Proctolog Krem Fiyatı 2024 ,Ne İşe Yarar,Proctolog Krem Kullananlar ve Yorumları

Hemoroid , Bağsur Kremi Olarak Kullanılan Efsane Krem Proctolog Rektal Krem Fiyatı 2024, Proctolog Rektal Krem İşe Yarıyor mu,Proctolog Rektal Krem Kullananlar ve Yorumları ,Proctolog Rektal Krem Ne İşe Yarar, Proctolog Rektal Krem Faydaları, Proctolog Rektal Krem Nasıl Kullanılır? Proctolog Rektal Hemoroid , Bağsur Kremi Kullanımı

Proctolog Rektal Krem Nedir?

Proctolog Rektal Krem, günümüzde özellikle yanlış beslenme alışkanlıkları, az su tüketimi ya da hareketsizlik gibi sebeplerden dolayı oluşabilen Hemoroid hastalığının (halk arasında basur olarak bilinir) tedavisinde kullanılmaktadır.

Proctolog Rektal Kremin etken maddesi Trimebutin ve Ruskogebin’dir.  Proctolog Rektal Krem ‘in içinde bulunan yardımcı maddeler ise, metil parahidroksibenzoat ve propil parahidroksibenzoat’tır. Bu maddeler bazen alerjik reaksiyonlara neden olabilmektedir. 30 gramlık alüminyum tüplerde ve sadece eczanelerde satılan Proctolog Rektal Krem, çok uzun süreli kullanıma uygun değildir.

Google üzerinde genellikle Hemoroid , Bağsur Kremi Olarak Kullanılan Proctolog Rektal Krem Fiyatı Nedir, Proctolog Rektal Krem Ne Kadar, Proctolog Rektal Krem Ne İşe Yarar, Proctolog Rektal Krem İşe Yarıyor mu, Proctolog Rektal Krem Ne İçin Kullanılır, Proctolog Rektal Krem Kullananlar ve Yorumları, Proctolog Rektal Krem Sgk Karşılıyor mu? Gibi Bir çok soru mevcut. Proctolog Rektal Krem ile ilgili tüm detayları sizin için hazırladık.

proctolog-krem-fiyati-2021

Anal bölgedeki yani makattaki iç ve dış hemoroid (basur), anal fissür (makat çatlakları),  ağrı, kaşıntı ve şişkinlik hissi olan anal bölge hastalıklarının tedavisinde kullanılmaktadır. Bu krem bağırsak anormal hareketlerini normalleştirmeye çalışmaktadır. Proctolog Rektal Krem, yumuşatıcı ve koruyucu bir tedavidir. Proctolog Rektal Krem, anal bölgede tedavi edilecek alanı tamamen onarır ve tahrişi yok eder. Ayrıca bu bölgenin yenilenmesini de sağlayarak, yanma hissini hafifletmektedir.

Ayrıca karın ağrıları, bağırsak hareketleri, bağırsak cerrahisi, ishal, anal bölgede kanama, yanma, zorlanma, tahriş kaşıntı ya da karıncalanma gibi semptomların tedavisinde ve kontrol altına alınmasında da kullanılmaktadır. Proctolog Rektal Krem, vücuttaki iltihabı azaltan bir steroid ilacıdır. Rektum, anüs ve hemoroidlerin enflemetuar durumlarının neden olduğu şişlik ve kaşıntı gibi etkileri azaltmak için kullanılmaktadır.

Proctolog Rektal Krem Nasıl Kullanılır?

  • Sadece makat bölgesinde kullanımı uygun olan Proctolog Rektal Krem, günde 1-2 kere sürülebilmektedir.
  • Proctolog Rektal Krem parmak ucuna nohut büyüklüğünde alınarak, sorunlu bölgeye hafif parmak darbeleri ile yedirilmek suretiyle sürülmektedir.
  • Proctolog Rektal Krem kullanımı, diğer anal hastalık tedavilerine ara vermek gibi bir durum gerektirmemektedir. Ülseratif kolit, proktit ve rektal bölgenin ya da alt bağırsakların diğer enflamatuar hastalıklarını tedavi etmek amacı ile kullanılan diğer ilaçlarla kullanımında her hangi bir sakınca bulunmamaktadır.
  • Proctolog Rektal Krem tedavisi sırasında herhangi bir iyileşme olmazsa mutlaka doktora bilgi verilmesi gerekmektedir.
  • Proctolog Rektal Kremi kesinlikle oral yollarla kullanılmamalıdır. Ayrıca göze temas etmesi gibi bir durum oluşmuş ise, derhal gözler bol su ile yıkanmalı ve Proctolog Rektal Kremin arındırıldığından kesinlikle emin olunmalıdır.
  • Proctolog Rektal Krem hamilelik döneminde kesinlikle kullanılmamaktadır.
  • Proctolog Rektal Krem emzirme döneminde hiçbir zararı olmadığından, kullanılabilmektedir.
  • Proctolog Rektal Krem 18 yaş altı çocuklarda kullanılmamalı, kullanılacaksa da mutlaka doktora sorulmalıdır.
  • Proctolog Rektal Kremin yaşlılarda kullanımı ile alakalı her hangi bir veri bulunmamaktadır.
  • Böbrek ya da karaciğer yetmezliği olan hastalarda kullanımı doktor tavsiyesi ile olmalıdır.
  • Proctolog Rektal Krem kullanımı esnasında almanız gereken dozu unutulursa asla 2 doz şeklinde sürülmemelidir.
  • Proctolog Rektal Krem kullanımı esnasında her hangi bir duyarlılık meydana gelirse, krem kullanımı derhal kesilmeli ve başka bir tedaviye başlanmalıdır.
  • Proctolog Rektal Krem, 25 derecenin altındaki oda sıcaklığında saklanmalıdır ve çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza edilmelidir.
  • Son kullanma tarihi geçmiş olan Proctolog Rektal Krem kesinlikle kullanılmamalı ve eczaneye nasıl imha edileceği konusu danışılarak, derhal imha edilmelidir.

Proctolog Rektal Krem Yan Etkileri

  • Proctolog Rektal Kremin içinde bulunan metil parahidroksibenzoat ve propil parahidroksibenzoat isimli yardımcı maddeler bazen alerjik reaksiyon göstermektedir. Böyle bir durumla karşılaşırsanız derhal Proctolog Rektal Krem kullanımını bırakmalı ve doktoa bilgi vermelisiniz.
  • İçeriğinde bulunan setostearil alkol nedeniyle egzama gibi bölgesel deri reaksiyonlarına neden olabilmektedir.
  • İçeriğinde bulunan gliserol nedeniyle hafif derecede dışkılama artışı gibi durumlar oluşabilmektedir.
  • Çok uzun süreli kullanımda sistemik toksik tesirler görülebileceğinden, uzman doktorun önerdiği süre kadar kullanmanız gerekmektedir.
  • Proctolog Rektal Kremin uygulandığı bölgede kaşıntı, kızarıklık, aşırı hassasiyet, baş dönmesi ya da bayılma gibi durumlar söz konusu ise doktorunuzu ya da eczacınızı bilgilendirmeniz gerekmektedir.

proctolog-krem-yorumlari

Proctolog Rektal Krem Fiyatı 2024

Özellikle anal hastalıkların tedavisinde kullanılan ve oldukça etkili bir ilaç olan Proctolog Rektal Krem, eczanelerden reçeteli ya da reçetesiz olarak satın alınabilmektedir. Proctolog Rektal Krem fiyatı 2024, reçetesiz alındığında 92.33 TL’dir. Eğer Proctolog Rektal Kremi doktorunuza reçete ettirirseniz ücret ödemenize gerek yoktur. Proctolog Rektal Krem ücreti SGK tarafından karşılanmaktadır.

Proctolog Rektal Krem Kullananların Yorumları

Proctolog Rektal Krem Anal çatlak ve Bağsur sorunlarında en çok doktorlar tarafından yazılan kremlerden biridir. Kullananlarda son derece memnun olduğu yorumlar incelediğinde görülmekte. Ayrıca makat ile ilgili bir çok sorunda da ilk kullanılan kremler arasındadır. Hızlı bir şekilde bölgede rahatlama ve iyileşme sağlamaktadır. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Yorumlar
  1. remziye dülger dedi ki:

    fındık büyüküğünde 3,4tane sivil benzeri parçalar vardı makat bölgemde 2 kullanım gitti