TEB Çalışma Saatleri, TEB Müşteri Hizmetleri Telefonu

Türkiye’nin En Kaliteli ve Müşteri Hizmetleri En İyi Olan Bankasıdır TEB. Türkiye Ekonomi Bankası Sabah Kaçta Açılır, Akşam Kaçta Kapanır? TEB Mesai Saatleri ve Bankanın Tarihçesi İle İlgili Tüm Ayrıntılar Haberimizde…

Türkiye Ekonomi Bankası

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) 1927 yılından bugüne faaliyetlerini devam ettirmiştir. Günümüzde genişlettiği şube ağı ve ürün ile hizmet çeşitliliğinde bankaları derecelendirme kuruluşlarının verdiği notlarla ülkemizde bulunduğu grubun üst derecelerinde olan bir bankadır. Banka hakkında genel bilgi vermek gerekirse Şubat 2000’de halka açılmıştır. Hisselerinin %84,25’ine sahip olan TEB Mali Yatırımlar AŞ 10 Şubat 2005 tarihinden itibaren dünyanın 6. Avrupa’nın ise en büyük bankası BNP Paribas ile ortaklık gerçekleştirmiştir. Dünya çapındaki grupların %80’i BNP Paribas’ın müşterisidir. TEB Mali Yatırımlar AŞ’nin 87 ülkede faaliyet gösteren BNP Paribas ile imzaladığı ortaklık anlaşması ile BNP Paribas TEB Factoring, TEB Leasing, TEB Yatırım, TEB Portföy Yönetimi, TEB Sigorta ve Amsterdam’da bir Hollanda bankası olan TEB NV’de pay sahibi olmaktadır. BNP Paribas ile ortaya daha güçlü bir Türk bankasının çıkması hedeflenmiştir. Üst düzeyde bir uluslararası bankacılık ağına sahip olan BNP Paribas’ın güç ve deneyimleriyle TEB’in Türk finans sektöründeki saygınlığı ve gücünü birleştirmesini sağlayan bu ortaklık BNP Paribas’nın uluslararası bilgi birikimi, hizmet ve ürünlerini çok daha geniş müşteri kitlelerine ulaşmasını sağlarken TEB markasına da uluslararası bir açılım kazandırmaktadır. Hem müşterileri hem de çalışanları için Türkiye’nin en yenilikçi ve en pratik bankası olma hedefiyle hareket eden TEB Ağustos 2016 verileriyle 524 şube, 1690 ATM sayısıyla Türkiye genelinde müşterilerine ulaşmaktadır.

Teb Müşteri Hizmetleri İletişim

TEB’in Türkiye genelinde ulaşabileceğiniz şubelerinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet alabilirsiniz. Şubelerdeki tecrübeli ve güler yüzlü müşteri temsilcileri ihtiyaçlarınızı ve sorunlarınızı çözme bakış açısıyla her zaman bir yol olduğunu gösteren bir çalışma performansı sergilemektedirler. Günümüzde tüm bankalarda olduğu gibi TEB de internet bankacılığını aktif olarak yaygınlaştırmıştır. Bankaya gitmeden neredeyse tüm işlemlerinizi oturduğunuz yerden halledebilmenizi sağlayan internet bankacılığı ile hem zamandan kazanırsınız hem de yorulmazsınız. Karşılaşabileceğiniz herhangi bir problemde çözüme bir telefon yakınlığında ulaşabilirsiniz. Müşteri hizmetleri numarası olan TEB Önce Müşteri Hattı 444 14 66’dan şikayet, öneri ve teşekkürlerinizi iletebilir, aynı işlemi Türkiye’de TEB tarafından ilk kez uygulanan 4700 SMS hattıyla da gerçekleştirebilirsiniz. Telefon bankacılığı ile tüm bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için 0850 200 0 666’yı aramanız yeterli.

Teb Çalışma Saatleri

TEB’in ülke genelinde şubeleri için belirlediği çalışma saatleri 09.00-17.00 arasıdır. Mesaiye 12.3-13.30 öğle arası olarak ara verilmektedir. Genel çalışma saatleri böyle olmakla birlikte Teb çalışma saatleri bazı şubelerde farklılık gösterebilmektedir. KKTC’de Lefkoşa ve Lefkoşa Sarayönü şubeleri 08.30-16.30 saatleri arasında çalışmaktadırlar. Gazimağusa ve Girne şubelerinde de çalışma saatleri aynıdır. İstanbul Cevahir AVM Şubesi 10.00-22.00 arası hizmet vermektedir. İstanbul Atatürk Havalimanı Şubesi ise sabah 07.00’den gece 01.00’e kadar açıktır. Bu şubeler bulundukları yerin özelliklerine göre belirlenen çalışma saatlerine sahiptirler. Banka hafta içi çalışmaktadır. Hafta sonu ve mesai saatleri dışında 24 saat boyunca işlemlerinizi internet ya da telefon bankacılığı ile yapabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.