Konuşanlar 59. Bölüm Cansel instagram Adresi Foto ve Tüm Bilgileri

Konuşanlar 59. Bölüm Cansel Kimdir, Konuşanlar 59. Bölüm Cansel instagram adresi, Konuşanlar 59. Bölüm Cansel telefonu ve Konuşanlar 59. Bölüm Cansel fotoğrafları, Konuşanlar 59. Bölüm Cansel Resimleri, Konuşanlar 59. Bölüm Cansel Telegram Youtube Sosyal Medya Hesapları Twitter Facebook

Türkiye’nin en çok izlenen ve şuan en çok konuşulan stand-up programı olan konuşanlar 59. bölümde Cansel Kemiksiz hanım çok fazla konuşmasa da güzelliği ve bildiği diller ile ilgi odağı oldu. Özellikle Portekiz ve Brezilyadaki yaşamı hakkında kısa bilgiler veren Cansel Kemiksiz 10 gün boyunca stadta kaldığı macerasını anlattı. Kendine güvenen bir kadın imajı çizen Cansel hanım hasta beşiktaşlı ve futbol tutkunu.

konusanlar-59-bolum-cansel-foto-5

Kendisi bir çok ünlü futbolcu ile tanışmış. Özellikle brezilyalı futbolcularla neredeyse kanka diyebiliriz.  Tahtaya ismini yazdıramasa da son derece dikkat çekti. Google aramalarında da Konuşanlar 59. Bölüm Cansel Kimdir, Konuşanlar 59. Bölüm Cansel instagram adresi, Konuşanlar 59. Bölüm Cansel telefonu ve Konuşanlar 59. Bölüm Cansel fotoğrafları, Konuşanlar 59. Bölüm Cansel Resimleri, Konuşanlar 59. Bölüm Cansel Telegram Youtube Sosyal Medya Hesapları Twitter Facebook gibi inanılmaz oranda artış var. kendisi aslında zaten ünlü fakat bu bölümden sonra dahada ünlü oldu ve instagram takipçi sayısı 50 binin üstüne çıktı.

Konuşanlar 59. Bölüm Ceren instagram Adresi Foto ve Tüm Bilgileri

konusanlar-59-bolum-cansel-dekolteli-foto

konusanlar-59-bolum-cansel-foto-2

Cansel hanım 1990 doğumlu yanı 32 yaşında. Kendisi İzmir’li şuan İstanbul’da yaşıyor. İngilizce, İspanyolca, Yunanca Portekizce ve Rusça dillerini ana dili gibi konuşuyor. Protekiz ve Brezilya liğine ayrı bir ilgisi var. 1.64 boyunda ve 54 kilo. Şuan bekar .

Konuşanlar 59. Bölüm Esma instagram Telegram Adresi Foto ve Tüm Bilgileri

konusanlar-59-bolum-cansel-foto

Konuşanlar 59. Bölüm Cansel instagram Adresi

Konuşanlar Programına Katılan güzelleri google da aramak son derece moda oldu. Fakat Cansel hanım yaşantısı ile çok fazla dikkatleri üzerinde topladı. Özellikle konuştuğu diller ve Brezilya Portekiz anıları. Konuşanlar 59. Bölüme de Damgasını vuran Cansel hanım google aramalarında bir anda ilk 10 içine girdi. Konuşanlar 2. sezon 59. bölüm Cansel hanımın instagram adresi mevcut Ayrıca Youtube ve Twitter adresi de mevcut.

Konuşanlar 2. Sezonda 59.Bölüm Cansel instagram Adresi : https://www.instagram.com/turquinhack/

Konuşanlar 2. Sezonda 59.Bölüm Cansel Youtube Adresi : youtube.com/canselkemiksizz

Konuşanlar 2. Sezonda 59.Bölüm Cansel Twitter Adresi : canselkemiksiz

konusanlar-59-bolum-cansel-bikinili

konusanlar-59-bolum-cansel-telegram

konusanlar-59-bolum-cansel-foto-dekolteli

konusanlar-59-bolum-cansel-twitter

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.