Survivor Eser West Nereli Boyu Yaşı ve Mesleği ve İnstagram Adresi

Survivor Eser West Türkiye’nin Meşhur Damat Adayı… Survivor Eser West Hakkında Tüm Ayrıntılar… Survivor Eser West Nereli? Survivor Eser West Ne İş Yapar Mesleği Nedir? Survivor Eser West Boyu Kilosu Nedir? Haberimizde…

Eser West aslında Ekranların tanıdık simalarından. Kendisi aslında Türk bir ailenin Amerika’da doğmuş çocuğudur. Survivor Eser West nereli sorusunun cevabı aksanından da belli etmekte zaten. Survivor Eser West doğum tarihi ise 1990 yani yaşı şu an 27. Survivor Eser West boyu ise 1.77 cm dir. Survivor Eser West kilosu ise yarışmaya hazırlık dönemi ile birlikte 81 kilo olmuştur.Sportif bir vücut yapısı vardır. Survivor yarışmasına hazırlık aşamasında da vücudunu daha fazla güçlendirmiştir ve şekillendirmiştir.  Survivor Eser West Aslen nereli olduğu çok merak edilmektedir. Fakat Eser West kesinlikle bu konuda bir bilgi vermemektedir. Göz rengi kahve rengidir. Saç rengi siyah.

Survivor-Eser-West

Survivor Eser West karakter olarak sempatik ve çok alçak gönüllü. Herkese yardım etmeyi seven iyilik yapma derdinde olan biri. Büyük idealleri yok fakat her zaman göz önünde olmak ve ilgi görmekten de çok hoşlanmakta.

Yemek yemeği çok seviyor. Farklı ülkelerde farklı tadlara çok meraklı. Ayrıca Gezmeye bayılıyor. Ömrü boyunca ülke ülke gezebilecek bir yapıya sahip.

Survivor Eser West üniversite mezunudur. Amerika’da herhangi bir çalışması yoktur. Survivor Eser West meslek olarak Fitness Hocası geçmekte. Maddi olarak hiçbir sıkıntısı olmayan Survivor Eser West’in ailesi gayet varlıklı insanlardır.

Survivor-Eser-West-vucudu

Aslında Kısmetse olur programından çok sevilen ve çok fazla fanı olan bir kişiliktir. Kısmetse olur’dan sonra Hande Yener’in Mor klibinde oynamıştır.   Şimdide Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de yayınlanacak Survivor 2017 ile birlikte daha da söhretleneceği benzemekte.

Survivor-Eser-West-vucudu2

Kısmetse olur yarışmasında Survivor Eser West çok ilginç bir olaya sahne olmuştur. Aslında Eser West Kısmetse olur’u birinci bitirmiştir fakat Cansel Çördük ile evlenme konusunda şüpheleri olduğu için ikinci gelin damat adayına birinciliği ve ödülleri bırakmıştır.

Survivor Eser West Sosyal Medya Hesapları:

Survivor Eser West İnstagram : https://www.instagram.com/officialeserwest
Survivor Eser West Twitter : https://twitter.com/fatchefwest?lang=tr
Survivor Eser West Facebook : https://www.facebook.com/EserWestOffical/
Survivor Eser West snapchat adı : iamcanes

Survivor Eser West Galeri:

Survivor-Eser-West5

Survivor-Eser-West4 Survivor-Eser-West3 Survivor-Eser-West2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.