Paritex Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?

Paritex Güvenilir mi? ,Paritex.com Sahibi Kim Kime Ait? ,Paritex Devlet Güvencesi Var mı?,Paritex Batma İhtimali Var mı? Paritex Devlet Güvencesi ve Garantisi Varmı? Paritex.com Yasal mı? Paritex Hakkında Tüm Detaylar

Paritex Güvenilir mi?

Türkiye’de isim olarak çok fazla kişi tarafından bilinmese de Dijital para borsaları arasında ilk 3 içinde olan borsalardan biridir Paritex. . Thodex skandalından sonra özellikle google aramalarında Paritex Güvenilir mi? Paritex Batma İhtimali Var mı? Paritex Sahibi Kim? Paritex Devlet Güvencesi Var mı? gibi bir çok soru sorulmakta. Türkiye’nin en güvenilir borsalarından biri kesinlikle Paritex diyebiliriz.

[irp posts=”23416″ name=”Paribu Güvenilir mi? Batma İhtimali Var mı? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı?”]

Paritex Adres Bilgileri

Paritex Teknoloji ve Yazılım Hizmetleri Limited Şirketi
Suadiye Mahallesi, Bağdat Caddesi No:399/B Kadıköy / İSTANBUL

Paritex Bitcoin ve Altcoinler Güvenliği Nasıl Sağlanıyor?

Paritex altyapısı Türkiye’deki dijital para borsaları arasında en güvenilir ve en iyi alt yapıya sahip olan firmalardan biridir. Borsa üzerinde bulunan tüm dijital paralar offline ve soğuk cüzdanlarda yüksek güvenlik önlemleri ile tutulmaktadır. Tabi ki bu işlem %100 güvenilir diyemeyiz. Fakat yinede dünya standartlarında güvenlik önlemleri ile bitcoin ve altcoinlerinin güvenliği sağlanmaktadır. Fakat yinede hiçbir dijital para borsası için kesinlikle güvenilir diyemeyiz.

Paritex Batma İhtimali Var mı?

Paritex Türk Dijital para borsalarından biridir. Paritex borsasında yapılan işlemler tamamen yatırımcılar arasındaki alış ve satışı işlemlerini sağlamaktır ve bu işlemlerden komisyon almaktadır. Tüm kazançları aslında bu komisyondur. Paritex Hesabınızda bulunan dijital paraların güvenli  bir şekilde hesabınızda tutulmasını sağlamaktadır.İstenildiği zaman paranızı rahatlıkla çekebilirsiniz. Türkiye’de herhangi bir dijital denetleme kurumu bulunmamaktadır. Sadece uluslararası bazı denetleme kurulları tarafından denetlendikleri belirtilmektedir. Türkiye’de bulunan her şirket kadar batma ihtimali tabi ki vardir. Fakat iyi yönetildiği için Dijital para borsaları arasında son derece güvenilirdir.

[irp posts=”23425″ name=”BtcTürk Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?”]

Paritex Yasal mı? Sağlam mı?

Gelelim Paritex Yasal mı? konusuna. Paritex yasal bir işlem platformudur ve komisyonların KDV ‘si ödenmektedir. Paritex Yapılan işlemlerden başka bir ücret almamaktadır. Tüm şirketlerde olduğu gibi İflas yada Batma ihtimali tabi ki vardır. Fakat bu kadar köklü bir şirketin bu duruma düşmesi pek beklenmemektedir. Tek sorun şirket bünyesindeki Bitcoin ve Altcoin hesaplarının hacklenmesidir. Bu durumda tabi ki nakit sıkıntısı olabilir ve sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Bu nedenle özellikle Türkiye’deki değil tüm dünyadaki Bitcoin ve Altcoin borsalarının batma ihtimali bulunmaktadır.

[irp posts=”23436″ name=”Bitci.com Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?”]

Paritex Devlet Garantisi Var mı?

Paritex dijital borsasındaki paranızın , bitcoin ve altcoinlerinizin devletin bankalara verdiği gibi herhangi bir devlet güvencesi ve garantisi bulunmamaktadır. Paritex SPK yada BBDK gibi kurumlar tarafından denetlenmemektedir. Paritex Sadece MASAK tarafından denetlendiği bilinmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.