Prostat Büyümesi ve idrar Kaçırma – En Başarılı Bitkisel Kür

Prostat Kanseri Dünya ‘daki Tüm Erkeklerin Ortak Problemi… Fakat Çok Etkili Bir Bitkisel Çözümü Var. Dünya’da tüm Profesörlerinde Onayladığı ve Tavsiye Ettiği Prostat Büyümesine Karşı En Başarılı Kür…

Prostat 30 yaş üstü tüm erkekleri tehdit etmektedir. Bilimsel verilere göre 30 – 40 yaş arası erkeklerin %30 , 40 – 50 yaş arası erkeklerde %50 , 50 -60 yaş arası erkeklerde %70 , 60-80 yaş arası erkeklerde ise %85 oranında görülmektedir. Günümüzün maalesef en sıkıntılı rahatsızlıklarından biridir.Prostat aslında idrar torbasının arkasındaki bir organdır. Genellikle ilk belirtiler İdrardan sonra damla gelmesidir. İdrarınızı tam yapamamış gibi bir his oluşur.

İdrar kaçırma veya damlatma her zaman prostat tan kaynaklanmaz.  Doktora gittiğinizde sizden ultrason ,kan testi ve idrar testi isteyecektir. Bu tahliller sonucunda prostat büyümesi mi yada prostat ile ilgili herhangi bir sıkıntı olup olmadığı anlaşılır.

Prostat Büyümesi konusunda bir çok profesörün ortak tavsiyesi Brokoli. Tadı kötü olsa da brokoli muhteşem bir sebze.

Prostat Büyümesi Tedavisi için Bitkisel Kür:
Öncelikle 3 bardak kireçsiz su ile 300 Gram Brokoli cam bir kapta 10 dk civarında kaynatılır. Çıkan yeşil su günde 3 defa olmak üzere 3 günde bir tekrarlanır. Toplamda 7 kere yapıldıktan sonra ara verilir. Bu kür ile Prostat Büyümesi olan hastalarda %35 civarında küçülme görüşmüştür.

Prostat’a iyi Gelen Yiyecekler:

Kabak Çekirdeği:
Kabak çekirdeği erkeklerde testorojen hormonuna direk etki eder. Ve prostatın büyümemesine yardımcı olur. Ayrıca Prostat kanserine karşıda çok etkili olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır.


Ceviz:
Günde yenecek 5 adet ceviz prostat kanserine karşı büyük fayda sağlamaktadır. Bir çok faydası bulunan ceviz prostat büyümesini önlemek için hergün tüketilmelidir.


Sarımsak:
Şifa kaynağı sarımsak prostat büyümesinde en çok kullanılan bitkisel çözümlerden biridir. Koku sorunu nedeniyle çiğ olarak zor yenilse de prostat büyümesine karşı en etkili yiyeceklerin basında gelir.


 

Herkese Acil Şifalar…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.