Marmara Adası Denizi Nasıl? Suyu Sıcak mı Soğuk mu? Dalgalı mı? Derin mi? Sığ mı?

Marmara Adası Denizi Nasıl ?Marmara Adası Halk Plajlarında Denizi Nasıl? ,Marmara Adası Denizi Tuzlu mu? Marmara Adası Denizi Sıcak mı?Soğuk mu? Marmara Adası Denizi Derin mi Sığ mı? Marmara Adası Denizi Temiz mi? Marmara Adası Denizi Dalgalı mı? Marmara Adası’nda Nerede Denize Girilir? Tüm Sorularınızın Cevapları….

Marmara Adası Denizi Nasıl?

Türkiye’nin en büyük ikinci adası olan Marmara Adası Özellikle İstanbul’da yaşayanların tatil için en uğrak tatil bölgelerinden biri. Marmara adasında gezilecek görülecek o kadar çok yer var ki. Denize girmeye zaman bile bulamayabilirsiniz. Marmara adası için ortalama 4 günlük tatil idealdir. Marmara Adasında onlarca Pansiyon ve Otel bulunmaktadır. Özellikle pansiyonlar son derece temiz ve ucuzdur. Sadece Ağustos ayında fiyatlar bir miktar yükselir.

marmara-adasi-denizi-nasil

İstanbul’un bir çok noktasından Marmara adasına Vapur seferleri düzenlenmektedir. Bostancı ve Yenikapı Vapur İskelelerinden rahatlıkla Marmara adasına Araç ile yada Araçsız bir şekilde gidebilirsiniz.

Şimdi gelelim marmara adasının denizi nasıl güzel mi ve Tüm detaylarına

Marmara adası Denizinde Deniz Salyası Var mı?

Marmara adası denizinde 2021 yazında Haziran ayı itibariyle deniz salyası görünmemektedir. Gönül rahatlığı ile denizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Marmara Adası Deniz Suyu Sıcak mı Soğuk mu? Temiz mi?

Marmara adasına daha önce gitmeyenlerin ilk aradıkları Marmara Adası Denizi Nasıl Soğukmu sıcakmı Taşlıkmı Kumluk mu Tuzlu mu, Sığmı Derinmi gibi bir çok soru sormakta. Sizler için Marmara adasının denizi hakkında tüm detayları yazdık.

Marmara Adası Denizi öncelikle son derece temizdir. Mavi bayrak almasa da mavi bayraklı denizler kadar temiz ve güzeldir. Genellikle Temmuz ve Ağustos aylarında en iyi dönemi diyebiliriz. Son derece sıcak ve hafif rüzgarlı havası ile son derece güzel bir tatil keyfi yaşatmaktadır.

marmara-adasi-denizi-nasil-deniz-temizmi--guzelmi

Marmara Adası denizi çok fazla tuzlu bir deniz değildir. Rahatlıkla deniz altında gözünüzü açabilirsiniz. Ayrıca Ege ve Akdeniz bölgelerindeki gibi üzerinizde tuz kalıntısı kalmaz. Denizden çıktıktan sonra duş almanıza gerek yoktur.

Marmara Adası Deniz Dalgalı mı? Derin mi? Sığ mı?

Marmara Adası denizi genellikle tüm denize girilecek alanları Sığdır. Özellikle yüzme bilmeyenler ve çocuklu aileler için son derece rahat deniz keyfi çıkarabileceğiniz bir tatil bölgesidir. Ortalama 50 ile 70 metre ilerledikten sonra su seviyesi boyunuzu geçebilir.

Marmara Adası genellikle hafif bir rüzgar almaktadır. Bu nedenle deniz genelde biraz dalgalı olur. Fakat yüzmeyi engelleyecek kadar bir dalga yoktur.

marmara-adasi-denizi-tuzlumu-sogukmu-sigmi-derinmi

Marmara adasının deniz kenarları genellikle kumluktur. Sadece ufak midye kabukları olabilir. Fakat deniz genellikle tamamen kumdur. Rahatlıkla deniz içinde deniz terliği olmadan yürüyebilir ve denizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Bölgede bir çok plaj bulunmaktadır. Fiyatlar ortalama olarak şezlong ve şemsiye için 40 TL civarındadır. Yeme içme fiyatları ise ortalama kişi başı 60 TL ile 100 TL arasında değişmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.