Telegram Grup Yazılarını Türkçeye Çevirme Eklentisi(İngilizce ve Tüm Diller)

Telegram Gruplarını Türkçeye Çevirme, Telegram yazışmalarını Türkçeye Çevirme, Telegram Türkçe Çeviri Uygulaması, Telegramdaki Konuşmaları Türkçeye Çevirme, Telegram Yazı Dilini Türkçe Yapma

Telegram Grup Yazılarını Türkçeye Çevirme Eklentisi

Günümüzde artık özellikle Coin sektöründe işlem yapanların en çok kullandığı uygulamaların başında Telegram gelmekte. En büyük zorluk ise Farklı dillerdeki telegram yazılarını türkçeye çevirmek.Neredeyse tüm coinlerin telegram grupları bulunmakta. Ayrıca bir çok pump grubu dahil binlerce hatta milyona yakın değişik grup bulunmakta. Sadece Kripto piyasası değil neredeyse aklınıza gelecek tüm sektörlerde telegram grupları bulunuyor. Tabi ki İngilizceniz iyi değilse bu gruplarda sıkıntı çekebilirsiniz.  Telegramda ingilizce yazıları türkçeye çevirmek için uygulamalar direk olarak yok. Bunu sadece yandex desteklemekte. Telegram yazışmalarını türkçeye çeviren eklenti sayesinde kolaylıkla telegramdan tüm yabancılarda iletişim kurabilirsiniz.

Telegramda aklınıza gelebilecek her konuda grup mevcut. +18 gruplardan tutun Coin Gruplarına, Kitap gruplarına, Arkadaşlık Grupları ve Evlenme Gruplarına kadar binlerce değişik konuda grup bulabilirsiniz. Özellikle son dönemde online yapılan sınavlar içinde telegram grupları son derece işe yaramakta. Hızlı dosya paylaşımı ve soru çözümleri ile online sınavlarda hızlı bir şekilde geçebiliyorsunuz.

telegram-ingilizce-yazilari-turkceye-otomatik-cevirme

Telegram yazı dilini Türkçe yapma aramaları telegram kullanımının artması ile birlikte son derece artış gösterdi. Bir çok kişi maalesef buna bir çözüm bulamasa da sizler için Yandex telegram botunu bulduk. Bu bot sayesinde kolaylıkla yazışmaları Türkçeye çevirebileceksiniz. Sadece ingilizce değil Almanya,İtalyaca, İspanyolca ,Çince, Korece ve aklınıza gelebilecek tüm dillerdeki telegram kanallarını Türkçeye çevirme işlemlerini yapabilirsiniz.

Telegram Yazışmalarını Türkçeye Çevirme Uygulaması

Telegramdaki yabancı dildeki tüm yazışmalarınızı hangi dilde olursa olsun kolaylıkla türkçeye çevirebilirsiniz. Öncelikle Buraya tıklayarak Telegram Gruplarını Türkçeye Çevirme Yandex Eklentisini indiriniz. 

telegram-grubunu-turkce-yapma-eklentisi-uygulamasi

Sonrasında Telegram için bir onay vermeniz gerekiyor. İşlem tamamen güvenlidir. Telegram hesabınızın şifresi yada herhangi bir bilgi istemez. Sadece bir grup şeklinde telegram hesabına eklenir. Sonrasında Telegram Türkçe çeviri botu size hangi dilde çeviri yapmak istediğinizi sorar. Bunun için 2 adet komut var. Bunları setmylang ve tolang komutlarını yazın . Sonrasında aşağıda bir dil menüsü gelecek bu dil menüsünden Türkçe yi yada hangi dile yazılarınızı çevireceğinizi seçin. Bu iki işlemden sonra rahatlıkla tüm yazışmaları Türkiye çevirebileceksiniz.

telegram-dili-turkce-yapma

İstediğiniz mesajı kopyalayın hemen tükçe olarak size tercüme etsin.  Çok hızlı bir şekilde telegram ingilizce yazışmalarını Türkçeye çevirme işlemini yapmış olun.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.