Paraf Para Harcanan Yerler, Marketler, Akaryakıt, İnternet Siteleri

Paraf Para Puan Nerelerde Kullanılır? Paraf Para Puan Geçen Üye Mağazalar ve Alışveriş Siteleri, Paraf ParaPuan Harcanabilen Akaryakıt , Kozmetik, Süpermarket ve Teknoloji Marketleri Hangileri? Paraf Para Geçerli Tüm Mağazalar… Paraf Para İle İlgili Tüm Ayrıntılar Özel Haberimizde…

Kredi kartı kullanımı bu kadar yaygınken Paraf da tam bu noktada kişilerin ihtiyacını karşılamak adına karşımıza çıkıyor. Siz harcadıkça içerisinde bulunan paraf paralar sayesinde bir sonraki alışverişinizi daha hesaplı şekilde yapabiliyor, kartınızın içinde biriken bakiyeyi kullanabiliyorsunuz. Paraf Kart Halk bankasına ait bir kart olup tüm sorumluluk Halk Bank üzerindedir. Kredi kartları arasında en düşük faizle kredi ve nakit avans veren karttır. Paraf Kart çeşitleri ise Paraf ,Paraf Gold ,Paraf Platinum, Paraf Business, Parafly, Paraf Sanal Paraf Ücretsiz Kredi Kartı’dır. Paraf Kart yıllık aidat ücretleri ise standart paraf kart 29 TL , Paraf Gold Kart 47,5 TL , Paraf Platin ve Business Kartları 75 TL olarak ücretlendirilmektedir. Paraf kart 2021 yılında bir çok indirimin ve kampanyanın yanı sıra özellikle emeklilere çok fazla para puan vermekte. Bu nedenle emekliler için son derece faydalı bir kar.

Paraf Card Hangi Üye İş Yerlerinde Geçerli?

Paraf paralarınızı kazanabileceğiniz yerler, tüm Visa ve Mastercart logosunun bulunduğu iş yerleridir. Alışveriş yapacağınız yerde Visa ve Mastercart anlaşması varsa, pos cihazları bu kartlar ile uyumlu ise alışverişiniz ne olursa olsun kartınızın içerisinde paraf paralarınız birikecektir.

Paraf Paralar Nerelerde Geçerlidir?

Paraf markası Halkbank’ın bir yan markasıdır, bu yüzden oldukça güvenilir olduğunu söylemeye gerek dahi yoktur. Paraf kartınızın içerisinde biriken paraf parayı tüm Paraf iş yerlerinde kullanabilirsiniz. Paraf’ın size sunduğu ayrıcalıklar bu kadarla sınırlı kalmıyor, ayrıca paraf kartın içerisinde biriken paraf paralarınızı “Parafly Seyahat Hattı” sayesinde biletlerinizde kullanabilir, seyahate gideceğiniz yerdeki otel ödemelerinizden tutun da araç kiralamalarınıza kadar bu hizmetten yararlanabilirsiniz.

Paraf Para Üye İş Yerleri Neresidir?

Regal: Bu markadan alışveriş yaptığınız takdirde ödemeyi paraf kredi kartınız ile öderseniz +5 taksit kazanmış olursunuz. Yani paraf kart size bu noktada kolay ödeme imkanı sunmaktadır, ayrıca Regal markasının da vermiş olduğu taksitle beraber bu sayı artacaktır.

Siemens ve Vestel: Ev aleti alacağınız zaman akla gelen hatırı sayılı markalardan olan Siemens ve Vestel de bir Paraf iş yeri. Bu sayede tıpkı Regal de olduğu gibi fazladan 5 taksiti kazanabilirsiniz.

B&G Store: Bu markadan yapacağınız alışverişlerde hem %10 Paraf para kazanacaksınız, hem de +4 taksitin sahibi olacaksınız. Paraf paraların kazanılma yüzdesi yaptığınız alışveriş tutarına bağlı olacaktır.

Bunların yanında GAP, eğitim ve kırtasiye alışverişi yapılabilecek yerler ve Süvari gibi markalardan da Paraf para kazanabilirsiniz.

Uyarı: Yukarda sayılan markaların hepsinde hem kartınızda mevcut olan Paraf paralarınız geçerlidir, hem de ekstradan Paraf para kazanma imkanınız vardır. Ayrıca Paraf kart sayesinde faturalarınızı otomatik ödemeye alırsanız %5’lik indirimden faydalanabilirsiniz.

Paraf Para Kullanılan Süper Market ve Marketler

Paraf Paralarınızı Migros, Tansaş, Takzen Mağazaları, Koçtaş, Boyner, Bimeks, Mediamart, N11, Total, Aytemiz gibi alışveriş merkezleri zincirlerinin tamamında kullanabilirsiniz. Ayrıca bu marketlerde yaptığınız alışverişi Paraf kartınız ile öderseniz Paraf para kazanmanın keyfini de yaşayabilirsiniz. Küçük bakkal ve marketlerde geçerli olmayan Paraf paralarınızı Migros gibi bir mağazada kullanabilir, ayrıca Sanal market hizmetinde de Paraf paralarınızdan yararlanabilirsiniz. Ülker‘in açmış olduğu marketler, Bizim Toptan Gıda alışveriş merkezleri, Sütaş iş yerleri, Makro Market ve Yorsan‘da da paraf paralarınızı kullanabilir, paraf kartın getirmiş olduğu ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz. Paraf paranın kullanıldığı bu alışveriş yerlerinde ayrıca ödeyeceğiniz tutarın kuruşları siliniyor, küsuratın bir önemi kalmıyor.

Paraf Puan Geçen Benzinlikler 

Paraf paralarınızı Total ,BP , Petline ,Shell ,Petrol Ofisi, Alpet ve Aytemiz de kullanırsanız, daha fazla paraf para kazanma şansını elde edersiniz. Örneğin Aytemiz’den yapacağınız 4. 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişiniz sonrasında 50 TL’lik Paraf para kazanabilirsiniz. Ayrıca her dönem bir çok benzin istasyonunda %0.50 ile %2 Arasında paraf puan kazanma ihtimaliniz de mevcut. Benzin istasyonu konusunda tek dikkat edilmesi gereken bazı benzin istasyonları kredi kartı firmalarından sadece 1 tanesi ile anlaşma yapmaktadır. Bu nedenle öncelikle Paraf Kart geçip geçmediğini sormanız gerekmektedir. Fakat bu nadir denk gelinen bir olaydır.

Kurum Ödemelerinde Ayrıcalıklar

Üniversite kayıtlarında üç basamaklı tutarda paraf paralar kazanmak ve ekstradan taksitlendirmelerden yararlanmak artık çok kolay! Bilgi Üniversitesi, Medipol Üniversitesi, Çevre Koleji gibi kurumlara kaydedeceğiniz öğrenciniz için Paraf kart ayrıcalıklar sunuyor, minimum 5, maximum 10 fazladan taksit imkanı veriyor. Ayrıca SGK kurumuna yapacağınız harç ödemelerinde de ekstradan 3 taksit kazanma imkanı doğuyor.

Tatile çıkacaklar için ETS Turu tercih edenler Paraf kartları sayesinde ekstradan 9 aya varan ödeme seçeneği elde etmiş oluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.