak edenler için artık kalıcı olarak istenmeyen ve dert haline gelen tüylerden kalıcı bir şekilde kurtulma işlemleri olmaktadır. Bu yöntem artık kadın ya da erkek fark etmeden herkes tarafından rahat bir şekilde gönderilmektedir. Böylesine etkili olan işlem ile cildin altında bulunan tüy köklerinden güvenli bir şekilde yok edilerek kurtulmasını sağlayan işlemler bütünüdür. En yeni teknolojilerden bir tanesi olması bireyler arasında en çok rağbet gösterilenlerden biri olmasına da katkı sunmaktadır.

Lazer epilasyondan korkuyor musunuz? o zaman en iyi tüy dökücü krem araştırmamızı incelemelisiniz…

IPL tekniğini diğer işlemlerden farklı kılan en önemli özellik ise eski teknolojilere oran ile tedavilerin sonrasında ya da işlemler devam ederken yan etki gibi durumların en az oran ile ortaya çıkmasıdır. Dikkatleri çeken bir diğer özellik ise işlemler için daha az seansa ihtiyaç duyarak seans sürelerini kısaltmak, tedaviyi daha etkin kılmaktır. Bu işlemleri tercih eden kişilerin hem para kazanması sağlanmış olacak hem de zamanın daha az harcanmasını sağlar. Daha az seans olacağı için seans başına ödenen ücretler de ona göre az ödenmiş olması kişilerin daha karlı olmasını sağlar.

ipl-lazer-yontemi-basarisi

IPL Lazer Epilasyon Fiyatları

IPL lazer epilasyon gibi gözüküyor olsa bile aslında değildir. Çünkü burada cilt altında yer alan kıl köklerini öldürmek için diğer işlemlerden farklı olan bir dalga kullanılır. Bu işlemlerde kullanılan dalga boyları önemli olurken ona göre isimlendirilmesi de gerekir. Her gözüken işlem lazer olarak adlandırılmamalıdır.

1997 yılından beri işlemleri devam eden IPL tekniği son zamanlar içerisinde gelişen teknoloji ile daha etkili hallere getirildi. Eski zamanlarda bu kadar gelişmemiş olması istenilen sonuçların alınmasında zaman uzamasına ya da aksilikler olmasına neden oluyordu. Artık tüm işlemler için daha çok üst düzey teknolojik ürünler kullanılarak işlemlerin daha garantili olmasını sağlıyor. Koyu ten rengine sahip bayanlar her ne kadar diğer işlemlerde bu etkiyi tam olarak alamıyor olsalar bile artık bu sorun da ortadan kalktı. Çünkü her ten rengine sahip bayanlar üzerinde etkili sonuçlar verilmesini de sağlıyor. Az ücret ödenen bu işlemlerden bu sayede herkes rahat bir şekilde yararlanabilecek. Çünkü IPL lazer epilasyon cihazı fiyatları sadece seans başında alınan ücretler ile yapılır. Seansların sayısının diğer işlemlerden az olması fiyatın da onlardan uygun olmasını sağlar.

Fiyatlar semtlere göre çok fazla değişiklik göstermekte. Ortalama fiyatlar ise 400 TL ile 2500 TL arasında değişmektedir.

ipl-lazer-yontemi-nedir-nasil-yapilir

IPL Lazer Epilasyona Uygun Cilt Tipleri

Lazer epilasyon yapılırken her cilt tipine uygun olmaması kişiler arasında sorun olmasına neden oluyordu. Artık gelen IPL cilt tipine uygun mu diye düşünmeden her cilt tipine uygulanabiliyor. Tabi ki yapılan işlemlerin uzman kişiler elinde her cilt tipine uyum sağlayarak yapılması da önemli olmaktadır. Uzmanların etkisinin yanı sıra kullanılan cihazlar kişilerin sonradan karşılaşması mümkün olabilecek yan etkilerden de kurtulmasına katkı sağlar. Artık her cilt tipine uyum sağlayan bu teknik ile kadın erkek fark etmeden her ciltte olan bireyler işlemlerini devam ettirebilecekler.

ipl-lazer-yontemi-fiyatlari-nedir

IPL Lazer Epilasyon Doktor Seçimi

IPL yaptırmak isteyen kişilerin en çok dikkat etmesi gereken nokta uzman doktoru seçmesidir. Diğer işlemlere oran ile yüzde yetmiş beş kadar daha etkili sonuçları beraberinde getirir. Burada tabi ki de seçilen klinikler ve uzman doktorların katkısı büyüktür. İlk olarak bu işlemlere başlamadan önce gidilecek olan kliniklerin ve sizlerin üzerinde bu işlemleri gerçekleştirecek uzmanların araştırılması gerekir. Aksi bir durumda kişilerde geçici ya da kalıcı yan etkiler gözlenebilir. Kalite her zaman ön planda gelmesine dikkat etmek de fayda olacaktır. IPL lazer epilasyonu kalıcı mıdır diye düşünenlerin de artık bu işlemler karşısında dert etmesine gerek yoktur.

ipl-lazer-yontemi-nasil-yapilir-acilimidir

IPL Lazer Epilasyon Hangi Bölgelere Yapılabilir?

Ipl vücudun genital bölgesi hariç her bölgesine uygulanabilmektedir. Yüz , Koltukaltı, Gögüs bölgesi, Sırt Bölgesi ,Bacaklar gibi tüm bölgelerde kullanılabilmektedir.

IPL Lazer Epilasyon Acıtır mı?

Kesinlikle çok ufak bir yanma hissi dışında bir acı hissetmezsiniz. Fakat uygulama yapılırken sürülen jellerin fazla olmasına dikkat etmelisiniz.

En başarılı lazer epilasyon yöntemleri haberimize göz atın. Fikirleriniz netleşsin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.