Jetex Krem Fiyatı 2024, Ne İşe Yarar? Jetex Krem Kullananlar ve Yorumları

Deriyi Uyuşturma ve Lokal Anestezi için Kullanılan Jetex Krem Fiyatı 2024, Jetex Krem İşe Yarıyor mu, Jetex Krem Kullananlar ve Yorumları ,Jetex Krem Ne İşe Yarar, Jetex Krem Faydaları, Jetex Krem Nasıl Kullanılır? Jetex Deriyi Uyuşturma ve Lokal Anestezi için Kullanılan Krem

Jetex Krem Nedir?

Jetex krem nedir? Jetex krem, cilt üzerinde uyuşturucu (lokal anestezik) bir etkiye sahip olan medikal bir üründür. Kişinin acı ya da ağrı verici bir işlemde sorun yaşamaması için işlem öncesinde uygulanır. Sinirlerdeki uyartıların iletim ve oluşumlarının hücre zarında kısa süreli kesilmesini sağlamaktadır. Bu sayede uygulanan bölgede uyuşma gözlemlenir.

Bu krem, ağda, epilasyon, dövme yapımı, cinsel ilişki, basit cerrahi operasyonlar öncesinde kullanılır. Bu işlemlerden önce cildin üzerine uygulanmaktadır. Jetex krem uygulandığı alanda acı hissedilmesini engeller. Aynı zamanda sürülen bölgede kısa süreli his ve duyu kaybına yol açmaktadır. 5 ve 15 gramlık olmak üzere iki farklı boyutta ve eczanelerde satılmaktadır. Bu krem aile hekimleri tarafından da reçete edilebilmektedir. Google üzerinde Deriyi Uyuşturma ve Lokal Anestezi için Kullanılan Jetex Krem Fiyatı Nedir, Jetex Krem Ne Kadar, Jetex Krem Ne İşe Yarar, Jetex Krem İşe Yarıyor mu, Jetex Krem Ne İçin Kullanılır, Jetex Krem Kullananlar ve Yorumları, Jetex Krem Sgk Karşılıyor mu? Gibi Bir çok soru mevcut.

jetex-krem-fiyati-2021

Jetex Krem Ne İçin Kullanılır?

Jetex krem ne için kullanılır? Jetex kremin pek çok kullanım alanı bulunmaktadır. Bunlar:

  • Kaş, bıyık ya da vücuttaki herhangi bir acılı kıl alımlından önce kullanılır.
  • Dövme yapılırken kişinin acı çekmemesi için kullanılır.
  • Epilasyon yapılan tüm işlemlerde (lazer ya da normal) kişinin acı ve ağrı hissetmemesi için kullanılır.
  • Kulak deldirme ve tüm piercieng yaptırma işlemlerinde kişinin acı çekmesinin önüne geçmek için kullanılır.
  • Cinsel ilişki sırasında erken boşalma problemine sahip kişilerde boşalmanın geciktirilmesi için kullanılır.
  • Cinsel ilişki sırasında acı ya da ağrı hissedilmemesi için kullanılır.
  • İğne yapılırken acı hissedilmemesi için kullanılır.
  • Küçük ve basit cerrahi operasyonlarda kişinin yapılan işlemi hissetmemesi için kullanılır.
  • Bacak ülserine sahip kişilerde temizlemenin kolay olmasını sağlar ve kişi daha az ağrı hisseder.
  • Hemoroid (basur) ağrılarını ortadan kaldırmak için kullanılır.
  • Ciltte oluşan tüm acılı ve ağrılı işlemlerin ortadan kaldırılmasında kullanılır.

Jetex Krem İçeriği Nedir?

Jetex krem içeriği nedir? Jetex krem lokal anestezik etkiye sahip ilaçlar içerisinde bulunur. Bu nedenle deride uyuşturma ve hissizleştirme etkisi bulunmaktadır. Bu kremin içeriğinde bulunan etken maddeler lidokin ve prilokindir. Lidokin kullnılan bölgenin uyuşmasını sağlamaktadır. Prilokin ise daha çok diş hekimleri tarafından kullanılan uyuşturucu maddedir. Bu iki madde ilacın uyuşturucu etkisini ortaya çıkarmaktadır.

Jetex kremin içerisinde bulunan yardımcı maddeler ise su, polioksietilen yağ asidi esteri, sodyum hidroksit ve poliakrilik asittir. Bu yardımcı maddeler içerikte bulunan etken maddelerin işlevinin arttırılmasına yaramaktadır. Ayrıca bu etken maddelerin krem formuna dönüşmesi için de yardımcı maddeler kullanılır.

local-anestesi-ve-deri-uyusturma-kremi

Jetex Krem Yan Etkileri

Jatex krem harici kullanıma sahiptir. Bu nedenle cilt bu ilacı kolayca tolere edebilir. Jatex krem yan etkileri oldukça azdır:

Sık görülen yan etkileri:

  • Kullanılan bölgede kısa süre sonra geçen kaşıntılı durum,
  • Uygulanan bölgede kısa sürede geçen yanma hissi,
  • Uygulanan bölgedeki cildin renginde solukluk

Daha az görülen yan etkiler:

  • Uygulanan bölgede tahriş olan deri,
  • Uygulanan bölgedeki deride karıncalanma hissi,
  • Kısa sürede geçmeyen, ara ara hissedilen kaşıntı ve yanma hissi

Nadiren karşılaşılan yan etkileri:

  • Uygulanan bölge ve çevresinde kırmızı nokta görünümü,
  • Deride alerjik reaksiyon göstermesi,
  • Kişinin derisinde mavi-gri bir renk görülmesi (methemoglobinemi)

Bu yan etkiler haricinde kişi soluk alıp vermede güçlük çekiyorsa ya da kalbinin ritmi bozulmuşsa acilen tıbbi yardım almalıdır. Bu yan etkiler ciddidir. Tedavi edilmediği takdirde hayati sorunlara neden olabilmektedir. Ayrıca Jatex krem yan etkileri haricinde bir yan etki görülürse doktora bildirilmelidir. Bahsedilen yan etkiler sık karşılaşılanlardır. Her insanın vücudu bu kreme aynı tepkiyi veremeyebilir.

Jetex Krem Faydaları

Jetex krem ihtiyaç duyulan alanda hissizleştirme ve uyuşturma sağlamaktadır. Kullanan kişilerde yan etki görülmesi oldukça düşüktür. Ayrıca bu kremin kullanımı gayet kolaydır. Jatex kerem faydaları olarak acı eşiği düşük olan ve çok kolay acı hisseden kişilerin yapacakları işlemlerde acı hissetmemeleri sayılabilir.

Kişilerin ciltlerinde yapacakları ya da hissedecekleri ağrı, acı ve sızıya neden olacak işlemlerin kolayca geçmesini sağlamaktadır. Acıdan, iğneden korkan çocuklarda daha rahat işlem yapılmak için sık sık Jatex krem kullanılmaktadır. Ayrıca cinsel ilişki sırasında acı çekilmesini önleyerek sadece zevke odaklanılmasına yardımcı olacaktır.  Uygun fiyata ve yüksek performansa sahip bir kremdir.

Jetex Krem Kullanıcı Yorumları

Jetex krem kullanıcı yorumları bireyseldir. Her ürün kişiden kişiye farklı etki ve yan etkilere neden olmaktadır. Bu nedenle kullanıcı yorumları bir ürünü alırken belirleyici olduğu gibi bazı durumlarda dikkate de alınmamalıdır. Jetex krem için olumsuz kullanıcı yorumu oldukça azdır. Kullananlar üzerinde yan etki göstermesi düşük olan bu krem kullanım alanının çok olması açısından da oldukça rağbet görmektedir.

Kullanıcı yorumu ne kadar iyi olursa olsun hiçbir kişi doktoru ile konuşmadan kullanmamalıdır. Kişilerin alerjik reaksiyon ya da yan etki gösterip göstermeyeceği doktoru tarafından genelde anlaşılabilir. Her medikal üründe olduğu gibi Jetex krem de doktora sormadan kullanılmamalıdır.

Jetex Krem Nereye, Nerelere Sürülür?

Jetex krem nereye, nerelere sürülür? Jetex krem eğer doktorun önerisi ile kullanılıyorsa doktorun söylediği şekilde ve o gereken alanlara uygulanmamalıdır. Harici bir kullanımı için birkaç yol bulunmaktadır.

Jetex krem uygulanacak bölgeye en az bir saat önce sürülmelidir. Çünkü krem ancak bir saat içerisinde etkisini gösterecektir. Sürülecek alana ince bir tabaka halinde parmak yardımı ile uygulanabilir. Kişinin kremi uygulamadan önce parmağının ve uygulanacak bölgenin temizliğinden emin olması gerekmektedir.

Uygulanacak bölgeye tahmini olarak 2 gram krem uygulanmalıdır. Sürülecek alan daha küçükse kremin miktarı da azaltılabilir. Ayrıca ürün parmak ile uygulandıktan sonra parmağın yıkanmasına dikkat edilmelidir. Aksi halde kullanılan parmakta da his kaybı oluşacaktır.

Jetex krem 1 yaş altı hiçbir birey üzerinde uygulanmamalıdır. Ancak 65 yaş ve üzeri kişilerin kremi kullanmasında bir sakınca görülmemektedir.  Yaşın üzerindeki her bireyin kullanımına uygun bir ürün olduğu belirtilmiştir.

Jetex krem geciktirici olarak kullanılabilmektedir. Bu kullanım için kişi yeterli miktarda ürünü penisine sürmelidir. Ürün tahmini 1 saat içerisinde eki edecektir. Ayrıca genital bölge epilasyonları için de kullanılabilir. Kişi doktorun da önerisi ile vajina çevresine ürün uygulaması yapabilir.

Kulak, burun, göbek deliği ya da göğüs ucu gibi bölgelere piercieng işlemi öncesinde Jatex krem uygulaması yapılabilir. Bu uygulama sayesinde kişi daha az acı çekecektir. Vücudun herhangi bir bölgesinde dövme işlemi öncesinde de Jatex krem uygulanabilir. Dövme yaptırırken kullanılan iğnenin hissedilmemesini sağlar.

Jatex krem lokal anesteziye ihtiyaç duyulan her bölgede kullanılabilir. Yalnızca ağız ve gözden uzak tutulmalıdır. Bu alanlarda ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir.

Jetex Krem Etkisi Nedir?

Jatex krem etkisi nedir? Jatex krem, uyuşturucu etkiye sahip bir üründür. Krem olarak uygulanan bu ürün, kullanılan bölgede hissizlik yaratır. Bu sayede kişilerin daha az acı çekmesine olanak sağlamaktadır.

Jatex krem, ağız göz ve kulak zarı gibi bölümlerde kullanılmamaktadır. Ancak genita bölgeler de dahil vücudun diğer bölümlerinde kullanılmasında bir sakınca bulunmamaktadır. Kullanılan alanın uyuşmasını sağlayan lokal anestezik etkiye sahip bir üründür.

Neredeyse her alanda kullanılan bu ürünün yan etkisi oldukça azdır. Bu nedenle kullanan kişiler üründen memnundur ve oldukça fazla kullanıcısı bulunmaktadır. Ayrıca muadillerine göre daha uygun fiyatlı olması da kullanımını arttırmaktadır.

jetex-kullananlarin-yorumlari

Jetex Krem 2024 Fiyatı

Jetex krem pek çok alanda kullanılabilen bir üründür. 5 ya da 15 mg olarak iki tüp boyutu bulunmaktadır. Jetex krem 2024 fiyatı Temmuz ayında % 5 ve 15 mg olan tüpün fiyatı 385,33 Türk Lirası’dır. Jetex krem pahalı görünse de diğer muadillerinden ucuzdur.

Jetex krem muadillerinden olan Emla kremin 5 gramdan oluşan 5 tüpünün Temmuz fiyatı 280,21 Türk Lirasıdır. Emla kremin toplam miktarı 25 gram yapar ve 25 gram Emla krem 2 tüp (30 gram) jatex kremden daha pahalıya gelmektedir.

Jatex kreme muadil olan başka kremler de bulunmaktadır. LIDORIN, LPKAIN, LOKARIL, R-LATE, LOCPYNOL ve ANESTOL gibi kremler Jatex krem ile aynı kullanım alanına sahiptir. Lokal anestezik olan bu kremlerin her biri farklı fiyattadır.

Jatex krem fiyatları sigorta tarafından karşılanmamaktadır. Bu nedenle reçeteli alınsa da reçetesiz alınsa da aynı fiyat ödenmektedir. Bunun nedeni ürünün daha çok harici kullanıma uygun olmasıdır. Ancak muadillerinden ucuz olması sayesinde kullanıcılarını mali olarak zor durumda bırakan bir ilaç değildir.

Bu kremleri almak isteyenlerin eczanelerden temin etmesi önerilmektedir. Aksi halde yasal olmayan ve farklı içeriğe sahip ürünler alınabilir. Bu içerikteki ürünler kişi sağlığına zarar verebildiği gibi beklenmedik yan etkilere de sahiptirler. Ayrıca vaat ettikleri faydaları sağlamazlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.