Silverdin Krem Fiyatı 2024, Ne İşe Yarar? ,Silverdin Krem Kullananlar ve Yorumları

Yanık Tedavisinde Efsane Krem Silverdin Krem Fiyatı 2024, Silverdin Krem İşe Yarıyor mu,Silverdin Krem Kullananlar ve Yorumları ,Silverdin Krem Ne İşe Yarar, Silverdin Krem Faydaları, Silverdin Krem Nasıl Kullanılır? Silverdin Krem Yanık Tedavisinde Kullanım

Silverdin Krem Fiyatı 2024, Ne İşe Yarar?

Halk arasında yara ve yanık kremi olarak bilinen Silverdin Krem, çok kısa sürede etki ettiği için çok fazla tercih edilmektedir. Yanıklarda hemen sürüldüğünde acıyı ve kızarıklı hemen alan Silverdin Krem, içerisinde bulunan gümüş sülfadiazin sayesinde bakterilerin cilt yüzeyinde artmasını önlemektedir. Ayrıca yanıklarda gözle görülür bir iyileşme sağlamaktadır. Sadece eczanelerde satılan bu krem, 40 gramlık tüplerde satılmaktadır. Silverdin Krem‘in etken maddesi gümüş sülfadiazin’dir. Her 1 gramda, 10 mg gümüş sülfadiazin maddesi bulunmaktadır.

Gündelik hayatınızda, evinizde ya da iş yerinizde ufak tefek kazalara maruz kalabilirsiniz. Özellikle sıcak tencere ya da tavaya yanlışlıkla değerek cildimizin yanması, sıcak yağ sıçraması, bıçakla elimizin kesilmesi gibi kazalarda, Silverdin Krem elimizin altında bulunması gereken medikal bir ilaçtır.

Silverdin-Krem-fiyati-2021

Yaz aylarında bronzlaşmak için saatlerde güneş altında kalan insanlarda güneş yanıkları oluşmaktadır. Bu güneş yanıkları, en fazla sırtımızda ve kollarımızda, nadiren de yüz ve boyun bölgesinde oluşmaktadır. Bu çok ağrılı ve sancılı bir durumdur. Silverdin Krem bu tip durumlarda, insanların en çok başvurduğu kremdir. Özellikle güneş yanıkları enfeksiyon kapmadan tedavi edilmelidir. Ayrıca güneş yanıkları insanlara çok fazla acı vermektedir. Silverdin Krem, hem enfeksiyon oluşumunu engeller hem de acıları giderir ve hemen etki ettiği için rahatlama hissi vermektedir.

Birinci ve ikinci derece yanıklarda hemen uygulandığında iz kalmasını da engelleyen mucize krem Silverdin, halk arasında beyazlatıcı krem olarak da bilinmektedir. Fakat bu yanlış bir bilgidir. Silverdin Krem cilt beyazlatmakta etkili bir krem değildir.

Silverdin Krem, 25 derecenin altındaki oda sıcaklığında muhafaza edilmelidir. Ayrıca kremi kullanmadan önce mutlaka üzerinde yazan son kullanma tarihine bakılmalı, son kullanma tarihi geçmişse ilaç kullanılmamalı ve derhal imha edilmelidir. Ayrıca Silverdin Krem çocukların ulaşamayacağı yerde saklanmalıdır.

gunes-yanigi-kremi-silverdin-krem

Silverdin Krem Ne İşe Yarar?

  • Güneş yanıkları, normal yanıklar ve daha ağır iltihaplı yanıklarda kullanılmaktadır.
  • Özellikle ağır yanıkları ve yaraları iyileştiren Silverdin Krem, ciddi anlamda yara ve yanıkları onarmaktadır.
  • Yeni oluşmaya başlayan iltihaplı sivilcelerde kullanılmaktadır ve hatta sivilce kurutucu olarak da bilinmektedir.
  • Silverdin Krem, güneş lekelerini geçirmemektedir.
  • Dövme yaptırdıktan sonra enfeksiyon oluşmaması için günde bir kere ince bir tabaka şeklinde bölgeye uygulanması tavsiye edilmektedir.
  • Yara ve yanık izlerinin tedavisinde kullanılmaz çünkü iz geçirici bir ilaç değildir.
  • Silverdin Krem’in kutusundan prospektüsü çıkmaktadır. İlacı uygulamadan önce mutlaka dikkatle inceleyip okumak gerekmektedir.
  • Bebek pişiklerinde kullanılması önerilmemektedir. Lütfen bu gibi durumlarda bebeklere uygun pişik kremi kullanın ya da doktorunuza danışın.
  • Etken maddesi sebebi ile hamile kadınlarda özellikle son dönemlerde kullanımı önerilmemektedir. Eğer hamile olduğunuzu bilmeden bu kremi kullandıysanız mutlaka doktorunuza danışın.
  • Etken maddesi sebebi ile emziren annelerin kullanması uygun değildir. Çünkü Silverdin Krem‘in içerdiği maddeler anne sütüne geçmektedir.
  • Prematüre ve 2 aydan küçük bebeklerde de kullanımı önerilmemektedir.
  • Silverdin Krem, özellikle yatalak hastalarda çıkan yatak yaralarında da sık sık kullanılmaktadır.

Silverdin-Krem-ne-ise-yarar

Silverdin Krem Nasıl Kullanılır?

  • Silverdin Krem ‘in içinde bulunan maddelere alerjiniz var ise kesinlikle kullanmamanız gerekmektedir.
  • Silverdin Krem kullanımı 20 gün ile sınırlıdır. 20 günden fazla kullanmak için mutlaka doktorunuza ya da sağlık kuruluşlarına danışın
  • Doktor tarafından reçete edilmişse, doktorun söylediği şekilde kullanılması gerekmektedir.
  • Öncelikle Silverdin Krem uygulanacak bölgenin temiz olduğundan emin olunması gerekmektedir. Temiz değilse mutlaka bölge temizlenmeli ve kurutulmalıdır.
  • Silverdin Krem ince bir tabaka şeklinde uygulanacak bölgeye sürülmeli ve üzeri sargı bezi ile kapatılmalıdır.
  • Yaraların bir an önce iyileşmesini ve kabuk bağlamasını sağlamaktadır.
  • Silverdin Krem günde 1 doz şeklinde uygulanmalıdır. Doktorunuzun belirttiği doz dışında kullanmayınız. Çünkü doz aşımı ciddi sonuçlar doğurmaktadır.
  • Silverdin Krem’den en iyi sonucu almak için kremi düzenli ve yeterli miktarda kullanmalısınız.
  • Kremin uygulandığı bölgenin 1-1.5 saat yıkanmaması gerekmektedir.
  • Yüz bölgesinde uygulanabilir fakat göz ve çevresine sürülmemesi gerekmektedir. Eğer yanlışlıkla krem gözünüze değerse bol su ile yıkamanız gerekmektedir.
  • Silverdin Krem kullanımı süresince güneş lambaları ve solaryum gibi UV ışınlarından uzak durmanız gerekmektedir.

Silverdin Yan Etkileri

  • Deride dökülme ya da renk değişikliği, kaşıntı, egzama, uygulanan bölgede döküntü, ısınma veya tahriş, mide bulantısı ve kusma, deri nekrozu (deride içi sıvı dolu kabarcıklar oluşması) iştahsızlık, soluk almada zorluk gibi durumlar nadir de olsa görülen yan etkileridir. Bu durumlardan her hangi birini yaşamanız halinde en yakın sağlık kuruluşuna gitmeniz gerekmektedir.
  • Karaciğer ve böbrek yetmezliği, solunum yetmezliği, glukoz ,fosfat dehidrojenaz eksiği gibi rahatsızlıkları olanlar, Silverdin Krem Kullanımı öncesi mutlaka doktorlarına danışmalıdır.
  • Silverdin Krem Kullanımı cildinizi güneşe karşı hassas hale getirebileceği için dikkat etmeniz gerekmektedir. Çünkü bu hassasiyet leke ve güneş yanıkları oluşmasına neden olabilir.

Silverdin-Krem-faydalari

Silverdin Krem Fiyatı 2024

Silverdin Krem, sadece eczanelerde satılan medikal bir ilaçtır. Reçeteli ya da reçetesiz satılan bu ilacı reçeteli aldığınızda ücreti devlet tarafından karşılanmaktadır. Piyasada bulunan yanık kremlerinin içinde en iyisi ve en çok tercih edileni olan Silverdin Krem’ in 2024 güncel fiyatı 68.32 TL’dir.

Silverdin Krem Kullananlar ve Yorumları

Silverdin Krem son derece başarılı bir kremdir. Özellikle yanık konusunda neredeyse tüm doktorların ilk yazdığı krem diyebiliriz. Hem fiyat olarak çok uygundur hemde çok kaliteli bir ilaçtır. Güneş yanıklarında çok etkilidir. Silverdin Krem kullananların yorumları incelendiğinde ise neredeyse %95 oranında memnun oldukları görünmektedir.