Maximum Kart Maxipuan Harcanan Yerler, Marketler, Akaryakıt ve Alışveriş Siteleri

Maximum Kart Maxi Puan Geçen Yerler, Maxi Puan Geçen Alışveriş Siteleri, Süpermarketler, Maxi Puan Kullanılan Akaryakıt İstasyonları , Maxi Puan Harcana bilen Giyim Mağazaları ve Maxipuan İle İlgili Tüm Ayrıntılar Özel Haberimizde…

Maximum kart bir İş Bankası programıdır ve bu kart sayesinde isterseniz internette isterseniz de normal hayatınızda alışveriş yapabilirsiniz. Bir kredi kartı olan Maximum kart sayesinde yapacağınız alışverişlerde indirimler, ekstra taksitlendirmelerden yararlanabilirsiniz. Kartın Türkiye İş Bankası programı olduğunu söylemekte oldukça fayda vardır, çünkü hemen her yer ile anlaşmalı üye iş yeri olan bu banka oldukça güvence sağlamaktadır. Maximum kart Türkiye’nin en yaygın 2. kartıdır. Bu nedenle bir çok fırsat indirim ve kampanyadan faydalanmanızı sağlar. Özellikle Sinema ve Akaryakıt İstasyonları ile özel anlaşmaları sayesinde bolca maxipuan kazanabilir ve maxipuan geçen yerlerde harcaya bilirsiniz.

Maxi Puan Nedir?

Maximum kart ile yapacağınız, üye iş yeri olan her yerden maxi puan kazanırsınız. 1 Maxi puan 1 TL demektir, bu da anlaşmalı üye iş yerinden yapacağınız alışverişlerde kullanabileceğiniz para anlamına gelir. 1 TL Maxi para 1 TL anlamına gelir ancak bu sadece anlaşmalı üye iş yerlerinde geçerlidir, anlaşmalı üye olmayan iş yerlerinde yaptığınız her 40 TL’lik alışveriş için 1 TL kazanabilirsiniz, bu da ilk ihtimale göre oldukça az bir tutardır.

Yurt Dışında da Maxipuan Kazanma Şansı

Yurtdışında yapacağınız alışverişlerde yaptığınız günün dolar kuruna göre maxi puanlarınız hesaplanır hesabınıza TL ye dönüştürülüp aktarılır. Örneğin 1 Dolarlık maxi puan kazandınız ancak bu hesabınıza direk 1 dolar olarak yansımaz. İş bankası dolar kuruna göre hesaplanır, dolar kuru o gün diyelim ki 3.5 TL ise hesabınıza da 3.5 TL maxi puan aktarılır.

Maxipuan Geçen İnternet Alışveriş Siteleri

Maxipuan kullanımını sağlayan yüzlerce alışveriş sitesi bulunmaktadır. Bunların başında Gittigidiyor.com , Hepsiburada.com , Hızlıal.com N11.com gibi büyük siteler gelmektedir. Bu sitelerin hepsinde maxipuanlarınızı harcayabilirsiniz.  Ayrıca bu sitelerde vade farksız mimimum 6 taksitle alışveriş imkanınız bulunmaktadır.

Maxi Puanların Geçerli Olduğu Süper Marketler

Metro Market Maxi puanların geçerli olduğu bir iş yeridir ve bu iş yerinde yapacağınız her 300 TL lik alışveriş için 30 TL değerinde maxi puan kazanmış olursunuz. Ayrıca Gratis, Carrefoursa, Migros, Kipa, Makromarket, Bimeks, Teknosa, GS Store, A101 de Maxi paranın kullanıldığı alışveriş noktalarındandır. Bu yerlerden gıda başta olmak üzere teknoloji, giyim ve daha birçok ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Eğitim öğretim dönemlerinin başlangıcında kırtasiye alışverişlerinizde de yaklaşık 60 TL’lik maxi puan kazanabilirsiniz, kazanacağınız tutar yapacağınız alışveriş ile doğru orantılıdır.

Cinemaximum Dünyası

Adından da anlaşılacağı üzere en fazla kampanyayı cinemaximum sayesinde göreceksiniz, kendi üye iş yeri olan sinema zinciri sayesinde müşteri çeken Maximum kart, bedava sinema bileti, bedava mısır menüsü gibi avantajlar sağlayacaktır. Bu kart sayesinde bazen 3D gözlüğü bedavaya getireceksiniz, bazen de bir kova dolusu mısırı. Her ay neredeyse farklı bir kampanya ile Maximum kart kullanıcılarına cinemaximumlarda ayrıcalıklar tanınmakta.

Eğitim Fırsatları

Mektebim Okulları, Bilgi Üniversitesi, Işık Okulları, Medipol Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Doğa Koleji gibi okullarda okutacağınız öğrencileriniz sayesinde 3 ya da 4 basamaklı Maxi puanlar kazanabileceksiniz. Ayrıca kayıt dönemi en işe yarar şey olan taksitlendirmelerinizin sayısını da arttırabileceksiniz. Anlaşmalı üye iş yeri olan bu okulların size vermiş olduğu 10 taksiti 20 taksite kadar yükseltebileceksiniz.

Maxipuan Gecen Akaryakıt İstasyonları

OPET ve Petrol Ofisinden Kampanya!

Benzin almanız gerekecekse ve Maximum kart ile bu alışverişinizi gerçekleştirecekseniz Maxi puan kazanabilir, ayrıca kartınızda olan maxi puanlarınızı kullanabilirsiniz. Petrol Ofisi alacağınız tutardaki mazota %3’lük indirim yaparken Opet yaklaşık 50 TL maxi puan hediye ediyor. Opetlerde ve Petrol Ofislerinde neredeyse her ay özel Maximum Kart kampanyaları yapılmaktadır.

Giyim Sektöründe Maxi Puan Geçen Yerler

Zara, Deichmann, Defacto, Süvari, İnci ve Mavi başta olmak üzere hemen her yerde Maxi puanlarınızı kullanabilir, yeni Maxi puanlar kazanabilirsiniz. Hemen her yerde dememizin nedeni ise bir AVM ye girdiğiniz zaman birden çok marka zinciri olan marka varsa, Defacto gibi, o yerde büyük bir ihtimalle Maximum kart üye iş yeri anlaşması geçerlidir.

Maxipuan Geçen Havayolu Şirketleri

THY, Atlas Global gibi uçak firmalarının anlaşması olduğu Maximum kart sayesinde yapacağınız seyahat için puan kazanırken ekstra taksitlendirme imkanlarından da faydalanabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.