Ptt Çalışma Saatleri, Ptt Kaçta Açılıyor , Kaçta Kapanıyor

Türkiye’nin En Büyük Taşıma Kurumu PTT ‘nin Açılış Saatleri ve Kapanış saatleri İle İlgili Tüm Doğru Bilgilere Haberimizden Ulaşabilirsiniz.

Ptt Türkiye’nin her yerinde bulunan şubeleriyle Tüm Posta Telefon ve Kargo gibi bir çok hizmet vermekte. Ptt şubeleri artık daha modern ve daha hızlı çalışmakta. Ptt şubelerinde bölgeye göre 6-7 banko olabilmekte ve işlemlerinizi çok hızlı yapabilmekteler. PTT çalışma saatleri bazen farklılık gösterse de genel olarak hepsi aynı saatlerde açılıp kapanmaktadır. Merkezi yerlerdeki Ptt şubelerinde Öğle Arası Yemek Paydosu olmamaktadır. Ptt Çalışanları kademeli olarak yemeğe çıkmaktadır. Bu sayede kesintisiz gün içinde hizmet alabilirsiniz. Ayrıca sıra sistemi ile yoğun dönemlerde sıranızı alıp işlerinizi bitirip Ptt ye tekrar gelerek işlemlerinizi yaptırabilirsiniz. Ptt neredeyse Türkiye’nin tüm ilçelerinde mevcut ve Tüm işlemlerinizi çok hızlı ve çok daha az masraf ödeyerek yapabilirsiniz.

Ptt Şubelerinde neredeyse tüm ödeme işlemlerinizi yapabilirsiniz. Elektrik, Su, Doğalgaz Faturalarınızı ,İnternet Faturalarınızı ,Ogs, Kgs işlemlerinizi Mektup gönderilerinizi ve son zamanlarda çok aktif bir şekilde kullanılan ve diğer kargo şirketlerinden çok daha uygun fiyatlarla taşımacılık yapan Ptt kargo ile kargo gönderilerinizi yapabilirsiniz.Ayrıca ptt şubesi artık bir avm uygun fiyatları ptt kargo hızı ile 1 günde satın alabilirsiniz. Eletronikten giyime kadar bir çok seçenek bulunmakta. Havale işlemlerinizide çok uygun fiyata ptt şubelerinden yapabilirsiniz.

Ptt Şubelerinin Çalışma Saatleri :  

Ptt Şubeleri Sabah 08:30 Da Mesaiye Başlamaktadır.

Ptt Şubeleri Öğle Arası 12:30 ile 13:30 saatleri arasındadır. 

Ptt Şubeleri 13:30 ile 16:30 Arasında Öğleden sonraki mesailerini yapmaktadır. 

Ptt Şubeleri Cumartesi ve Pazar günleri çalışmamaktadır.

Bazı Ptt şubeleri yoğunluklarından dolayı Öğle Yemeğine kademeli olarak çıkmaktadır ve Öğle arasında müşterilerine hizmet vermektedir.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.