Lansinoh Krem Fiyatı 2024, Ne İşe Yarar? Lansinoh Krem Kullananlar ve Yorumları

Göğüs Meme Ucu Nemlendirme Çatlak Giderici Krem Lansinoh Krem Fiyatı 2024, Lansinoh Krem İşe Yarıyor mu, Lansinoh Krem Kullananlar ve Yorumları ,Lansinoh Krem Ne İşe Yarar, Lansinoh Krem Faydaları, Lansinoh Krem Nasıl Kullanılır? Lansinoh Göğüs Ucu Nemlendirme Çatlak Giderici Krem

Lansinoh Krem Nedir?

Lansinoh krem emziren annelerin en büyük yardımcısı olarak göğüs ucuna sürülen ve bölgenin hassas yapısı itibari ile korunmasını sağlayan bir bakım kremidir.

Anneliğe hazırlanan tüm kadınlar emzirme döneminde göğüs ucunun yara olmaması için pek çok bu konuda krem araştırması yapmaktadır. Özellikle acı duymama, tahriş olmama ve de daha sağlıklı bir şekilde bebeği emzirmek isteyen anneler için içeriği de son derece önemlidir. Bebeklerinin en sağlıklı besini aldığı anne sütünü alırken içeriğinde kimyasal olmayan bir krem kullanımına da önem vermektedirler.

Bu neden ile geliştirilen ve içinde lanolin bulunan Lansinoh krem sayesinde artık hem anneler rahat edecek hem de bebekler keyifle beslenmeye devam edecek. Siz de göğüs ucu yara, tahriş ya da çatlak gibi problemler ile karşı karşıyaysanız emzirme sürecinde en büyük kurtarıcınız olacak bu ürünü hemen sipariş edebilir ve kullanmaya güvenle başlayabilirsiniz.

Google üzerinde Göğüs Meme Ucu Nemlendirme Çatlak Giderici Krem Olarak Kullanılan Lansinoh Krem Fiyatı Nedir, Lansinoh Krem Ne Kadar, Lansinoh Krem Ne İşe Yarar, Lansinoh Krem İşe Yarıyor mu, Lansinoh Krem Ne İçin Kullanılır, Lansinoh Krem Kullananlar ve Yorumları, Lansinoh Krem Sgk Karşılıyor mu? Gibi Bir çok soru mevcut. Lansinoh Krem ile ilgili tüm detayları sizin için hazırladık.

Lansinoh-Krem-ise-yariyormu

Lansinoh Krem Ne İçin Kullanılır?

Lansinoh krem ne için kullanılır sorusu da birçok kadının merak ettiği bir konu olarak internette araştırılmaktadır. Emzirme dönemi içerisinde hassaslaşan ve de nemlendirilme ihtiyacı duyan göğüs uçlarının rahatlamasını ve de nemlendirilmesini sağlayan bir bakım kremidir.

Anneler için özel olarak üretilen bu ürün sayesinde meme ucu ve çatlayan yerler içeriğinde hiçbir katkı maddesi ya da alerjen bir madde olmadan güvenle kullanılmasını sağlamaktadır. İngiliz Alerji Kurumu tarafından da onaylı bir ürün olarak üretimine ve de satışına devam etmektedir. Her emzirme sonrası kullanımı tavsiye edilmektedir. Bebek ve de anneler için güvenli olan bu ürünü emzirmeden önce silmeye de gerek bulunmamaktadır.

Sadece göğüs ucu değil aynı zamanda, ayak bakımı, manikür, kaş bakımı ya da makyaj bazı olarak da kullanılan bu ürün, aynı zamanda dudak çatlaklarına da iyi gelmektedir. Düzenli kullanım ile iyileşme yaşayan pek çok anne vardır.

Lansinoh-Krem-meme-ucu-kremi

Lansinoh Krem İçeriği Nedir?

Lansinoh krem içeriği nedir sorusu da bebeğine özen gösteren tüm anneler için önemli bir konu olarak karşımıza çıkmaktadır. %100 doğal içeriği ve hipoalerjenik etkisi sayesinde tüm anneler rahatlıkla kullanabilir. Papatya, E vitamini, kabuklu kuru yemişler gibi alerjik bir etkiye sahip olacak maddeler kullanılmamıştır. HPA teknolojisi ile saf hale getirilmiş doğal lanolin maddesi bulunmaktadır. Tatsız ve de kokusuz olması özelliği ile bebekler annelerinin koku ve de süt tadını rahatlıkla almaya devam ederler.

Lansinoh Krem Yan Etkileri

Lansinoh krem yan etkileri konusunda herhangi bir veri bulunmamaktadır. İçeriğinin %100 doğal olması ve de tamamen saf olması sebebiyle tüm anneler güvenle kremi kullanabilir ve de bebeklerini emzirebilirler. Krem kullanımından sonra da rahatlıkla bebeğinizi emzirebilirsiniz.

Annelerin ve de bebeklerin sağlığını düşünene Lansinoh krem ile siz de mutlu ve de huzurlu olabilir, göğüs ucunun yara, tahriş olmadan ya da herhangi bir çatlak yaşamadan bu sürecin geçmesini sağlayabilirsiniz.

İnternet üzerinden birçok siteden kullanan kişilerin yorumlarını okuyabilir ve de herhangi bir yan etki ile karşılaşamadıklarını da görebilirsiniz. Anne ve bebek sağlığını düşünerek geliştirilen Lansinoh krem, doğal içeriği ile tüm annelerin gönlünü kazanmış durumda.

Lansinoh-Krem-kullanici-yorumlari

Lansinoh Krem Faydaları

Lansinoh krem faydaları arasında hassas göğüs uçlarını nemlendirme ve acıyı yatıştırma vardır. Emziren annelere yardımcı olmak için hazırlanan bu ürün içeriğindeki lanolin ile hem nemlendirici hem de yumuşatıcı özelliklere sahiptir.  Bu özelliği sayesinde aynı zamanda bir bakım kremi olarak da çantanızda taşıyabilir ve aynı zamanda cildinizi besleyebilirsiniz de.

Emzirmeden yaklaşık 15 gün kadar önce kullanmaya başlayacak olursanız çok daha iyi sonuçlar alabilir ve de göğüs ucunun çatlamasına, kurumasına engel olabilirsiniz.

Aynı zamanda bu kremi;

  • Dudak çatlakları
  • Kütikül bakımı
  • Kaş balsamı
  • Makyaj bazı
  • Ayak bakımında da güvenle kullanabilirsiniz.

Lanolinin tarihin sayfalarında kozmetikte kullanılan bir bileşen olması ve nemlendirici özelliklerinin olması dudak çatlakları, tırnaklardaki etlerin yumuşaması, kaş bakımı ve sabitlemesi ya da makyaj bazı olarak kullanımı da pek çok kadın tarafından bilinmekte ve de tercih edilmektedir.

Ayak bakımında da gece yatmadan önce sürmeniz durumunda sabah uyandığınızda yumuşacık topuk ve de ayaklara sahip olabilirsiniz.

Lansinoh Krem Kullanıcı Yorumları

Lansinoh krem kullanıcı yorumları genel olarak kullanıcı memnuniyeti içermektedir. Genel olarak işe yarar bir ürün satın almak amacıyla pek çok internet kullanıcısı ürünleri satın almadan önce mutlaka inceler ve de daha önceden kullanan kişilerin yorumlarını merak ederek okurlar. Bu yorumlara göz atacak olur isek:

– Doktorumun önerisi ile almıştım ve daha önceden pek çok arkadaşımın göğüs ucunda yaralar olmuştu. Sağdan soldan birkaç kişinin tavsiyesiyle kullandıkları kremler pek de bir işe yaramamıştı. Hatta bir arkadaşım mutlaka önceden araştırıp al demişti. Ben de muayeneye gittiğimde doktoruma sordum ve bana Lansinoh krem önerdi. Hemen sipariş verip aldım ve çok da faydasını gördüm. Bence her anne adayı mutlaka doğum öncesinde edinmeli ve de kullanmaya başlamalı. A**** R****

– Bebek emzirmeyi kolaylaştıran harika bir ürün. Özellikle de dişler çıkmaya başladıktan sonra çektiğimiz acıyı bilen biliyor. İyi ki bu ürünle karşılaştım ve de kullanmaya başladım. İnanılmaz iyi geldi ve de toparladı. Ayrıca doğal bir ürün olması hiç tereddüt etmeden almamı sağladı. Ürünün herhangi bir kokusu, rengi ve de tadı yok. Bu yüzden de bebeğim süt emerken bir sıkıntı yaşamadık. İ**** O****

– Ben doktorumun tavsiyesi ile almıştım. Siz de gittiğiniz doktora sorarak bu ürünü temin edebilir ve de kullanabilirsiniz. Bana doktorumun tavsiyesine iyi ki uymuşum diyorum. Çünkü ancak bilen bilir o acıyı ve hissi. Tam bir mucize gibi. N**** T****

– Bebeğimi emzirmeye başladıktan sonra oluşan kuruluk ve de yaşadığım acı dolayısı ile araştırdıktan sonra ürünü satın almıştım. Kısa sürede göğüs ucum kendini toparladı ve rahat nefes almaya başladım. Şu an emzirme dönemim bitti ama ben yine almaya devam ediyorum. Çünkü hem dudaklarıma hem de topuklarıma çok iyi geliyor. Kullanmak isteyen herkese çok çok tavsiye ederim. Bir anne olarak göül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. B****A****

– Ben doktor tavsiyesi ile almıştım. Hatta doğum öncesi bana hemşire hanım hangi göğüs ucu kremini kullandığımı sormuştu. İlk annelik deneyimim olduğu için daha önce hiç aklıma gelmemişti. Anne olan arkadaşlarıma da daha sonra sorduğumda farklı yöntemler söylediler. Ancak kremin doğal olması bana çok cazip geldi. İlk annelik deneyimimde her şeyin özel olmasını istediğim için de doktora sorarak ürünü satın almaya karar verdim. Düzenli kullandım ve hiçbir kuruluk, çatlama ya da yara oluşmadı. Herkese mutlaka tavsiye derim. B****C****

Siz de Lansinoh krem kullandıysanız yorum yaparak daha birçok anneye ulaşmayı, hem kendilerinin hem de bebeklerinin mutlu ve sağlıklı olmasını sağlayabilirsiniz. Hamilelik, doğum ve de emzirme süreçlerinde her zaman kadınların yanında olmayı, annelere destek olmak için yorum yapmayı unutmayın.

Lansinoh-Krem-yorumlari

Lansinoh Krem Nereye, Nerelere Sürülür?

Lansinoh krem nereye, nerelere sürülür konusuna yukarıda da değinmiştik. Ancak yeniden belirtmek gerekecek olur isek, bu krem sayesinde öncelikle göğüs ucu çatlakları ve de nemlendirilmesi için kullanılan bir üründür. Ancak içeriğinde bulunan Lanolin, kozmetikte de uzun yıllar kullanılmış bir ürün olarak dudak, ayak, cilt bakımı gibi yerlere de sürülebilmektedir. Hatta pek çok kullanıcı hemeroid tedavisinde de kullanıp kullanamayacağını sormuş ve akabinde de ürünün hemeroid tedavisinde rahatlıkla kullanabileceği yanıtını almıştır.

Göğüs çatlaktarında kullanılan bu krem başka bölgelerdeki çatlaklar için kullanılamamaktadır.

Lansinoh Krem Etkisi Nedir?

Lansinoh krem etkisi nedir sorusuna yanıt verecek olur isek; emziren anne göğüs ucu çatlak ve yaraları, tahriş olan yerler, cilt yanıkları, pişik gibi yerler üzerinde nemlendirme ve de onarıcı etkileri bulunmaktadır.

Lansinoh krem içerisinde bulunana lanolin, koyun yünü içindeki doğal bir maddedir ve krem üretiminde belli alerjenler azaltılarak üretimi yapılmaktadır. Göğüs ucunun kuru olması, göğüs ucu çatlağı ve tahriş olması gibi durumlarda düzenli ve talimatlarına uygun kullanımda iyileştirici etkisi bulunmaktadır.

Lansinoh-Krem-yorumlari

Lansinoh Krem 2024 Fiyatı

Lansinoh krem 2024 fiyatı 40 ml’lik ürünlerinde 230 ila 270 TL arasında değişiklik göstermektedir. İnternet üzerinden birçok alışveriş platformundan ya da anne-bebek ürünleri satan markaların internet sitelerinden ürüne kolaylıkla ulaşabilir ve de temin edebilirsiniz. Bazı sitelerde maalesef sahte ürünler olabiliyor. Bu nedenle yorumları inceleyip ürünleri almaya dikkat ediniz. Lansinoh krem ücreti Sgk tarafından karşılanmamaktadır. Genellikle anneler Lansinoh krem fiyatının yüksek olduğundan şikayetçi fakat krem gerçekten çok etkili ve ücretini hak eden bir krem.

Aynı zamanda yine aynı markanın başka ürünlerini de inceleyerek kullanabilir ve memnuniyetinizi daha da arttırabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.