Kaş Kaldırma Ameliyatı Fiyatları,Riskleri ve Sonraki İyileşme Süreci

Zamana Yeni Düşen yada Genetik Olarak Düşük Olan Kaşlar Artık 1 Saatlik Bir Operasyon İle Sizi Çok Daha Genç Göstermekte… Kaş Kaldırma Ameliyatı Hakkında Tüm Ayrıntılar Kaş Kaldırma Ameliyatı Fiyatları, İyileşme Süreci ve Riskleri Gibi Tüm AKlınıza Takılan Soruların Cevapları Haberimizde…

Kaş Kaldırma Ameliyatı Nasıl yapılır?

Aynada yüzünüze baktığınız zaman ağlamaklı bir ifade taşıyorsanız ve bu da sizleri rahatsız ediyor olabilir. Kaşınızda sizleri rahatsız eden durumlarda kaş kaldırma ameliyatı ile sizleri rahatsız eden bu görüntüler her zaman ortadan kaldırılabilir. Estetik açıdan yüzünde hoşunuza gitmeyen bölgeler nasıl operasyonla düzeltilebiliyorsa artık kaşlarda endoskopik yöntem ve botosk yapılarak daha güzel görünmesi sağlanabilir. Botoks yani enjeksiyon yöntemin etkisi cildin yapısına göre 4-5 ay sürebilir. Etkisi kaybolduğu zaman tekrar botoks uygulanması gerektiğin hatırlatmak isteriz. Endoskopik yöntemde ise kaş her zaman gerdirme yöntemi ile yukarı çekilerek yapılan işlem olacaktır. İstediğiniz kaş şeklini bu şekilde elde etmiş olursunuz.

kas-kaldirma-ameliyati-nasil-yapilir

Kaş Kaldırma Ameliyatında İyileşme Süreci;

Plastik cerrahları genelde kaş germede endoskopik cerrahi yöntemini daha çok terci ederler. Şakak derisini sacın içine kesik atarak deriyi bu kesik içine toplarlar. Kaşa istedikleri şekli verebilirler. Bu operasyon hem çok kolay bir yöntemle yapılacağı için operasyon süresi de bir iki saati geçmeyecektir. Bu yöntemde kanama oluşmayacak ve hasta daha rahat edecektir. Bazı özel durumlarda dikişler kaşı taşımasalar bile tekrar dikiş atılarak kaşın istenilen şekli alması sağlanabilir. Enjeksiyon bu ameliyatlarda çok nadir görülür ve böyle bir durum karşısında doktorunuz sizlere hemen bir antibiyotik tedavisi yaparak iltihabı kurutacaktır. Kaşınızda çok az da olsa bir sinir kaybı olabilir ama bu zaman içinde düzelecektir.

kas-kaldirma-ameliyati4

Kaş Kaldırma Ameliyatı Fiyatları;

Kaş kaldırma ameliyatı fiyatları diğer estetik ameliyatları gibi değişik farklılıklar gösterebilir. Uzman hekimler tarafından yapılan bu uygulama için sizlerin tercih edeceği doktorun ünlü olması bile fiyatlar arasında farklıklar meydana getirecektir. Yüzünüzün değişikliği ve kullanılacak malzeme de bu fiyatları her zaman etkileyecektir. Sizlerde bu ameliyat için kendi özel doktorunuzla görüşebilir ve kendi acınızdan önemli olan soruları kendisine yöneltebilirsiniz. Doktor hasta ilişkisinin her zaman çok önemli olduğunu vurguluyoruz ve sizlerde doktorunuzu ona göre tercih edebilirsiniz.

Kaş Kaldırma Ameliyatı Fiyatları ortalama 3.000 TL ile 9.000 TL arasında değişmektedir.

kas-kaldirma-ameliyati3

Kaş Kaldırma Ameliyatı Riski;

Kaş kaldırma operasyonlarında hiç bir zaman büyük bir risk yoktur. Ama yinede ameliyat ortamında yapılacak olan bu uygulama için doktorunuz sizlere gerekli bilgileri verecektir. Sigara içiyorsanız hemen bırakmak zorundasınız. Kan sulandırıcı ilaçlar ve vitamin hapları alıyorsanız bunları bir müddet bırakın. Kaş kaldırma ameliyatında kanama olmaz ama yinede sizler tedbiri elden bırakmayın. Lokal anestezi altında yapılan bu uygulama için bir gün önceden hastane ortamında olmanız ve kan tahlillerinizi ve anestezi kontrolleriniz yaptırmak zorunda olduğunuzu unutmayın. Sağlığınız her zaman her şeyden önce gelecektir. Doktorunuz sizlere her zaman yapmanız gereken işlemleri anlatacak ve oluşabilecek komplikasyonlar hakkında ön bilgiler verecektir.

kas-kaldirma-ameliyati

Kaş Kaldırma Ameliyatı sonrası İz Kalır mı?

Kaş kaldırma ameliyatından sonra sizlerin sacı içinde kalacak olan izi görmek mümkün değildir. Saçlı derinin içine atılan kesik sayesinde kaşın bulunduğu deri bu kesiğe doğru çekilir ve doktorunuz isteğin şekli aynı zamana kaşınıza verebilir. Kavisli bir kaş sizlerin yüzünde çok güzel duracaktır. Ameliyat sonrası başınızda biraz morluklar oluşabilir. Ama bu aman içinde düzelecek olan morluklar olacaktır. başınızı birkaç gün dik tutmanız her zaman sizlerin iyiliği için olacaktır., baş ağrınız çok hafif olsa da olabilir ve bunu da doktorunuz sizlere gerekli tedaviyi uygulayarak ortadan kesin kaldıracaktır. Başınızda oluşacak olan morluk için sizlerde bir havlu içine ya da tülbent içine koyduğunuz buz parçacıklarından faydalanabilir ve başınıza buz koyarak morlukların daha çabuk ortadan kaybolmasın sağlayabilirsiniz. Yüzünüzün yeni alacağı şekli sizlerde biraz sabırlı davranarak iki üç ay içinde daha net görebilir ve yüzü şeklinizin ne kadar değiştiğini anlayabilirsiniz. Güzel görünmek herkesin hakkı diye düşünüyoruz.

Yorumlar
  1. Muzeyen dedi ki:

    Merhaba ben kas kaldirmak istiyorum.fiyat bilgisi almam mumkun mu

  2. Juna dedi ki:

    Merhabalar! Ameliyat km doktorun tarafindan yapilir? Bir fiyat alabilirmiyim?