Süpriz Yapmayı Sevenlerin Yanında Bodo Online

bodo Online hediye mağazası

Aklımızda canlanan o sıcak, her yerde bulunmayan pek çok eşyanın olduğu hem gülümseten hem ürperten hediye almak istediğimiz ilk durağımız olan eski dükkanlar, beklentilerimiz ile birlikte yerini, çok daha kapsamlı ve günümüz insanına hitap eden online mağazacılığa bıraktı. Sosyal medyaya, yola, toplantılara, sıkıcı ve faydasız bazı buluşmalara daha az vakit ayırdığımız o zamandan bu zamana pek çok şeyle birlikte bizler de değiştik. Oysa geçmişten daha tatmin edici ve mutlu hissettiren o günlerin sırrı, daha az uyaranla karşı karşıya olduğumuzdan yaşadığımız yerin güzelliklerinin tadını çıkarabiliyor olmamızdı belkide. bodo ile yine öyle olabilir. Modern hayatın pratik ve yenilikçi hizmet anlayışıyla, hediyelerine online platformundan ulaşabileceğiniz bodo, ortaya koyduğu deneyim hediye tarzıyla insanın doğasına uygun ve çok daha kendiyle barışık hissettiren sürprizlerle sizi karşılıyor https://bodo.com/tr/. Gün içinde kolayca ulaşabileceğiniz canlı destek hizmeti, sipariş verdiğinizin ertesi günü kapınıza ulaşan sürpriziniz, hediyeyi kişi sayısına göre arttırma imkanı ve her bütçeyi kucaklayan fiyatları ile en sıcak duyguları uyandıran bir mağaza.

bodo Hangi tarzda hediye hizmeti veriyor?

Birine hediye alırken akla ilk gelen, elbette ne türden hediyeler olacağıdır. Yiyebileceği, giyebileceği, kullanabileceği, takabileceği, koklayabileceği ne yapabileceği bir sürpriz olacak bu? Şaşıracaksınız ama deneyim hediyeleri, oldukça kapsamlı ve çok yönlü sürprizler olduğundan bazılarında bu saydıklarınızın çoğunu gerçekleştirmiş olabilirsiniz. Üstelik canınızın sıkıldığı sıradan olan gününüzü, yalnızca bodo e-sertifika ile hayatınızın en sıra dışı günü yapabilirsiniz. Dilerseniz de sizi eski neşenize kavuşturacağınıza inandığınız tanıdık saatler geçirirsiniz. Deneyim ve izlenim olarak nitelendirilen tüm bu sürprizlerin pek çok iyi amacı var fakat en önemlisi, bodo ziyaretçileri ve hediyeleriyle neşelenen onların yakınlarının aldıkları hediyeyle hayatında güzel anlamda farklılıklar yaşanmasına ortak olmak. 

Hediye sepetine neler konulabilir?

Merakla gezdiğiniz, didik didik araştırdığınız o özel deneyimlerin her birini, vereceğiniz kişi de en azından en beğendiklerinizi görüp karar verse, diye düşünüyor olmalısınız. Bunun bodo’da çoktan mümkün olduğunu biliyorsunuz. Mesela, sevgilinizin yoga veya meditasyon gibi rahatlatıcı egzersizlere ilgi duyduğunu biliyorsunuz. bodo.com’da da bu alandan deneyimleri inceliyorsunuz; ‘’Antigravity Yoga Dersi ve Meditasyon’’, ‘’İki Kişi için Özel Nefes Dersi’’, ‘’İki Kişi için Özel Meditasyon Dersi’’, ‘’Pilates Kursu’’ gibi seçenekler var. Çekinmeden hepsini sepete ekleyebilirsiniz! bodo’da sepetinizdeki beş taneye kadar olan tüm deneyimleri sertifikanıza yahut kutunuza ekleyerek sevgilinize dünyanın en nazik hediye seçme fırsatını vermiş olur. Evet, burada en önemlisi, yalnızca en pahalı olanın ücretini ödemeniz gerektiğini bilmeniz. Yani ekstra ödemelere de beğenir mi beğenmez mi çatışmasına girmeye de gerek olmaz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.