İstanbul’daki En İyi Lunaparklar Fiyatları 2024 + Adresleri

İstanbul’daki En İyi Lunaparklar, İstanbul Lunapark Oyun Ücretleri, Lunapark Oyun Ücretleri 2024, İstanbul’daki En Büyük Lunapark, Arnavutköy Ataşehir Avcılar Bağcılar Bahçelievler Bakırköy Başakşehir Bayrampaşa Beşiktaş Beykoz Beylikdüzü Beyoğlu Büyükçekmece Çatalca Çekmeköy Esenler Esenyurt Eyüp Fatih Gaziosmanpaşa Güngören Kadıköy Kâğıthane Kartal Küçükçekmece Maltepe Pendik Sancaktepe Sarıyer Silivri Sultanbeyli Sultangazi Şile Şişli Tuzla Ümraniye Üsküdar Zeytinburnu’nunda Bulunan Lunaparklar

İstanbul’daki En İyi Lunaparklar Fiyatları ve Adresleri

Sadece çocuklarla değil büyükler içinde en büyük eğlencelerden biri lunaparklar dır. Özellikle İstanbul’da son derece büyük ve eğlenceli lunaparklar bulunuyor. Adrenalin dolu keyifli bir zaman geçirmek için kesinlikle istanbul lunaparkları son derece güzel. Ayrıca bir çoğu Avm içinde olması nedeniyle kışın yazın hava şartlarından etkilenmeden lunapark keyfini yaşayabiliyorsunuz. Son dönemdeki zamlarla birlikte lunapark fiyatları artmış olsa da devamlı olan bir eğlence olmadığı için verilebilecek düzeyde rakamlar.

Çocuğunuzla eğlenceli ve güzel bir gün geçirmek için istanbul’daki en iyi lunaparklar haberimizden kolaylıkla öğrenebilir ve ona göre plan yapabilirsiniz. Güncel 2024 lunapark fiyatları ve giriş ücretlerini detaylarda yazdık. İstanbul’da 10 civarında büyük lunapark bulunmakta. Bu lunapark giriş ücretleri ve oyuncakların genel olarak fiyatlarını sizler için araştırdık.

İstanbul’da lunaparklar genellikle yazın aktif olmakta. 2024 Mayıs 15 civarında dış mekanlarda bulunan lunaparklar açmakta. AVM içlerinde olan ve consept lunaparklar ise Her gün açık.

İstanbuldaki en iyi lunaparklar ve istanbul lunapark fiyatları 2024 konulu haberimizi sizin için güncelledik.

istanbul-lunaparklari-giris-ucretleri

İstanbuldaki Lunaparklarda Çarpışan arabalar ,Dönme Dolap,Çuf Çuf trenler, Macera evleri, Yer çekimsiz ortam odaları, Zirzop, Mini çarpışan arabalar, Fır Fır, Konvoy ,Atlı Karınca, Sekolin gibi bir çok oyun ünitesi bulunmakta. İstanbul’daki Lunapark ünitelerinin ücretleri 2024 yılında 45 TL ile 75 TL arasında değişmekte.

İstanbul’daki En İyi Lunaparklar ve Fiyatları 2024

Hazırladığımız bu listede İstanbul’daki tüm Büyük lunapark ve eğlence merkezlerinin fiyatlarını içindeki üniteleri ve açılış kapanış saatlerini öğrenebilirsiniz. Plan yapmadan önce kesinlikle detaylı bir şekilde okumanızı tavsiye ederiz.

istanbuldaki-en-iyi-lunaparklar

Moipark – Mall Of İstanbul AVM

Moipark Avrupa’nın en büyük kapalı alan eğlence merkezlerinden biridir. Her yaşa yönelik oyun üniteleri bulunmaktadır. Bebekler için ünitelerden tutun yetişkinler için ünitelere kadar çok fazla oyun unitesi vardır. 12.500 Metrekarelik kocaman bir alana kurulmuştur. Gez gez bitmeyen yüzlerce ünitesi bulunan bir oyun merkezinden bahsediyoruz. Aslında minimum 4 yaş denilse de daha küçük çocuklar içinde son derece uygun oyun alanları vardır. İstanbul’da lunapark denildiğinde ilk akla gelecek mekanlardan biridir. Mall Of İstanbul AVM içinde bulunmaktadır.

İçerisinde Çarpışan arabalar ,Dönme Dolap,Çuf Çuf trenler, Macera evleri, Yer çekimsiz ortam odaları, Zirzop, Mini çarpışan arabalar, Fır Fır, Konvoy ,Discovery ,Atlı Karınca, Sekolin ve daha bir çok sayamadığımız oyun ünitesi bulunmaktadır.

İsfanbul Tema Park – İstanbul AVM (Vialand) Oyun Üniteleri ve Giriş Ücretleri 2024: 

Moipark Giriş ücreti yoktur. İçerideki fiyatlandırmalar ise ünite başına kredi olarak fiyatlanır. 1 Kredi fiyatı 35 TL’dir. Genel olarak üniteler 4 kredi ile 12 kredi arasında değişmektedir. Korku Evi tarzı üniteler ise ortalama olarak 100 Kredi civarındadır.

Moipark – Mall Of İstanbul AVM Açılış Kapanış Saatleri:

Moipark – Mall Of İstanbul AVM Açılış saati 10:00 kapanış saati ise 22:00 ‘dır.

Moipark Adres Bilgileri : 

Moipark Adresi : Mall Of İstanbul AVM Mahmutbey Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı İkitelli / Başakşehir
Moipark Telefon : 0212 801 10 60


İsfanbul Tema Park – İstanbul AVM (Vialand)

Türkiye’nin en büyük açık lunaparkıdır. İçerisinde yüzlerce uyun ünitesi bulunmaktadır. Özellikle Adalet Kulesi, Nefeskesen ve Viking, Discovery kesinlikle tavsiye ettiğimiz enerji dolu adrenalin dolu oyun ünitelerinin başında gelmektedir. 25.000 metrekarelik bir alana kurulmuştur. Hem eğlence hem yeme içme hemde sosyal ortam açısından son derece güzel bir mekandır. Tüm günün rahatlıkla burada geçirebilirsiniz.

İçerideki ünitelere gelince ; Adalet Kulesi, 360 Plus, Nefeskesen, Viking, Maceraperest, HADO, Bir Zamanlar İstanbul, King Kong, Kral Şakir, Yaban Arısı, Atlı Karınca, Bulut Ekspresi, Fatihin Rüyası, Kahraman İtfaiyeciler, Cesur Sürücüler, Çılgın Nehir, Küçük Madenciler, SAVANA, Çarpışan Arabalar, Jet Ski, Mini Kule, Sihirli Oda, Neşeli Çiftlik, Minik Kaşifler, Uçan Cocuklar, Saray Salıncağı, Şelale, Masal Ağacı, Zıp Zıp Kanguru, Vialand Açık Hava Sahnesi, Nefeskesen Sahnesi, Şato gibi üniteleri ile tüm gün eğlencenin doruğuna ulaşabilirsiniz.

İsfanbul Tema Park – İstanbul AVM (Vialand) Oyun Üniteleri ve Giriş Ücretleri 2024: 

İsfanbul Tema Park – İstanbul AVM (Vialand) giriş ücreti 2024 yılında öğrenci için 375 TL yetişkin için 550 TL olarak belirlenmiştir.

İsfanbul Tema Park – İstanbul AVM (Vialand) Açılış Kapanış Saatleri:

İsfanbul Tema Park – İstanbul AVM (Vialand) Hafta içi  Açılış saati 10:00 kapanış saati ise 18:00 ‘dır. Hafta sonu Açılış saati 11:00 kapanış saati ise 19:00’ dur.

Vialand Adres Bilgileri : 

Vialand Adresi : Yeşilpınar Mahallesi Şehit Metin Kaya Sokak No: 11/1 Eyüpsultan/İstanbul
Vialand Telefon : 0212 801 10 60


 

Bostancı Lunapark – Kadıköy

Anadolu yakasında Bostancı Lunaparkı İstanbul’un en eski lunparklarından biridir. Çok eğlenceli üniteleri bulunur. Son derece bakımlı bir lunaparktır. Bostanvcı sahilde yakındır. Hem temiz hava hemde eğlenceli zaman geçirmenizi sağlar. Balerin, Discovery, Kamikaze, Gondol Çarpışan araba ve tren, Atlı Karınca ve çocuk trenleri gibi bir çok ünitesi bulunmaktadır.

Bostancı Lunaparkı Oyun Üniteleri ve Giriş Ücretleri 2024: 

Bostancı Lunaparkı 2024 yılında oyun ünite ücretleri 40 TL olarak belirlenmiştir.

Bostancı Lunaparkı Açılış Kapanış Saatleri:

Bostancı Lunaparkı Hafta içi  Açılış saati 10:00 kapanış saati ise 20:00 ‘dır. Hafta sonu Açılış saati 11:00 kapanış saati ise 21:00’ dur.

Bostancı Lunaparkı Adres Bilgileri : 

Bostancı Lunaparkı Adresi : Bostancı Mahallesi Mehmet Şevki Paşa Caddesi No:8 Kadıköy/İstanbul
Bostancı Lunaparkı Telefon : (0216) 384 72 10


Viase Tema Lunapark – Tuzla

Dünya standartlarında hazırlanan ve Avrupanın en hızlı Roller Coaster treni bulunan bir lunaparktır. Heyecan dolu Adrenalin dolu bir gün geçirmek isterseniz kesinlikle Viase Tema Lunapark tam size göre . 40 Civarında eğlenceli ünite bulunmakta. Kamikaze, Gondol, Balerin, Çarpışan araba ,Discovery ,tren, Atlı Karınca ve çocuk trenleri gibi bir çok ünitesi bulunmaktadır

Viase Tema Lunapark Oyun Üniteleri ve Giriş Ücretleri 2024: 

Viase Tema Lunapark 2024 yılında oyun ünite ücretleri 55 TL olarak belirlenmiştir.

Viase Tema Lunapark Açılış Kapanış Saatleri:

Viase Tema Lunapark Hafta içi  Açılış saati 10:00 kapanış saati ise 20:00 ‘dır. Hafta sonu Açılış saati 10:00 kapanış saati ise 21:00’ dur.

Viase Tema Lunapark Adres Bilgileri : 

Viase Tema Lunapark Adresi : Cami Mahallesi ViaSea Eğlence Meydanı Viaport Marina No:29 Tuzla/İstanbul
Viase Tema Lunapark Telefon : 0216 560 18 00


Starpark Lunapark – Esenyurt

Esenyurt Büyükçekmece çevresinde son derece eğlenceli ve son derece Adrenalin dolu eğlence ünitelerinin olduğu başarılı bir Lunaparktır. Torium AVM içerisinde bulunmaktadır. Eğlenceli bir zaman geçirmek isterseniz kesinlikle Starpark Lunaparkı size tavsiye edebiliriz.

Starpark Lunapark Oyun Üniteleri ve Giriş Ücretleri 2024: 

Starpark Lunapark 2024 yılında oyun ünite ücretleri 40 TL olarak belirlenmiştir.

Starpark Lunapark Açılış Kapanış Saatleri:

Starpark Lunapark Hafta içi  Açılış saati 10:00 kapanış saati ise 22:00 ‘dır. Hafta sonu Açılış saati 10:00 kapanış saati ise 23:00’ dur.

Starpark Lunapark Adres Bilgileri : 

Starpark Lunapark Adresi :Saadetdere Mahallesi 68. Sok. Torium AVM/Avcılar/İstanbul
Starpark Lunapark Telefon :0212 699 52 80

Luna Lunapark – Çekmeköy

Luna Lunapark Çekmeköy çevresinde son derece kaliteli ve güzel kurgulanmış bir lunaparktır. Özellikle içerisindeki üniteler hem çok yeni hemde çok eğlenceli. Bölgede en eğlenceli mekanlardan biridir. Fiyat olarak diğer lunaparklardan bir tık daha uygundur. İçerisinde Atlı Karınca, Dönme dolap, Gondol Çarpışan araba ,yetişkin tren ve çocuk trenleri bulunmaktadır.

Luna Lunapark Oyun Üniteleri ve Giriş Ücretleri 2024: 

Luna Lunapark 2024 yılında oyun ünite ücretleri 35 TL olarak belirlenmiştir.

Luna Lunapark Açılış Kapanış Saatleri:

Luna Lunapark Hafta içi  Açılış saati 10:00 kapanış saati ise 20:00 ‘dır. Hafta sonu Açılış saati 11:00 kapanış saati ise 20:00’ dur.

Luna Lunapark Adres Bilgileri : 

Luna Lunapark Adresi : Taşdelen Mahallesi Taşdelen Tüneli No:4 Çekmeköy/İstanbul
Luna Lunapark Telefon : 0216 384 72 10

Adapark Lunapark – Bayrampaşa

Adapark 480.000 metrekare üzerine kurulmuş hem piknik alanı hemde Lunpark olarak tasarlanmış bir parktır. Türkiye’nin en büyük eğlence parklarından biridir. Yapan çok büyük bir gölet bulunmaktadır. İçerisinde Dönme dolap, Gondol Çarpışan araba ve tren, Atlı Karınca ve çocuk trenleri bulunmaktadır.

Adapark Lunapark Oyun Üniteleri ve Giriş Ücretleri 2024: 

Adapark Lunapark 2024 yılında oyun ünite ücretleri 30 TL olarak belirlenmiştir.

Adapark Lunapark Açılış Kapanış Saatleri:

Adapark Lunapark Hafta içi  Açılış saati 08:30 kapanış saati ise 22:00 ‘dır. Hafta sonu Açılış saati 11:00 kapanış saati ise 22:00’ dur.

Adapark Lunapark Adres Bilgileri : 

Adapark Lunapark Adresi : Yıldırım Mahallesi Bayrampaşa/İstanbul
Adapark Lunapark Telefon :0212 640 95 50


 

Bakırköy Lunapark

Bakırköyde en eski ve en güzel lunaparklardan biridir. Hem ulaşım acısından kolay hemde üniteleri son derece eğlencelidir. İçerisinde bir çok oyun ünitesi bulunur . Bunların başında Balerin, Kamikaze, Gondol Çarpışan araba ve tren, Atlı Karınca ve çocuk trenleri gelmektedir. Hem yetişkinler hemde çocuklar için son derece güvenilir ve eğlenceli bir mekandır.

Bakırköy Lunapark Oyun Üniteleri ve Giriş Ücretleri 2024: 

Bakırköy Lunapark 2024 yılında oyun ünite ücretleri 40 TL olarak belirlenmiştir.

Bakırköy Lunapark Açılış Kapanış Saatleri:

Bakırköy Lunapark Hafta içi  Açılış saati 10:00 kapanış saati ise 20:00 ‘dır. Hafta sonu Açılış saati 11:00 kapanış saati ise 22:00’ dur.

Bakırköy Lunapark Adres Bilgileri : 

Bakırköy Lunapark Adresi : Osmaniye Mah. Bakırköy/Istanbul
Bakırköy Lunapark Telefon : 0212 501 73 26


 

Feshane Lunapark

Eğer Şişli Okmeydanı Haliç Eminönü gibi ilçelerin civarında oturuyorsanız Haliç’in hemen kıyısında harika bir manzaraya karşı eğlenceli zaman geçirmek isterseniz Feshane lunapark tam size göre içerisinde diğer Lunaparklar kadar olmasa da bir çok oyun ünitesi bulunmakta. Açık alanda bir çok oyun ünitesi var. Bunların Başında Kamikaze, Discovery, Gondol Çarpışan araba ve tren gelmekte. Hem çocuklar için hemde yetişkinler için son derece eğlenceli ve güzel zaman geçirebileceğiniz bir Lunaparktır.

Feshane Lunapark Oyun Üniteleri ve Giriş Ücretleri 2024: 

Feshane Lunapark 2024 yılında oyun ünite ücretleri 40 TL olarak belirlenmiştir.

Feshane Lunapark Açılış Kapanış Saatleri:

Feshane Lunapark Hafta içi  Açılış saati 10:00 kapanış saati ise 20:00 ‘dır. Hafta sonu Açılış saati 11:00 kapanış saati ise 21:00’ dur.

Feshane Lunapark Adres Bilgileri : 

Feshane Lunapark Adresi : Eyüp Mahallesi Eski Feshane Caddesi  Eyüpsultan/Istanbul
Feshane Lunapark Telefon : 0212 501 73 26

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.