Shadowhunters Dizisi Konusu, Yorumlar, Türü, Yeni Sezon Tarihleri

Shadowhunters Amerikan Dizileri Arasında Kendini ilk 5 Sıraya Koydu Bile. Shadowhunters Daha Çok genç Kesimin izlediği Yapımlar Arasında… Sizler İçin Shadowhunters Dizisinin Konusunu Yorumlarını ve Türünü İzlenebilirliğini Değerlendirdik… Haberimizde…

Yabancı dizi seyretmeyi sevenler için önerebileceğimiz oldukça popüler olan bir dizi var. Konusu, kurgusu ve oyunculuğu ile dikkat çeken ve büyük beğeni toplayan bu dizi Shadowhunters. İlk sezonu ile büyük beğeni toplayan diziyi hiç izlemeyenler bir şey kaçırmış değil. İnternet üzerinden birinci sezonu bulup, bölümleri izleyebilirsiniz. Beş altı sezonluk dizilere başlamak biraz daha zor olabilir fakat daha birinci sezonu bitmiş ikincisinin yayınlanmasına az zaman kalmış olan bu diziyi biraz geriden talip ederek, olaylara ve dizinin atmosferine dahil olabilirsiniz. Sürükleyici konusu ile ilk sezonun 13 bölümünü kısa zaman içerisinde bitirebilirsiniz. Sürükleyici yapısına kendinizi kaptırarak, boş zamanlarınızı bu diziyle doldurabilirsiniz. Birinci sezonu bitirmeniz halinde diğer sezonları ve bölümleri heyecanla bekleyeceğiniz bu dizi, dizi severlerin favori listesinin başında geliyor.
Dizi genç yaş kesimine hitap edecek bir konuya sahip. Detaylı olarak konuyu açıklamak gerekirse, Shadowhunters dizinin konusu oldukça etkileyici duruyor. Clary Fray adlı dizinin ana karakteri annesi ile birlikte Brooklyn’de yaşıyor. Kız ailesi ile ilgili hiç bilmediği bir şeyi öğreniyor. Kızın aile kökenin Shadowhunters soyundan geliyor. Kız bunu öğrenir öğrenmez önce bunun ne demek olduğunu ve ne olduğunu araştırıyor. Ayrıca soy ağacı araştırması yapan Clary, araştırmalarının sonuunda şaşırılacak bir sonuca varıyor. Clary, melek kanından dünyaya gelmiş insanlar olduklarını keşfediyor. Bu kendini keşfin ardından olaylar değişiyor ve dizinin heyecanlı dakikaları zamanları başlıyor. Clary genetik olarak gelen olağanüstü güçlerinin yanında dünyada kötü amaçla bulunan cinleri görebiliyor. Tüm bu karmaşanın içinde bir görevi olduğunu öğreniyor. Dünya’yı bu yaratıklara karşı savunma görevi olduğunu öğrendiğinde ise işler daha karmaşık hale geliyor. Yetenekleri ile ilgili hiçbir tecrübesi olmayan Clary’e büyük bir yük biniyor. Doğaüstü varlılara karşı dünyayı savunmak durumunda olan Clary, git gide bir karmaşanın kaosun içine giriyor. Bu dünyayı savunmak için savaşma gerçeğinin öğrenilmesi üzerine Clary ile annesi kaçırılıyor. Clary’nin ilk amacı annesini kurtarmak oluyor.

Tüm bu olayların seyrinde geçen dizi, ergen kesim diye anılan gençlerin oldukça ilgisini çekmiş durumda. Severek ve heyecanla izlenen dizi, yaz tatilinde boş vakitlerin değerlendirilmesinde izlenebilecek dizilerin arasında geliyor. Oyuncu kadrosu oldukça genç olan dizi, orta yaş kesimine ne yazık ki hitap etmiyor.  Shadowhunters dizinin başrol oyuncusu kız ve erkek ise, gençlerin beğendiği tipler arasında. Katherina McNamara, güzelliği ile genç erkekleri büyülüyor diyebiliriz.
Dizinin erkek başrol oyuncusu Dominic Anthony Sherwood ise genç kızların kalbini çalacak tarzda bir güzelliğe sahip. Fantastik dizi severlerin ilgi ile izleyebileceği bu dizi içinde dram ve aksiyon bulmakta mümkün. Yer yer dram sahneleri ve aksiyon sahneleri diziyi izleyenleri farklı atmosfere çekmek için iyi kurgulanmış yapılar olarak karşımıza çıkıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.