Kanal İstanbul Projesinde Yatırımı Olan Hisseler(Uçacak Şirket Hisseleri)

Kanal istanbul yatırımı olan hisseler, Kanal İstanbul’da yer alan şirketlerin hisseleri, Kanal İstanbul Projesine Katılan Şirketlerin hisseleri , Kanal İstanbul’da Yer Alan Çimento Şirketleri Hisseleri,Demir Şirketleri Hisseleri, GYO Şirketleri Hisseleri, Kanal İstanbul İle uçuşa Geçecek Hisseler ,Kanal istanbul projesi Yüklenici Firmalar

Kanal İstanbul’da Yatırımı Olan Hisseler

Kanal İstanbul projesi ne kadarda son dönemde isminden söz etmese de temeli atılmış ya 4 köprüsünün yapımına başlanmış bir proje. Özellikle son dönemde savaş ve ekonomik kriz nedeniyle ismi unutulmuş gibi görünse de son hızla projenin çalışmaları devam ediyor. Özellikle 2022 yılında çok daha hızlı bir şekilde ilerlemesi bekleniyor. Tabi ki sadece Kanal İstanbul çevresinden arsa alanlar değil proje içinde bulunan şirketlerin hisseleri de projenin bitmesi ile katlanması bekleniyor.

Çok büyük bir proje ve katılan ortak olan destekleyen tüm şirketler bu pastadan büyük paylar alması bekleniyor. Google üzerinde de son dönemde çok fazla kanal istanbul yatırımı olan hisseler, Kanal İstanbul’da yer alan şirketlerin hisseleri, Kanal İstanbul Projesine Katılan Şirketlerin hisseleri , Kanal İstanbul’da Yer Alan Çimento Şirketleri Hisseleri,Demir Şirketleri Hisseleri, GYO Şirketleri Hisseleri gibi bir çok arama mevcut.

Dediğimiz gibi Proje şuan planlanandan yavaş ilerlese de aktif olarak çalışılan bir proje. Ne kadar durdurulmak istense de projede bir çok ülkeye ve firmaya verilmiş sözler nedeniyle kolay kolay durdurulması beklenmemekte. Zaten belli bir aşamaya geldikten sonrada projenin iptal edilmesi söz konusu bile olmayacak.

kanal-istanbul-projesini-yapacakcimento-firmalari

Projenin ihale süreci neredeyse tamamlanmış durumda. 2021 Temmuz ayında imar planları askıya çıktı. Bakan Adil Karaismailoğlu çok hızlı bir şekilde ihalelerin yapılacağını ve 4 koldan çalışmalara başlanacağını her fırsatta söylüyor. Sizin Kanal İstanbul çevresinde arsanız yada eviniz yoksa üzülmeyin bir fırsatınız daha var. Kanal İstanbul projesinde yer alan hisselere yatırım yapabilirsiniz. Tabi ki Türkiye Borsasına yatırım her zaman risklidir. Fakat Kanal İstanbul projesi başarı ile biterse giren tüm firmaların hisseleri inanılmaz artışlar gösterebilir.

Borsadaki YDF’si Büyük Olan Şirketlerin Hisseleri !!! Korkmadan Al

kanal-istanbul-projesi-yatirimcilari

Kanal İstanbul projesi kısaca özetlemek gerekirse toplamda 45 km uzunluğunda ve 275 metre genişliğinde bir kanaldan bahsedilmekte. Bu kadar büyük bir projede tabi ki çok büyük şirketlerin ortaklıkları ile yapılması mümkün. Ayrıca kanalın iki yakasında da tamamen lüks ve modern şehirler kurulması planlanmakta. Buda tamamen İnşaat Firmaların , GYO firmalarına Demir çelik firmalarına ve Çimento firmalarına yarayacak.

sazlidere-inssati-kanal-istanbul

Burada verilen ve Anlatılan Hisseler Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Projede olan ve Olması beklenen Şirketlerin Borsada İşlem Gören Hisselerini Derlenmiştir.

https://korkmazhaber.com/borsadaki-turizm-ve-otel-sirket-hisseleri-yaza-dogru-cikan-hisseler-26448.htm


Projenin tamamlanma süresi ise toplamda 7 yıl olarak planlanmış durumda. Yani yapacağınız yatırım uzun vadeli bir yatırım olacak. Dokunmayacağınız bir para varsa kesinlikle bu şekilde değerlendirebilir ve 5 ile 7 sene sonra belkide 10 kat armış bir hissenin sahibi olabilirsiniz.
kanal-istanbulda-yatirimi-olan-hisseler

Kanal İstanbul’u Hangi Firmalar Yapacak?

Kanal İstanbul projesine bir çok firma teklif verdi. Çok büyük bir proje olduğu için neredeyse tüm GYO ortaklığı şirketleri bu pastadan pay almak istiyor. Gülermak, Yapı ve Yapı , Taşyapı gibi bir çok şirket Kanal İstanbul projesinde yer almakta. Tabi ki Limak, Kalyon, Kolin, Cengiz, Erg, Rönesans şirketleri de bu pastada payı olacak şirketlerden. Tabi ki irili ufaklı bir çok şirket bu projede yer alacak. Yat limanları Askeri Tesisler, Teknoloji Bölgeleri, Sağlık Turizmi bölgeleri, Ekoturizm bölgeleri,Kongre ve Fuar Merkezi gibi bir çok yapılaşma Kanal İstanbul Çevresinde yapılacak.

Kanal İstanbul’da Yer Alan Çimento Şirketleri Hisseleri

Kanal İstanbul Projesinde en çok yükselmesi beklenen hisselerin başında tabi ki Çimento şirketlerinin hisseleri gelmekte. Daha sonrasında ise Demir Şirketlerinin hisseleri pastadan payını alacaktır. Kanal İstanbul projesinin ana çimento sağlayıcısı ise OYAK Çimento Gurubu olacak.

  • CIMSA – ÇİMSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
  • AKCANSA – AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
  • AFYON – AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş.
  • OYAKC  – OYAK ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş.

kanal-istanbul-projesini-yapacak-firmalarin-hisseleri

Kanal İstanbul’da Yer Alan Demir Şirketleri Hisseleri

Kanal İstanbul projesinde en çok değer görecek Borsada işlem gören şirketlerin başında ise Demir şirketleri bulunmakta. Özellikle İskenderun demir ve Ereğli demir şirketleri son derece öne çıkacağa benzemekte. Tüm yapılaşmada demir kullanıldığını düşünürsek bu kadar büyük bir projede yer alan firmaların piyasa değerleri de çok fazla artacaktır.

  • ISDMR –  İskenderun Demir ve Çelik A.Ş.
  • EREGL – Eregli Demir ve Celik Fabrikalari TAS
  • KRDMD- Kardemir Karabuk Demir Celik Sanayi ve Ticaret

kanal-istanbul-projesi-kopru-yatirimcilari

Kanal İstanbul’da Yer Alan GYO Şirketleri Hisseleri

Kanal İstanbul projesinde arsası bulunan ve mimaride rol alacak firmaların başında TSKB GYO,Emlak Konut GYO, Halk GYO, Kiler GYO gelmekte. Bu şirketlerin Hisselerinde önemli artışlar olması bekleniyor. Zaten şirketlerin son derece başarılı projeleri bulunmakta.

  • TSGYO –  TSKB GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
  • HLGYO –  Halk GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
  • KLGYO –  Kiler GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
  • EKGYO – Emlak Konut GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
  • TEKTU – TEK-ART TURİZM ZİGANA A.Ş.

Yukarıdaki belirtilen tüm şirketler sadece katılması beklenen şirketlerdir. Tüm bilgiler Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Lütfen iyice araştırmadan Borsaya girmeyiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.