Soğuk Lipoliz Nedir? Ne İşe Yarar ? Kullananların Yorumları Riskleri ve Sonuçları

Soğuk Lipoliz Nedir? ,Soğuk Lipoliz Jeli ne İşe Yarar? ,Soğuk Lipoliz Evde Nasıl Uygulanır? ,Soğuk Lipoliz Kimlere Yapılır? ,Soğuk Lipoliz Hangi Bölgelere Uygulanabilir?, Soğuk Lipoliz Ne Kadar İnceltir?, Soğuk Lipoliz Zararları ve Riskleri, Soğuk Lipoliz Fiyatları 2020 ,Soğuk Lipoliz Kaç Cm İnceltir? ,Soğuk Lipoliz Sarkma Yapar Mi?, Soğuk Lipoliz Yaptıran Ünlüler, Soğuk Lipoliz Jel Kullananlar Yorumları, Evde Soğuk Lipoliz Sonuçları

Soğuk Lipoliz Nedir?

Soğuk lipoliz reklamları özellikle televizyonların sabah kuşaklarında en çok çıkan reklamlardan biri oldu. Özellikle hiç bilgisi olmayan kilosundan şikayetçi insanlar ise son derece merak etmekte. Soğuk lipoliz cerrahi işlem gerektirmeyen evde kendinizin bile yapabileceği yüksek soğutma ile sadece yağ hücrelerini donduran ve diğer hiçbir dokuya zarar vermeyerek bölgesel olarak zayıflama sağlayan kimyasal ve zararı olmayan bir maddedir. Son dönemlere evde uygulanabilen formu ile soğuk lipoliz evde de kolaylıkla uygulanabilir ambalajlarda satışa sunulmuştur.

Soğuk Lipoliz Jeli ne İşe Yarar?

Soğuk lipoliz jeli ne işe yarar sorusu en çok sorulan sorulardan biridir. Özellikle işe yarar mı ? gerçekten yağları yok ediyor mu? Bu soruların cevabı kesinlikle evet. Başarılı ve ödüllü bir uygulamadır. Bu nedenle aşağıdaki yazımızı dikkatlice okumanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü uygulama yapılacak kişinin bazı hastalıkları olmaması kesinlikle önemlidir.

Soğuk Lipoliz Evde Nasıl Uygulanır?

Soğuk lipoliz evde kullanımı son derece basittir. Uygulamak istediğiniz bölgeye bir ped yardımıyla sürünüz. 10 dakika boyunca vücudunuza yediriniz. Ve sonrasında isterseniz silebilir veya duş alabilirsiniz. Soğuk lipolizin etkisi kısa sürede başlayacaktır.

Soğuk Lipoliz Kimlere Yapılır?

Soğuk lipoliz işlemi Lenf Drenaj yöntemi ile vücudunuzdan bölgesel olan ölü yağlarınızı atmaktadır. Bu nedenle uygulanan kişinin bu işlemi kaldırabilecek yapıda olması gerekiyor. Bu ne demek derseniz çok az kilosu olan kişilerin bu işlemi yapması kesinlikle tavsiye edilmemektedir. Özellikle şeker hastaları , Kalp Krizi geçirmiş olanlar, Hamileler, Raynaud sendromu olanlar ve kan dolaşımı bozuklukları olanlar kesinlikle soğuk lipoliz işlemi yaptırmamaları gerekmektedir. Soğuk lipoliz tedavisi  yapıldıktan sonra sonuçlar 2 hafta içinde ortaya çıkar. Tüm ölü yağların vucüdunuzdan atılması ise ortalama 4 ile 5 ay arasında sürmektedir. Bu yağlar tamamen yok edildiği için kalıcı bir işlemdir. Vücudunuzda sarkma gibi sorunlar yapmamaktadır. Özellikle çok fazla kilolu değilseniz.

Soğuk Lipoliz Hangi Bölgelere Uygulanabilir

Soğuk lipoliz vucüdun neredeyse her bölgesine uygulanabilmektedir. Fakat en çok tercih edilen karın ve göbek bölgesi ile birlikte kollarda genellikle en çok tercih edilmektedir. Kadınlarda baldır , basen ve popo bölgelerinde rahatlıkla kullanılmaktadır. Soğuk lipoliz en çok etki gösterdiği bölgeler ise popo bölgesi basenler ve göbek bölgesinde çok etkili olmaktadır. Soğuk lipoliz uygulaması ortalama 1 saat sürmektedir. Bu sürede istediğiniz gibi kitap okuyabilir yada telefonunuzdan video izleyebilirsiniz.

Soğuk Lipoliz Ne Kadar İnceltir?

Soğuk lipoliz 1 Seans uygulandıktan sonra vücudunuzda bulunan yağların ortalama %20 si ile %50 civarı ölü yağlardan kurtulunabilmektedir. Ortalama 3 cm ile 8 cm arasında incelme sağlanabilmektedir. Kol bölgelerinde ise ortalama 2 cm ile 5 cm incelme sağlanır. Kalça bölgelerinde ise bazı uygulamalarda 10 cm kadar incelmeler görülebilemektedir.

Soğuk Lipoliz Zararları ve Riskleri

Soğuk lipoliz cildinizin altında bulunan yağları kolay bir şekilde soğutur. Yani yağlarınız donar ve büzülür ve daralarak yok olur. Soğuk lipoliz FDA onaylıdır. Bu nedenle çok fazla yan etkisi bulunmamaktadır. Sadece uygulamadan sonra uygulanan bölgede kısa süreli ağrı ve uyuşukluk görüşebilir. Bazı hassas ciltlerde ise kızarma olabilir fakat çok az görünen bir yan etkidir. Kramp ise uygulama yapan kişilerin neredeyse %3 gibi bir bölümünde görülür. Bunlar dayanılmaz acı ve ağrılar değildir. Uygulamadan 1 ile 4 gün içinde geçecektir.

Soğuk Lipoliz Tedavi Sonrası

Soğuk lipoliz tedavisinden sonra günlük hayatına geri dönebilir. İşine gidebilir uyuyabilir gezebilir. Spor yapması ise en azından uygulamadan ilk hafta sonrası için öngörülmez. Fakat yinede düzenli bir spor hayatınız varsa spor yapmanızda sakınca yoktur.

Soğuk Lipoliz Fiyatları 2020

Soğuk lipoliz 2020 fiyatları ise bir çok yerde değişmektedir. Hepsiburada, Trendyol, N11 ve Gittigidiyor gibi sitelerde 250 ML ‘lik şişeleri ortalama 60 TL ile 80 TL arasında fiyatlara satılmaktadır. Eczanelerde ise fiyatlar 80 TL ile 100 TL arasında değişmektedir. Ayrıca bir çok soğuk lipoliz satan web sitesi bulunmaktadır. Fakat sahte ürünler çok fazla artmıştır Bu nedenle güvendiğiniz sitelerden ve eczanelerden almaya özen gösteriniz. Soğuk lipolysis adıyla da bir çok reklamı dönmektedir.

Soğuk Lipoliz Ne Zaman Sonuç Verir?

Soğuk lipoliz ortalama 2 hafta sonra sonuçları görülmeye başlanır. Uygulama yapılan bölgede soğuk lipolizin tamamen etki göstermesi ise 3 ay ile 5 ay arasında sürmektedir. Bu zaman süreci boyunca yağlar yok olmaya devam etmektedir.

Soğuk Lipoliz Kaç Cm İnceltir?

Soğuk lipoliz bölgesel olarak değişiklik göstermektedir. En çok kalça ve göbek bölgesinde etki göstermektedir. Bu bölgelerde ortalama 4 cm ile 8 cm arasında incelme görülmektedir. Gıdı bölgesinde ise ortalama 2 ile 4 cm arasında incelme olmaktadır. Baldır bölgesinde ise ortalama 4 ile 6 cm incelme görülebilir. Sırt bölgesi ise ortalama 2 ile 3 cm civarında incelme sağlar.

Soğuk Lipoliz Sarkma Yapar Mi?

Soğuk lipoliz kullanıcılarından alınan bildiler dahilinde sarkma yaptığı görülmemiştir. Sadece çok fazla kilolu kişilerde sarma olabilir. Fakat genellikle ölü yağları yok ettiği için sarkma genellikle görülmemektedir. Özellikle biraz spor da hayatınıza katarsanız çok daha fazla etkisini görebilirsiniz.

Soğuk Lipoliz Adet Döneminde Yapılır Mi?

Soğuk lipoliz adet döneminde yapılması tavsiye edilmemektedir. Fakat yinede adet döneminde herhangi bir yan etkisi olduğu görülmemiştir.

Soğuk Lipoliz Yaptıran Ünlüler

Soğuk lipoliz işlemini bir çok ünlü yaptırmaktadır. Özellikle kilosu bulunan bir çok ünlü isim soğuk lipoliz işlemini yaptırmıştır ve son derece memnun kalmıştır. Neredeyse Erkek ve Bayan bütün kilolarından şikayetçi ünlüler Soğuk lipoliz uygulamasını yaptırmaktadır.

Soğuk Lipoliz 2. Seans Ne Zaman Uygulanabilir?

Soğuk lipoliz uygulamasında daha iyi sonuç alabilmek için 2. seans uygulanabilir. Soğuk lipoliz işleminden sonra ortalama 1 ay sonra 2. seans uygulanabilmektedir. 2. Seans uygulaması çok daha etkili sonuçlar verebilmektedir.

Soğuk Lipoliz Jel Kullananlar Yorumları

Soğuk lipoliz jel kullananların genel olarak yorumlarını incelediğimiz de Soğuk lipoliz uygulamasının işe yaradığını görüyoruz. Fakat internet üzerinden satılan ürünlerin bazılarının sahte olması nedeniyle sonuç alamayanda bir çok kişi bulunmakta ve özellikle sikayetvar gibi sitelerde bir çok yorumları bulunmakta. Bu nedenle orjinal ürün almaya dikkat edilmesi gerekmektedir. Soğuk lipoliz kullanıcılarının en büyük şikayetleri ise ilk kullanımda kullanılan yanma hissinin uzun sürdüğü belirtilmekte. Ayrıca hassas ciltlerde daha fazla hassasiyet olduğu da belirtilmekte. Lipoliz jel Kullanıcı yorumları gerçek kullanıcıların yorumlarıdır. Uygulama yaptırmadan kesinlikle bu şikayetleri dikkate almanız gerekmektedir. Özellikle kesinlikle sahte ürün olmamasına dikkat ediniz. Ayrıca mümkünse eczanelerden almayı tercih ediniz.

Evde Soğuk Lipoliz Sonuçları

Yorumlar
  1. Aylin ak dedi ki:

    Ben soğuk lipolysis işlemini evde yaptım .çok faydasını gördüm. Çok kolay yapılıyor. Ama biraz kızarıklık oluyor. Ben 3 ayda ortalama 6 cm inceledim. Gerçekten soğuk lipoliz işe yarıyor. Ben memnun kaldım. Ama orijinal ürün almaya dikkat edin.