SGK Anlaşmalı Açık Emar (MR) Merkezleri ve Fiyatları 2024 İstanbul

İstanbul Açık Emar(MR) Merkezleri , SGK ve Bağkur Anlaşmalı Açık Emar(MR) Merkezleri , Açık Emar(MR) Fiyatları 2024, Ücretsiz Açık Emar(MR) Çekimi ve Açık Emar(MR) İle İlgili Tüm Ayrıntılar…

SGK Anlaşmalı Açık Emar (MR) Merkezleri

Emar(MR) için son zamanların en büyük icatlarından biri diyebiliriz. Emar(MR) cihazını açıklamak gerekirse dev bir mıknatıstan oluşmuş x ışını kullanmayan elektromanyetik radyo dalgaları ile görüntüleme yapan bir cihazdır. Sgk anlaşmalı açık emar merkezleri İstanbul‘da onlarca bulunmaktadır. Açık Emar(MR) merkezleri  günümüzde son teknoloji cihazlarına sahiptir. Kapalı emar ile neredeyse %80 ile %90 oranında başarılı tanı sağlayabilmektedir.

Emar(MR) cihazı kemiklerinizin içini bile görüntüleyebilir. Karacigerinizi, Böbreğinizi , Kalbinizi ve damarlarınızı en ince ayrıntısına kadar inceleyebilir. Ayrıca ruhsal bozuklukların sebebini öğrenebilmek için beyin yapısını bile inceleye bilmektedir. Emar(MR) işleminden sonra hasta anında ayağa kalabilir ve işine dönebilir.

Günümüzde artık teknolojinin de gelişmesi ile Açık Emar(MR) merkezleri çok sayıda arttı. Fakat MR cihazı genellikle kapalı bir tabut gibi durmakta. Kapalı alan korkusu olan kişiler için maalesef  Emar(MR) çektirmek imkansız gibi bir durum. Nefes darlığı çeken kişilerde ayrıca kapalı Emar(MR) ‘dan korkmaktadır. Hatta bazı hastalar kapalı Emar(MR)  ‘a girebilmek için uyutulmayı bile tercih etmektedir. Fakat bu uygulama çok kullanılan bir uygulama değildir. Teknolojinin gelişmesi ile 2012 yılından itibaren açık Emar(MR) teknolojisi artık dar alan fobisi olanlar için Emar(MR)  korkulu rüya olmaktan çıktı.

Açık emer merkezleri Türkiye’de en çok İstanbul’da bulunmakta. Fiyatlar son dönemlerde gelen zamlar ile birlikte artsa bile dünya standartlarında görüntüleme yapılmakta.

acik-emar-sgk-anlasmali-merkezler
Açık Emar(MR) ve Kapalı Emar(MR) Cihazları

Hele ki 2017 yılından itibaren Tam Açık Emar(MR) cihazları ile artık 260 kiloya kadar olan hastalar bile rahatlıkla Emar(MR) çektire bilmektedir. Kapalı Emar(MR) ile Açık Emar(MR) görüntüleme konusunda tamamen aynıdır. Hiç bir fark bulunmamaktadır. Tamamen kapalı emar ile aynı kalitede çekim sağlamaktadır.

Açık Emar(MR) ayrıca çocuklar içinde son derece rahat bir çözümdür. Kapalı Emar(MR)  cihazlarına çocukları sokmak son derece zordur. Aynı şekilde hamileler içinde açık Emar(MR)  son derece kolay ve doğru bir tercihtir.

ayakta-emar-cekim-merkezleri-istanbul

Açık Emar(MR) Çekim Süresi

Açık Emar(MR) çekim süresi Kapalı Emar(MR) süresine göre ortalama 5 dakika kadar daha fazladır. Ortalama Görüntüleme süresi 15 Dakika ile 25 Dakika arasında sürmektedir.  Emar(MR) çekilecek bölgeye ve cihazın kalitesine göre süre azalıp artabilmektedir.

Açık Emar(MR) Fiyatları 2024

Açık Emar(MR) fiyatları merkezleri her görüntüleme merkezinde farklılık göstermektedir. Ortalama fiyatlar 4.500 TL den başlamakta 7.200 TL ye kadar çıkmaktadır. SGK Anlaşmalı Açık Emar(MR) Görüntüleme Merkezlerinde ise ortalama %20 ile %50 arasında SGK indirimi uygulanmaktadır. Aşağıdaki firmaların telefonlarından arayarak  Açık Emar(MR) ücretlerini öğrenebilirsiniz.

İstanbul Açık Emar(MR) Çekim Merkezleri

İstanbul’da bir çok ilçede artık Açık Emar(MR) merkezleri bulunmaktadır. Ayrıca bir çok hastanede de Açık Emar(MR) cihazları bulunur.  Bir çok Açık Emar(MR) merkezi artık SGK ve Özel Sigortalar ile anlaşmalıdır.

Biyorad Görüntüleme ve Laboratuvarı

Görüntüleme konusunda Türkiye’deki en iyi merkezlerden biri. İstanbul’da Bakırköy, Beşiktaş, Şişli, Nişantaşı, Kadıköy, Göztepe, Koşuyolu, Ümraniye, Ataşehir ilçelerinde şubeleri bulunmaktadır. Açık Emar konusunda en son teknolojiye sahip cihazlarla hizmet vermektedir.
Tel: 0212 709 98 48  – 0850 333 45 240555 255 71 12
SGK Anlaşması Yoktur.
Özel Anlaşmalı Kurumlar : Tüm özel sigortalar ile anlaşmaları bulunmaktadır.

kilolular-icin-emar-cekimi

Emar Med Tanı ve Görüntüleme Merkezi 

Emar Med  Fatih ilçesinde bulunmaktadır. Tanı olarak Pet – CT, Multslice BT, Manyetik Rezonans (Radyoloji), Dijital Röntgen, Dijital Panoramik Röntgen, Kemik Dansitometrisi, Girişimsel Radyoloji, Mamografi ,Renkli Doppler Ultrasonografi, Ultrasonografi, Ekokardiyografi (EKO), Tansiyon Holter – Ritim Holter ,EMG – EEG, Check – Up, Labaratuvar, Mikrobiyoloji, Patoloji tüm tanı işlemleri yapılabilmektedir.

Adres : Deniz Abdal Mah. No:117 Çapa – Fatih / İSTANBUL
Telefon : 0(212) 585 85 61 – 62
SGK, Bağkur Anlaşması Vardır. 
Özel Anlaşmalı Kurumlar : Ak Sigorta , Axa Sigorta, Allianz Sigorta,Anadolu Sigorta , Grupama Sigorta , Mapfre Sigorta


North Clinics

Bünyesinde bir çok bölüm bulunan North Clinics İstanbul Anadolu yakasın beykoz semtinde bulunmakta. Ayrıca bir çok branşta sağlık hizmeti vermektedir. Dijital Röntgen, Dijital Panoramik Röntgen, Kemik Dansitometrisi, Girişimsel Radyoloji, Mamografi ,Renkli Doppler Ultrasonografi, Ultrasonografi, Ekokardiyografi (EKO), Pet – CT, Multslice BT, Manyetik Rezonans (Radyoloji) gibi tanı işlemleri yapmaktadır.

Adres: Ortaçeşme Mahallesi Çayır Caddesi No: 178 Beykoz – İstanbul
Tel: 0216 424 30 00
SGK, Bağkur Anlaşması Vardır. 
Özel Anlaşmalı Kurumlar : Ak Sigorta , Acıbadem Sigorta, Axa Sigorta, Allianz Sigorta, Sigorta , Mapfre Sigorta

Ekotom Tıp Merkezi

Ekotom Tıp Merkezi Ağız ve Diş sağlığından Dahiliye ye kadar bir çok sağlık braşnsında hizmet vermektedir. Ayrıca Tüm görüntüleme tanılarını merkezde yaptırabilirsiniz.Dijital Panoramik Röntgen, Kemik Dansitometrisi, Pet – CT, Multslice BT, Manyetik Rezonans (Radyoloji), Dijital Röntgen, Girişimsel Radyoloji, Mamografi ,Renkli Doppler Ultrasonografi Gibi tanı işlemlerini yaptırabilirsiniz.

Adres: Merkez Mah. Salihpaşa Cad. Huzur Sk. No: 4 Gaziosmanpaşa – İSTANBUL
Tel: +90 (212) 578 64 61
SGK, Bağkur Anlaşması Vardır. 
Özel Anlaşmalı Kurumlar : Ak Sigorta , Acıbadem Sigorta, CMG Group


Ataşehir Görüntüleme Merkezi 

Açık emar konusunda Türkiye’nin en başarılı merkezlerinden biridir. Özellikle son teknoloji cihazları ise 0’a yakın hatada görüntüleme yapılabilmektedir. Dijital Röntgen, Dijital Panoramik Röntgen, Kemik Dansitometrisi, Girişimsel Radyoloji, Mamografi, Pet – CT, Multslice BT, Manyetik Rezonans (Radyoloji),

Adres: Küçükbakkalköy Mahallesi, Şenlik Sk. No:2, 34750 Ataşehir/İstanbul
Telefon : +90 216 577 00 71
SGK Anlaşması Yoktur.
Özel Anlaşmalı Kurumlar : Ak Sigorta , Acıbadem Sigorta, Axa Sigorta, Allianz Sigorta,Anadolu Sigorta , Grupama Sigorta , Mapfre Sigorta

cocuklar-icin-acik-emar-cihazi

Ultra Emar Görüntüleme Merkezi 

Fatih bölgesinde son teknoloji görüntüleme cihazları ile hizmet vermektedir. Açık emar konusunda en son model tanı cihazlarına sahiptir.

Adres : Şehremini Mah. Başvekil Cad. Köprülü Mehmet Paşa Sok. No:19/A Çapa/Fatih/İSTANBUL
Telefon : +90 (212) 529 91 93
Anlaşmalı Kurumlar : Ak Sigorta , Acıbadem Sigorta, Axa Sigorta, Allianz Sigorta,Anadolu Sigorta , Grupama Sigorta , Mapfre Sigorta


Fulya Açık Emar Merkezi

Türkiye’nin en eski ve en modern açık emar merkezlerinden biridir. Tanı süreci çok hızlı ve son derece hatasızdır. Beşiktaş ilçesinde yer almaktadır.

Adres : Dikilitaş Mah. Ayazmadere Cad. Yeşilçimen Sokak No: 9  Beşiktaş İSTANBUL
Telefon: 444 67 28
SGK Anlaşması Yoktur.
Özel Anlaşmalı Kurumlar : Ak Sigorta , Acıbadem Sigorta, Axa Sigorta, Allianz Sigorta,Anadolu Sigorta , Grupama Sigorta , Mapfre Sigorta


İstanbul Laboratuvarı Emar Merkezi

Acıbadem Merkez Şubesi:
Adres: Hasanpaşa Mah. Sarayardı Cad. 100/B Acıbadem/Kadıköy /İSTANBUL
Tel: 0216 602 12 12 – 0216 567 53 00

Mecidiyeköy Şubesi:
Büyükdere Cad.Lati Lokum Sok. No:7/2 Mecidiyeköy / Şişli / İSTANBUL
Tel: 0212 631 10 11 – 631 10 31
SGK Anlaşması Yoktur.
Özel Anlaşmalı Kurumlar : Ak Sigorta , Acıbadem Sigorta, Axa Sigorta, Allianz Sigorta,Anadolu Sigorta , Grupama Sigorta , Mapfre Sigorta


Betatom Emar – Bahçelievler Görüntüleme Merkezi

Adres: Çalışlar Caddesi, No:40 İncirli – Bahçelievler / İstanbul
Tel: +90 (212) 557 76 98
SGK Anlaşması Yoktur.
Özel Anlaşmalı Kurumlar : Ak Sigorta , Acıbadem Sigorta, Axa Sigorta, Allianz Sigorta,Anadolu Sigorta , Grupama Sigorta , Mapfre Sigorta


Center Med

Adres: Güzelbahçe Sok. No:15, Nişantaşı, İstanbul
Tel : 0(212) 296 09 09
SGK Anlaşması Yoktur.
Özel Anlaşmalı Kurumlar : Ak Sigorta , Acıbadem Sigorta, Axa Sigorta, Allianz Sigorta,Anadolu Sigorta , Grupama Sigorta , Mapfre Sigorta


Özel Sonomed Tıbbi Görüntüleme Merkezi

Adres: Fahrettin Kerim Gökay Cad. Poyraz Sok. No:7 Ziverbey/Kadıköy/İstanbul
Tel: (0216) 349 51 00
SGK Anlaşması Yoktur.
Özel Anlaşmalı Kurumlar : Ak Sigorta , Acıbadem Sigorta, Axa Sigorta, Allianz Sigorta,Anadolu Sigorta , Grupama Sigorta , Mapfre Sigorta

Yukarıdaki merkezler açık emar konusunda son teknolojinin kullandığı merkezlerdir. Tanıları son derece güvenilir ve sıkıntısızdır. Gönül rahatlığı ile bu merkezlere güvenebilirsiniz.

Saç Dökülmeniz Varsa Özel Haberimiz… Türkiye’nin En İyi Saç Ekim Merkezleri ve Fiyat İncelemesi İçin Tıklayın…

Yorumlar
  1. Ersin düzgün dedi ki:

    İyiki açık emar cihazları var. Benim gibi kapalı alan fobisi olanlar için süper bir çözüm. Kapalı alan fobim yüzünden çok korkardım fakat açık mr cihazları çok iyi hemde kapalı cihazlardan çok daha hızlı ve doğru sonuç veriyor.

  2. Atinc yurt dedi ki:

    Kilolu insanlar için açık emar merkezleri bence her hastanede olmalı ve fiyat farkı alınmamalı. İstanbul daki bir çok emar merkezi yüksek ücretler talep etmektedir.

  3. İbrahim sonmez dedi ki:

    SGK anlaşmalı sismanlar için devlet hastanesi varmı. Kilolular için emar merkezleri arttırılmalı. Dar olanlarda insan nefes alamıyor.
    Dünyada obezler için özel emar cihazları var. Türkiye de de çoğalması gerekiyor

  4. Kemal yiğit dedi ki:

    Ya bu kapalı emar cihazları tabut gibi hele birde biraz kilonuz varsa olum. Açık emar devlet hastanelerinin hepsinde artık olmalı. Çok önemli . Yada en kotusu geniş emar cihazları var kilolular için. Ondan olması gerekiyor. Lütfen ilgililer bu konuda çalışma yapsın. Teşekkürler bu haberi yapana…

  5. İhsan ünal dedi ki:

    Adana Aşkım Tüfekçi Hastanesi 120 kiloyum diye Mr a almadı

  6. Yiğit yıldırım dedi ki:

    Açık emardan çok korkuyorum. Beni öldürseler giremem. Maddi durumum da iyi değil devlet hastanesi İstanbul da pendikte bir tek açık mr varmış. Dogrumudur. Tüm devlet hastanelerinde açık emar kesinlikle olmasını istiyorum. Çünkü bu korku farklı bisey

  7. Keriman sosyal dedi ki:

    Şişmanlar için kapali emar varmi. Açık emar iyi görüntü vermediği söyleniyor. Kilolu ve kapalı alan korkusu olanlar için kapalı emar ölüm gibi. Fakat duyduğum kadarıyla Pendik devlet hastanesindeki emar cihazı çok geniş kilolu insanlar rahatlıkla girebilir.

  8. Yiğit Öztürk dedi ki:

    Açık emar fiyatları nedir . Açık emar iyi sonuç veriyor mu yaptıranlar bilgi verebilirmi kapalı alan korkum var ölecek gibi hissediyorum.

  9. Arzu yildiz dedi ki:

    Şişmanlar için SGK anlaşmalı açık emar merkezleri nerelerde var? Devlet hastanelerinde açık emar varmı?

  10. Zahit Günay dedi ki:

    Açık emar, kapalı emar görüntü kalitesi farklımıdır. Teşhis sıkıntısı yada farklılığı varmıdır. 05392789283

  11. Hasan bahan dedi ki:

    Allah herkese yardım etsin. Sağlık ihmale gelmez. Açık emar büyük yenilik demektir. Sağlıkta ekstra kolaylık..

  12. Aysen dedi ki:

    Ben çok korkuyorum kapalı emar cihazlarından bu nedenle açık emar merkezlerine bakiyorum fakat çok pahalı. Devlet hastanelerinden sadece İstanbul pendik eğitim araştırma Marmara üniversitesi nde bulunmakta. Tavsiye ederim. Ücretsiz açık emar cektirebilirisiniz. Obezler için çok rahat bir emar cihazlari

  13. Mucize yakar dedi ki:

    Açık emar istiyorum ben kilomdan dolayı birde panik atak rahatsızlığım var boynumda göbeğimde belimde fıtık var zannediyorum zaten doktor da ilk etapta emar istiyor