KuveytTürk Çalışma Saatleri, KuveytTürk Müşteri Hizmetleri Telefonu

KuveytTürk Bankası Faizsiz Kazanç Bankalarının En Büyüğü. KuveytTürk Bankası Sabah Kaçta Açılır? KuveytTürk Bankası Akşam Kaçta Kapanır? KuveytTürk Bankası Mesai Saatleri ve KuveytTürk Bankasının Tarihçesi Hakkında Tüm Ayrıntılar Haberimizde…

KuveytTürk Bankası

Banka birkaç ortaklık payı ile yürütülen bir özel bankadır. Banka ortakları: Kuveyt Finans Kurumu sermayenin % 62’sine sahiptir, Kuveyt Devlet Sosyal Güvenlik Kurumu sermayenin %9’una sahiptir, İslam Kalkınma Bankası sermayenin %9’unu hak eder, Vakıflar Genel Müdürlüğü sermayenin %18’ini oluşturur, geriye kalan %2’lik kısım diğer katılımcıları oluşturmaktadır. KuveytTürk faizsiz finans kurumu olup Dünya da listelerinde ilk sıralar da görünmektedir. KuveytTürk personel eğitimini önemseyerek her daim personeline eğitimler aldırmayı ihmal etmemiştir. Yatırım alanlarına dair araştırmayı, iş adamları ile birlikte diğer müşterilerine özenle ve istikrarla davranarak gerekli işlemlerin hızlanması yönün de pratikliği elden kaçırmamıştır. Ülkemiz de ve diğer ülkeler de şubeleri ve muhabir bankaları mevcuttur. Teknolojiyi bünyesinde kullanarak hızlı ve kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Tekstil, metal ve emlak sektörlerine yönelik yatırımlar da bulunmuştur. Bu saye de ülkemizin ekonomisine büyük destek olmuştur.

İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı gibi kuruluşlar tarafından altın, bronz ve gümüş madalyalarla mükafatlandırılmıştır. Kurmuş olduğu bilişim teknolojilerine yönelik sağlam alt yapısıyla Elektronik Bankacılık ve Alternatif Dağıtım Kanalları alanların da sistematik çalışmaktadır. Visa ve MasterCard adında kredi kartları hizmeti ve ATM, POS, internet bankacılığı, sesli yanıt, çağrı merkezi, SMS bankacılığı hizmetlerini inkıtasız sunabilme yetkisiyle donanmıştır. Bahsi geçen yenilikler ilk olarak KuveytTürk Bankası tarafından müşterilerine sunulmuştur. Türkiye de ki katılım bankaları arasın da müşterilerine sunmuş olduğu kesintisiz hizmet ve daha sayılması bir çok sebeple ilk sıraya yerleşmiştir.

Banka müşterilerine dair hangi kategori listesine sahiptir?

Müşterilerine özel olarak bankacılık ürünleri, finansman ürünleri, altın bankacılığı ürünleri, özel bankacılık ve kartlar olarak kategori listesi sunmaktadır. Ayrıca müşteri tüzel kişilerden oluşuyorsa firmalara özel olarak: bankacılık ürünleri, finansman ürünleri, altın bankacılığı ürünleri, kartlar ve POS cihazları, uluslar arası bankacılık ve esnaf bankacılığı kategorilerinde de hizmet vermektedir.

Şubesiz bankacılık da verilen hizmetler nelerdir?

İnternet, mobil, ATM, PTT bankacılıkları, çağrı merkezi, mobil uygulamalar, SMS, XTM ve ekstradan senin bankan adıyla hizmetler sunmaktadır.

Neden Kuvettürk müşterisi olmalıyım?

KuveytTürk alanın da ilkleri yaşatan banka olup bu ilklerden yukarı da anlatılanlara ek olarak bir diğerini şöyle sunmaktadır: Birçoğumuz bankalar aracılığıyla yaptığımız işlemlerden kesintilere maruz kalmaktayız ve bu kesintiler maalesef ciddi oranlar da olabilmektedir. Ancak KuveytTürk akla gelebilecek tüm işlemlere yönelik hesap işletim ücretine müşterilerini tabii tutmamaktadır. Bu yönüyle de KuveytTürk müşterisi olmak bireyler adına kazançlı bir koşul oluşturmaktadır.

Kuveyttürk Çalışma Saatleri

KuveytTürk Bankasının çalışma saatleri: Tüm bankalar da olduğu gibi bu banka da hafta sonu çalışmamaktadır. Hafta içi saba saat 8.30 da açılan banka öğleden sonra saat 17:00 da kapanmaktadır. Her öğlen 12.30’dan 01.30’a kadar personelin öğle molası bulunmaktadır.

Kuveyttürk Müşteri Hizmetleri Numarası

Kuveyttürk Müşteri hizmetlerine 444 0 123 numarasından ulaşabilirsiniz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.