Kaleidon Damla Fiyatı 2024 , Kullanıcı Yorumları ve Kullanımı ve Tüm Detaylar

Kaledion Damla Fiyatı 2024 ,Kaledion Damla Kullanıcı Yorumları ,Kaledion Damla Nasıl Kullanılır?, Kaledion Damla Bebeklere zararı Var mı, Kaledion Damla Probiyotik ve Gaz Giderici Damla Kabızlığı Giderir mi?, Kaledion Damla Bebeklerde Gaz Çıkarmayı Kolaylaştırır mı?Kaledion Damla Bebeklerde Kaç Damla Kullanılır?

Kaleidon Damla (Gaz Giderici ve Probiyotik )

Kaleidon Damla çok fazla ismi duyulmasa da bebeklerde gaz ve kabızlık sorununda son derece başarılı sonuçlar veren tamamen probiyotik içerek bir ilaçtır. Özellikle 4 ay ve üzeri bebeklerde çok fazla tercih edilir ve kullanılır. Kaleidon Damla fiyat olarak diğer ilaçlara göre biraz daha pahalıdır. Fakat en etkili ve en çok işe yarayan ilaçların başında gelmektedir. Özellikle son dönemde anneler arasında da çok fazla tavsiye edilmeye başlanmıştır. Herhangi bir yan etkisi olmaması ve sadece faydalı bakteri içeriği ile son derece güvenilir ve etkili bir ilaçtır.

Sizlere bu nedenle önerebileceğimiz bebekler için en iyi gaz giderici ve Probiyotik Kaleidon damla . Bizde kendi bebeğimizde kullanıp memnun kaldığımız nadir gaz ilaçlarından biridir. Özellikle Nurse Harvey , Biogaia gibi ilaçlardan sonra son derece etkili olduğunu gördük ve bu ilaç ile devam ediyoruz.  Google üzerinde Kaleidon Damla ile ilgili Kaleidon Damla Fiyatı 2024 ,Kaleidon Damla Kullanıcı Yorumları ,Kaleidon Damla Nasıl Kullanılır?, Kaleidon Damla Bebeklere zararı Var mı, Kaleidon Damla Damlası Kabızlığı Çözer mi? Kaleidon Damla Bebeklerde Kaç Damla Kullanılır? tarzda bir çok arama yapılmakta. Tüm sorularınızın cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz.

kaleidon-damla-kullananlarin-yorumlari

Kaledion Damla Bebeklerde Kaç Damla ve Nasıl Kullanılır?

Kaleidon Damla bebeklerde kullanımı çok kolaydır. Tadı da bebeklerin seveceği kıvamda olduğu için son derece kolay bir şekilde bebeğinize verebilirsiniz. Normalde doktor farklı bir durum belirtmedi ise günde 5 damla bebeğinize verebilirsiniz. Akşam 17-18 saatlerinde verirseniz etkisi daha iyi olur ve bebeğiniz gece daha rahat uyur. Bebeğinizde kabızlık ve gaz sorunu varsa bazı doktorlar günde 2 defa 5 damla kullanmanızı önerebilir. Doktorun tavsiyesi tabi ki en doğrusudur. Bebeğinize bir zararı yoktur. Şişenin ağzında damlalık vardır. Bebeğinizin ağzını elinizle hafifçe açıp ağzına damlatabilirsiniz. Açmadan önce buzdolabında saklamanızı tavsiye ederiz. Açıldıktan sonra oda sıcaklığında durabilmektedir. Ortalama olarak 30 gün içinde tüketilmesi gerekmektedir. 30 gün içinde bitmediyse ürünü atmanız gerekiyor.

Bebek Yaşı Kullanılacak Damla Sayısı
1-3 Ay  5 Damla
3-6 Ay 5 Damla
6-12 Ay  6-7 Damla
12-24 Ay 6-7 Damla

Kaleidon Damla’nın içinde 5 milyardan fazla faydalı bakteri bulunmaktadır. Bu bakteriler tamamen çocuğunuzun bağırsak florasını düzenlemeye yardımcı olur ve gelecekte de bağırsak sorunları yaşamamasını sağlar.

Kaledion Damla Ne İşe Yarar?

Kaleidon Damla amacı tamamen bağırsakların düzenlemesini sağlamaktadır. Özellikle içerisinde bulunan faydalı bakteriler ile bağırsakları düzenler ve bebeğinizin daha rahat gaz çıkarmasını ve kabızlık problemlerini gidermede yardımcı olur.

kaleidon-damla-nasil-kullanilir

Kaledion Damla Yorumları

Kaleidon Damla kullanan annelerin yorumları incelediğimizde genellikle memnun kaldıkları görünüyor. Özellikle son dönemde en çok tercih edilen takviye edici gıdalar arasında. Bazı eczanelerde olmasa da bir kaç eczane gezdiğinizde bulabiliyorsunuz. Yorumlar incelediğinde bebeklerin gaz çıkarmasının arttığı ve kabızlık sorunu yaşayan bebeklerde olumlu sonuçlar gözlendiği belirtilmekte. Aynı şekilde bizde kendi bebeğimizde kullandığımız için memnun kaldığımızı belirtmeliyim.

gazi-giderici-probiyotik-kaleidon-damla-

Kaledion Damla İçeriği

Kaledion damla içeriği:Lactobacillus rhamnosus GG (LbGG) oluşmaktadır. Her damlada 1 milyar Lactobacillus rhamnosus GG (LbGG) bulunmaktadır.

Kaledion Damla Bebeklerde Kabızlığı Geçirir mi?

Kaleidon Damla bebeklerde gaz çıkarmaya yardımcı olmaktadır. ayrıca bebeğinizde kabızlık sorunu varsa yada katı kaka yapıyorsa rahatlıkla Kaleidon Damla kullanabilirsiniz. Kaleidon Damla kabızlıkta gayet başarılı sonuçlar vermektedir.

Kaledion Damla Yan Etkisi ve Zararları

Kaleidon Damla’nın bilenen bir yan etkisi görülmemişti. Bilimsel olarak kanıtlanan herhangi bir zararı da bilinmemektedir. Sadece bazı yorumlarda çocuklarında huzursuzluk ve karın ağrısı yaptığı belirtilmiştir fakat bu damla ile alakalı olup olmadığı net değildir.

kaleidon-damla-fiyatı

Kaledion Damla Fiyatı 2024

Kaleidon Damla fiyatı 2024 yılında 160 TL’dir Bu fiyat eczanelerden alabileceğiniz fiyattır. İnternet üzerinde 140 TL civarına bulabilirsiniz. Ortalama Kaleidon Damla ilacı fiyatı 140 TL ile 160 TL arasında değişmektedir. Sgk tarafından karşılanmadığı için tam ödeme yapılmaktadır.

Kaledion Damla Sgk Karşılıyor mu?

Kaleidon Damla devlet tarafından karşılanmamaktadır. Herhangi bir devlet katkısı bulunmamaktadır. Eczanelerden ve internet üzerinden sipariş verebilirsiniz. Reçete gerekmemektedir.


Yukarıdaki bilgiler tamamen doktorlardan danışılarak alınmış bilgilerdir. En doğru bilgileri bebeğinizin doktorundan alabilirsiniz. Bilgilendirme amaçlı bu makale yazılmıştır. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.