Survivor Marcus Nereli ? Boyu Yaşı Kilosu Gerçek Adı Nedir?

Survivor Markus Kimdir? Survivor Markus Nereli? Survivor Markus Gerçek Adı Nedir? , Survivor Markus Mesleği Nedir? Survivor Markus Yaşı Nedir? Survivor Markus Tüm Ayrıntılar Özel Haberimizde…

Survivor 2018 başlıyor. Survivor 2018’in en dikkat çeken yarışmacılarından biri Marcus. Aslında Gerçek adı Yiğit Marcus Aral . Survivor Markus nereli sorusu çok fazla sorulmakta. Markus doğma büyüme İstanbul’ludur.  Eğitimini Miami Üniversitesinde tamamlanmıştır. Üniversiteden sonra 3 sene Miamide kalmış daha sonra Türkiye’ye dönmüştür. Survivor Markus boyu  1.79 Cm’dir. Survivor Markus yaşı ise 27.

Sosyal medyayı son derece aktif kullanmakta. Özellikle Survivor Markus sevgilisi  ile çok fazla konuşulacağa benziyor. Danialla Karlsson ile lüx bir hayat yaşamaktadır. Yaz aylarını genellikle California’da geçirmektedir.

Survivor Markus Mesleği  ise yazılım mühendisidir ve kendine ait yazılım şirketininin yöneticiliğini yapmaktadır.

Survivor Markus hayat dolu gezmeyi eğlenmeyi seven maceracı bir ruha sahip. Surf yapmayı çok seviyor. Dünyanın bir çok ülkesini gezmiştir. Survivor yarışmasını kazanırsa da tüm dünyayı gezmeyi düşünüyor.

Survivor Marcus İnstagram Adresi : https://www.instagram.com/marcusaral/?hl=tr

 
Survivor Markus Sevgilisi ve Arkadaşları

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.