Köpeğiniz Reklam Yıldızı Olabilir!

Pek çok insan farkında olmasa da bir köpek hayatınızı renklendirebilir. Güzelliğin ön planda olduğu bir çağda yaşıyoruz ve mükemmel olmak, sadece insanlara özgü değil, hayvanlar için de söz konusudur.

Gösteri köpekleri mükemmellik için yetiştirilir. Bunun yanında köpekler bizim en iyi arkadaşlarımızdır ve hayatınızda bir köpeğin olması bir çocuk sahibi olmak gibidir. Tıpkı bebekler gibi, gün boyunca ilginize ve sevginize ihtiyaç duyarlar.

kopekyavrusu

Köpek Güzellik Yarışmaları

Köpekler sadece korumak ya da kucakta gezdirilmek dışında,aynı zamanda düzenlenen birçok köpek yarışmasında kendi türünden olan köpekler arasında yarışmalara katılabiliyor ve eğlenceli aktiviteler yapmanız sağlanıyor.

Köpeğinizi bir yarışmaya sokmak aynı zamanda yoğun bir seyahat programının da uygulanması anlamına gelir. Bu yüzden köpeğinizle yapmak isteyeceğiniz en iyi aktivitelerden biri bu olabilir.

Kimse Bir Köpek Gösterisine Kaybetmek İçin Girmez

Dogue de Bordeaux cinsi köpek dev kişiliğine rağmen oldukça naziktir. Genç bir kadın, 57 kilonun üzerinde kaslı köpeklerle ilgilenmeye başlamıştı. Rottweiler, boğa mastifi ve farklı mastif cinsi köpekleri vardı.

Hepsi çok güzel ve sevimli türlerdi. Ancak Bordeaux’u bulduğunda, kendisine daha yakın ve sıcak hissettiğini düşündü. Aynı zamanda bu ırkın korunmasına yardım etmek isteyen genç kadın, Bordeaux köpeğinin kişiliğinden etkilendiğinden bu köpekle yarışmaya girmek istemişti.

Her ne kadar şov programı gibi lanse edilse de bu bir köpek yarışması ve herkes kazanmak istiyordu.

Yüzlerce Köpek En Güzel Olmak İçin Ter Döküyor

Köpek gösterileri, dünyanın birçok yerinde devam ediyor. Aynı zamanda 300’den fazla köpek, mavi kurdeleyi kapmak için, elinden geleni yapıyor. Genç kadın dev Dogue de Bordeaux cinsi köpeğinde, en sevdiği kısmın yeni nesil köpeklerle olan rekabetine seyirci olmak olduğunu düşünüyor.

Özellikle küçük çocukların da bu köpek şovlarında görev alması, köpek ve çocuk arasındaki bağın daha güçlenmesine olanak tanıyor. Çocuklar köpekleri tımar etmeyi öğrenirken, köpeklerin ihtiyacı olan bakımı için, gerekli her şeyi öğreniyorlar. Özellikle köpek yavrusu çocuklar için enerjik bir aktiviteyi beraberinde getiriyor.

Köpeğiniz Bir Yıldız Olabilir!

Reklam yıldızı köpek sahibi olmak, birçok kişinin hayali olabilir. Sadece yarışmalara katılarak, köpeğinizin yetenek avcılarının hedefi haline gelmesini sağlayabiliyorsunuz. Genç kadın Bordeaux cinsi köpeğiyle mavi kurdeleyi almış aynı zamanda yetenek avcısının hedefi haline gelerek, bir reklam filmi için anlaşma da imzalayarak, hayatının kırılma noktasını gerçekleştirmiş.Süs köpeği fiyatlarıköpeğinizin ırk, popülaritesine göre belirleniyor unutmayın.

Reklam Yıldızı Bir Köpeğe Sahip Olabilirsiniz!

Köpek gösterilerinden birinde rekabet edecek, sonrasında bir reklam yıldızı olacak bir köpeğe sahip olmak ister misiniz? Bu hayal belki size çok uzak gelebilir. Ancak imkânsız değildir.

Hayatınıza anlam katacak ve sadece sizin değil, kendisinin de hayatını değiştirecek bir köpek sahibi olmak aslında çok kolay. Yapmanız gereken tek şey onlarca köpek cinsi arasında; yaşam tarzınıza uygun, belki de bir star ışığı taşıyan köpeğe https://kopekyavrusu.com adresi üzerinden ulaşarak, Bordeaux cinsi köpeğiyle hem mavi kurdele kazanan hem de reklam yıldızı olan bir köpeğe sahip olabilirsiniz.

Gösteri Köpeği Sahibi Olmak…

Gösteri köpeği sahibi olmak için, köpeğinizin yapısını çok iyi bilmeniz gerekir. Köpeğinizin iyi yapılandırılmış bir altyapısı varsa bu altyapıyı eğitmek daha kolay olacaktır.

Gösteri köpeği için hangi becerilere yatkın olduğu bilinmelidir. Çoğunlukla eğitimde ilk olarak köpekler oturmayı öğrenir. Ancak bir gösteri köpeğinde oturma eğitimi önemli değildir.

Köpeğinizin oturması ve ayakta durması için eşit derecede çalışma yapmanız gerekir. Yavrunuzun ilk oturmayı öğrendiğinde bir ödül göstererek, köpeğinizin bunu almasını sağlayın. Köpeğiniz ilk olarak öne doğru eğilip sonra ayağa kalkmaya çalışır.

Ayağa kalkmaya başladığında, köpeğinizi ödüllendirin. Köpeğinizin ırkına özel eğitim vermek, çalışmalarınızın daha kolay yürümesini sağlayacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.